HOIKA ‘S VISIT

HIOKA SHE GO DUNG INA APRIL GO LOOK FI FLIPPA..DEN DEM SEH SHE TURN IN HARSELF MAY…FLIPA NEVA LOOK TOO WORRIED YASSO…AND HIM AND DOZA DID HAVE BIG MEETING A FLORIDA WHEN HIM COME BACK WHEY DAY AND DOZA ALL GO LA WID HIM…………………..BUT FI PEOPLE DEM DID SE DOZA PHONE DID GET INA DI FEDS CUSTODY :nerd………….DIS A LONG BEFORE OO…AND ALL DI CONTACTS IN DI PHONE WERE TAKEN UP AND NOT HIM……….FLIPPA KNOW HE WAS BEING WATCHED IN 2011 BECAUSE HIM TELL ALL WHO HIM NEVA DID FI TELL SEH FEDS DID A WATCH DEM SUH IT SHOCKING TO ME SEH DEM STILL BRAVE AND DI INA DI TING SO HEAVY………ENGLISH GET TEK UP INA DID SUMMER AND DEM SEH FLIPPA NEVA GO HOME HIM DID A HIDE KAW DI WHOLE JAMAICA DID SEH A HIM RAT OUT ENGLISH………….DEN DI NEXT 5 DAYS MARSHA AND HIM BREDDA GET REEL IN..THE REASON WHY THE OPERATION WAS CALLED NEXT DAY AIR A BECAUSE DEM USE BIG F–ER– EXPRESS FI ”SHIP” DI GOODS AND DAS WHY DEM DID A BLAME DI MAN A PHILLY WHEY WORK DEH FI RAT DEM OUT..WHAT NAH ADD UP FI ME A DI HYPEEEEEEEEEEEEEEEEEE …THE MONEY WAS ENOUGH TO STOP YEARS AGO…IT NUH MEK SENSE OO..BUT SEE HIOKA YERE INA APRIL
10110_10151385847770897_1339675594_n-Optimized-Optimized

305952_10151385847575897_270825251_n-Optimized-Optimized

0 thoughts on “HOIKA ‘S VISIT

1. All me know She will no longer be employed at Saks after the mugshots were broadcast on Tv. How har baby ago eat food now?
    What I wah know is If when she went to JA wah day, If she went to meet their babydaddy to get har lawyer money or she go and tell him what her plan was going to be. It is just ironic how she turn herself in May which was after she came up. she no have no bail against her just ROR. That is very rare ina Feds cases. Mi wah know if it really worth it yah now . Afta all di scandal Marsha put pon har chu , then she tunn round go breed and now di poor baby no know daddy and mommy soon gone. And oh yea, all dem pics of her hopping from hotel to hotel boasting how Flippa take her on trips will now be evidence. That is why me no grudge no baddie weh me see ina dem paint on red bottoms; Me juss walk well and proud ina mi Payless cause no baddie nah meck me run leff mi sweet life.

2. Agree with u phillyyyyyyyy . Such a pretty young girl get caught up in greed hype life & name brand poor baby 🙁

1. Didn’t from last night I asked that question…..how long after coming up did she turn herself in? :cystg
        Hokey did the right thing and he knew what time it was……I’m sure.

3. If Hoika get free from this she should take care of marshas kids too. After all they are all in this together right?

1. Should happen but won’t. She will move on to the next $$$ man and figet flippa and him bag a chuble. Plus u know the retail job a guh loose tuh.

1. You must be out of your mind…hell you think this look like an episode of Big Love…No sah…it a every man woman and child fi demself AND that is what ediat Marsha and fool Flippa should have plan for….this day that finally arrive.

4. Mi nuh get it doe.Man rate dem and love dem and all dese ting …and put dem pan front line? There is no real drugs man whey a go put dem ooman ina tings because if di man get ketch at least di ooman deh a road fi do di running how nobody neva try rob dem yet?? where were these large quantities being suppliied from?

1. Met Flippa was all for himself. If him did care him woulda never introdce dem to it. Every gal weh him sleep wid was a new recruti to the organization thank god som teckk dem tekk slap and run. Marsha was the only loyal one and she wasn’t too fussy so he made her “wifey”

Kelly and Kayann the burden is on yall now fi keep the family together. After alll this will only be payback to ur fam for all he did for yall. . No watch weh ppl ago seh bout unuh flopp. At the end of the day save the lickel money and try to keep the kids together and not go to foster homes..

Skilly ,Roger me know unuh ah shit bricks yah now cause u cah teck no check
      Carson you is a wicked f***kerrr. a gone :ngacir2 :ngacir2

1. Yuh cannot call carson wicked and mi know a him dem blame..mi sure him neva call feds so if feds a investigate what was he to do?

1. Met, di reason why me seh him wicked is because him still did a nyam and hang round di man dem like him was with them . If mi no ina you mi tekk weh me self.

1. the article said they took 8kg from the facility in march 2011..carson maybe neva know …none of this not adding up because there is no way flippa could be the boss

2. Met, yu know me dislike when people call people name inna drugs informing? Cause MAJORITY a de time dem cause people life and that person wasn’t the one to call names.

If a nu Hioka is this carson person…who else? People must be careful how dem a call out people cause when it comes to cocaine business puss, dog and every body dead.

2. no wife met a no every woman man breed a wife sometime a them run go
      breed fi hold the man ,, maybe them was worker n sex past dem use to the job so why stop lol it sad thou

1. Quena dem seh him did a work fi di people dem and a work fi himself same ting and di big people dem get tired a him and he knew…so mi nuh know but it really sad

5. Hioka did left flippa from she have the baby because dem seh she realize she want more and didn’t want to be the other woman

1. Dats di biggest joke of the day. She leff Flippa afta di baby? what were the pics up above displaying?.
      What girl in her right mind pick up a known womanizer, who is not loyal to his Loyal girl and expect him to treat her better?
      Let me correct you. Flippa breed har fi lock har inaa di organization. His money was the motive. She so giddy didn’t realizie that she too was going to be just as stuck as Marsha to be his babymother/worker.. Flippa park har inna a Philly wid di belly and was living it up in Jamaica wid him summer bunnies. Hioka realize she was not di cutest Flippa had when he paid her no mind on her recent vacation.. yea, mama cutenest come a dime a dozen, If a man have a motive nothing can save you from what he planned for you. Now you see Hioka , what Flippa’s real interest in you were. The discount at Saks and the transportation, that was all he saw in ur beauty.. To think you were actually proud to be a homewrecker, and loving everyminute when he flaunt you in Marsha’s face.. I’m sure you look back now and want to kick your own ass to let a midget conn and used you like that. :nohope :travel

2. Really :nerd,it tek baby fe bawn fe she walk weh from de hype life..yeah mon! a monkey,ape nd baboon oba dis side a read into unno phuckery..smdh

(Simplicity nah sign in)

3. from ova di nexx post yuh keep cummin wid dis bag a fuxxery talk mi a wondah if a dat yuh get bail fi duh caw aftah all dis mi not buying wat yuh selling FOH yuh did well hypeeeeeeeeeeeeeeee an inna it big an all a banton marsha…..yuh wikkid bad all wen you n yuh fren dem run enn bout young pretty girl…yuh did well feel nice an a laaf aftah wi ehh yuh baddddddddd oooooooooo :ngakak yuh is a jail bait doah

6. Morning MET a d $600000 have me weak fr lastnight me caan believe dem so greedy n couldnt stop me a read d entire script n affi a wonder if is script fr a movie

1. a dat me a say somen na add up..$600000 n me hear say a rent Marsha n d rest a him oman dem pay mek dem fool so, me feel say a cheap WaterKing cheap n true him kno say Marsha a 1 big idiot him mek she do all d dirty works

7. Hioka is very pretty me just go fass pon her FB page n d baby pretty to u a tell me say she a work a Saks n go get mingle wid dat retarded looking man de???? Girl I hope u no loose u job n tek dis as a lesson leart cause u freedom is at stake n me know u no waan get lock up leav u pretty daughter as fi Marsha me alwasy a cheer fi u cause me did tink u quite n humble but u BITTER NO BLOODCLOTH bout u a go deliver package R U SERIOUS??? a so unu love money ?? well unu gwine reap whe uu sow cause a never candy unu did a sell a ppl unu did a mashup n unu floss n gwaan so unu affi pay di consequence

8. Good morning! So is her name really Hioka Myrie caz she use McBean on FB? Well I dont believe she was deeply involved like boss lady Marsha so for the sake of her beautiful daughter I hope she get off

9. Have mercy fadda!!! A how this girl get harself tied up inna flippa dealings!! Bwoy Money is really the root of all evil.. Very sad story.. Har baby look like flippa eeh,,,sigh..another fatherless child, not to mention marsha kids! Tears come to my eyes!

10. Please dig two Hol we all in game some get land car and house stop wish bad for Marsh is very nice young lady she will give you her last remember me at tell you Marsha not going to jail Mafia will take her place

1. Metty Mafia is not and cannot take her place…..she was under no duress. God be with her still and all other willing parties, mistakes were made and punishment has to be served….God be merciful.

1. Yes dem need mercy because she and him a look pan over 25 years each…The poor children I am so weak from this all but something still nah add

11. Yes Hioka Myrie is her name she married to a guy name Lefty brother bwoy mi feel sorry for her and that poor baby

12. Met mi really feel bad fi Hioka cause despite the fact she go deh wid di do lip she nuh so fool is a girl mi know good and mi really like har. She is not show off so di person weh seh dat a lie she very humble and hardworking mi know from jamaica and is a girl weh always work fi har own and Hioka mi believe yuh nuh have nutten fi do wid dis

13. HYPE BRINGS DISGRACE–RUN BUT CYANT HIDE. WHAT YOU PUT IN IS WAT U TAKE OUT. ALL MAN R NOT CREATED EQUAL ONLY IN THE EYEZ OF GOD. MAN 2 MAN IS SO UNJUST……

14. Hioka Myrie is her name she marry A guy name Lefty brother bwoy mi feel sorry for her the baby and the husband

15. When you look at this whole situation it is pretty sad, cause the kids are the ones that suffer from all of this.

16. Boy mi feel it fi dem, although they were obviously greedy. May the God of mercy extend mercy to them and may others take heed. People it jus not worth it, moreso when u have children

17. I don’t feel sorry for Hioka she wasn’t thinking bout all this when she did a tek ppl man!! Oh please of course she won’t be working at Saks or wherever unu claim. This whole operation was a huge failure but I believe flippa put up money a yard he’s probly set no way him a Mek so much n not saving so hopefully his kids will be fine. Mek Marsha stay she a brave heart but also a fool but when u love u do dumb shit! I just hate when ppl want to compare she n Hioka so tf what if she have little looks .. Looks can’t take u anywhere at the end of the day she is left with nothing! Even in Marsha was a ring less wife she still loyal to the evil bwoy & I believe she has a good heart not cuz she deliver drugs that nuh mean she evil she just a work ! Him shouldn’t involve her in this mess though but family business dem seh suh family working. If flippa pikny dem did older dem woulda probly involve too. He just seems greedy and so is everyone everybody love money & when you get it dirty & EASY it gets real addictive! This was a bad move for this one Hioka though too damn red eye !

18. Philadelphia people is the f***k best all who talk remember some a you man sell drug too.Marsh not going to be the last girl to do her man dirty work.Mafia was told to come back so all who talk the fed knowledge that Mafia was back them tell to come back are else there was going to Jamaica so please off the people name

19. If Marsha is on house arrest it was just to bait Flippa and others in while they watch. He should have never messed with Jersey! But Philly beware you see Philly never called yet? Just wait its all coming! I pray for their mercy but I wonder if they are praying for their own? Whose to say this isn’t gods form of mercy! Better that they are alive them all of them including kids get killed in a deal gone bad! Maybe this is gods way of protecting them! We are dumb as this shows but God nah sleep! Just take heed! No more packages fi mi in good!

20. So I guess no package ever reach Philly or Flippa Marsha Kemar never called Philly or cross bridge from 2011 to march 2013! Don’t laugh yet Philly! And when since being pretty or working at saks make you so respectable or above these things! Hioka been taking Flippa throwing it in Marsha face and running back and forth to la for Flippa since stars ballroom days early 2011. Stop the lies and ignorance! She also been helping ever oft steal from saks! Until shabba get catch she steal they shit too and sell it on IG! Lol Philly people are di best! He should have stay in Philly with this loud up shit! Now all of the mafia and Flippa worshippers in Philly line up u lawyer this not done! They waited till Flippa get in nj to release the info and charges because the investigation was still going on! UNO take the gov fi ediot!

1. But a from deh so it start ova Stars. man who cut hair leave out deh one day and the bwoy dem draw dung pan di man. dem let him go cause the man was innocent and not a scuminar. dem a watch flippa from dem time deh and him know……

21. So if the drugs was being shipped from Jamaica, who is the BIG man or woman down there doing the supplying? Will he or she be exposed in the end? Among the nine arrested, who know the total runnings and will flip first? We all know from past experience someone or two will start cooperating?

22. Why would the girl loose her job? Did she take a leave of absence from her job. Just because this is front page news on the dancehall circuit, doesn’t mean large corporate retailers know or even care.

23. Morning met n metters so wat me want to ask now that him deh jail u think dem ago confiscate all him assets a Jamaica. Cau dem ago say a drug money buy dem

24. Stop blame Carson because him did work for fed ex. Uno jus want a finger to point.. No one knows how the feds get a tip about flippa.. As the story says he’s been watched for yrs now..

25. Fi di person weh seh Hioka steal from Saks don’t even go there the girl have a page weh she post pics of products from Saks so u can shop with her at Saks unno just love tell rass lie pon ppl

1. You know what I don’t understand is the relevance of bring that information………not nice at all. Confused people mix suss up with dry snitching when no one is asking nor investigating.

26. One ting mi a seh. Uno ppl nuh easy inno. If the man hustle I am sure he was aware of the risk. Do u ppl think this man or any of them Neva knw that this might happen one day. They did well and that’s just the route they decide to take. If they had chosen a 9-5 and wore Payless shoes and cheap clothes with cheap hair and live in a modest apartment, ppl on this same site will come and talk about how cheap they look and all sort of rubbish. Not everybody born to be rn or doctor. Some ppl can only manage to be a cna or something that pays the minimum, which will result in living in very modest conditions. I wish u well mafia, one life u did well for the most urs. The show must go on. Children will be OK. Jmg please, mi rate di site as it always got the latest news and updates, but the bloggers, most of uno is hypocrites. What is the right thing to do? If u hustle its wrong, if you try to get a cna certi cause u “allegedly” cannot read well, its wrong. What shud you do? Beg and kotch at ur mother or friend’s apartment, that’s wrong also. Cause u will surely be put up on here for that. So what should a Person do? Do what you are good at and feel comfortable doing.

1. @judas: a person should do what’s right…….n forget what peolple have to say cuz dem a go chat no matter what.

1. it shouldnt matter but it does. when a person doing the right thing and is talked about negatively, they will eventually ignore what people have to say. RIGHT THEN AND THERE MORALITY BREAKS DOWN. SO WHEN THEY DO BAD THEY DON’T REALLY CARE CAUSE PPL GONNA TALK REGARDLESS.

2. Judas don’t even chat bout look cheap cause if all that money did a run marsha woulda stay betta, who fa har and clothes look chapa than marsha own. them people deh a workas. lol get it right

27. all sidonkey she a wen she drink the wata a greed fe har neva see cum feel thirst….well mek a c de play out cuz if kesha sweetness can walk weh afta dat de big hold wid fe har nung ex husband mek wi wi c who else ago get “revoke and restored” like hioka :nerd

28. Met mi nuh understand if hoika ting di serious she would have a big bail like di rest a dem and it say conspiracy but conspiracy fi what

29. So 2 a de rat face flippa woman gone a jail poor Marsha only if u did know but sometime it’s just too late, well hoika she’s pretty them girl going to love her in jail.

1. u sound like u one of Flippa’s bitches that think u cuter than Hioka lol….how many times u gonna keep hating lol. SHE IS CUTE….get over it! Remember cuteness still don’t make one better than the other

2. me say me hate the bloodclaat word isee, cho every minute bout pretty pretty pretty. i am a grown ass woman and i am beautiful. not f**king pretty. little girls are pretty cho dem dark and ignarant. same goes fi the color-ism inna dem i kaint man

30. Funny thing about it is flippa prob get all like 10 years….Him soon come out! thats when hes really going to feel it! you cant floss in jail! well you can wit soups and shit. But when him touch de road and i bet you they wont dip him either…..he cant make no money…His singing/dj career neva really start. what is he going to do? the feds will watch him and his kids an his family for the rest of there life

31. Marsha da man hav a newborn baby with hioka ..da baby look like him too. that alone should of told you he don’t respect unno .now she gon do 20 years . And all these kids who gon take care of dem

1. who really cares ???? HIOKA has what in the end?? NOTHING
      tired of this matey vs wifey war they are all foolish!!!!!! ESPECIALLY HIOKA!
      flippa never respect MARSHA why would he respect you again?? cuz u pretty???? lmfaoooo
      really u not that pretty unu nuh know PRETTY YET!

32. My sentiments exactly & thing is Hioka is really not that serious! That pic without weave though & someone said they thought she was mixed lmfao! Weave can do wonders & there is more where that came from!… DWL every minute mi see someone say she pretty not even though what does that justify exactly?????? Flippa been with better looking chicks

1. If the girl did have a weave in har hair[not saying she needs one] yuh probably would of changed your view. She look better than hioka to me.

1. Yes MTP the next girl look better than Hiorka, look how her stlyle simple and bad. Everything she’s wearing ah set trend

33. Hate on who n Wat really bitch fuk outa herer bout hate me jus com state da facts dat MATEY not alla dat compare to da girls I see flippa wit bitch bye n go kick rocks!!! Since unno wah talk bout looks den how har looks don’t make she get ar owna man brite n brazen go take n breed fi ppl man n wah come brite up wid it she lucky ah nuh me n my she buckup

34. hioka frens we get it she’s cute but obviously not smart bcuz if she did have any sense she wouldnt b in this mess she had a job live within u means mi say nobody nah go jail too hard workin.sidonie is d nex rass 1 lef har wuk fi go tun juggist all u girls look as this an example no clothes hype or man nuh worth u freedom

1. membah seh dem did run enn pon jmg an chat seh a flippa buy furniture an wen wi seh it luk cheap fi a big dads like flippa fi buy dem seh is not di luks at least she hav ambition…mi caw badda wid dese ppl :nohope

35. @jus saying she live within har means nuh oonu same one seh she have discounted furniture inna har house smh

36. No man mi go pon har page and she even prettier without the weave not that it has anything to do with this topic but since ur talking about it I’m just saying

37. FLOIKI. PHIOKI HOIKI… CHILD,WELL TO HOW I SEE THINGS GOING TO END UP.
    YOU SEARCH ON J.M.G FROM WEN SINCE AND COLLECT ALL OF FLIPPA STORIES AND PICTORIALS AND KEEP THEM,
    SHOW YOUR CHILD THAT THIS THE MAN YOU FELL IN LOVE WITH
    .MARSHA MAN SHE WAS THE BOTTOM BITCH FLIPPA WAS A PIMP.
    THIS IS YOUR FATHER, NOT YOUR DADDY.
    WELL THE NEW MAN WILL BE THE DADDY.
    BEST BELIEVE SHE CLEAR ASS UP AT THE LITTLE FEDS LUNCHEON THAT SHE WENT ON IN MAY.
    THIS IS WHERE IT ENDED HIM UP…. AND THIS IS THE PRISON HE RESIDES AT..
    .AND THIS SENTENCE WAS FOR HIS CONTRIBUTION TO SOCIETY.
    SHE OR HE WILL BE OH SO PROUD OF MOMMY TO KNOW THAT MY MOM DIDN”T HAVE ANY SELF ESTEEM TO RUN DUNG REGULAR MAN.
    BEAUTY DOESN’T COME WITH BRAINS
    . YOU ARE A GOOD LOOKING WOMAN
    SHOULD’VE HAD 1 OUNCE MORE SELF ESTEEM THO…
    .. REGULAR MAN GO GRAVE YARD AND PRISON.

38. @kehkemkem no she don’t have to do all that yes she fell inlove with someone else man and yes she had a baby by him. She don’t need to tell her daughter all that. She just have to be the best mom she can be and I can see how much she adore that little girl so you won’t get any satisfaction

39. @kehkemkem so weh yuh a try seh she tell pon har baby daddy unno a di best nuh rass if yuh don’t know just keep yuh hand off the keyboard

40. Evening Met & Metters

After all this shit folks only have to talk about good looks?!? LOL Well good looks help dem reach prison. Mi would radda good BRAINS & stay outta prison. Tank you fadda God mi nuh run down dancehall or dancehall men. But even if I did I STILL wouldn’t be dumb enough to run drugs or clutch fi none a dem! :ngakak

41. @Met, i believe with every fiber ina me soul, FLIPPA IS NOT SPENDING MORE DAN 10YRS IF THAT MUCH ina jail. They, flippa and him crew is only a fraction of the FULL ENTOURAGE!!. Di fedz a use dem fi haul in di columbian/mexican dem..Flippa dem a sprat(for lack of a betta word) ina this..Unu soon hear dem ina witness protection.

42. ANONYMUS, YOU SEEM TO BE THE FRIEND THAT HOIKI DID NOT LISTEN TO, CAW SHE DID TINK YOU DID BADMIND HAR FI HAR DRUGGIST.
    LISTEN,
    FOR SURE I KNOW AND WE ALL KNOW THATS WHAT I SAID SHE WILL TEACH THE CHILD.
    …BUT MI DEER THIS JMG SITE IS A ENLIGHTENER TO LOOK A THINGS FROM ALL ANGLES. DONT JUMP PON MI…..
    CAW, YES SHE GUDDLE TELL THE FEDS EXACTLY WEH SHE FI TELL THEM FI FREE HAR RAWSE
    FEDS ANNO EASY, BED A ROSES NOR DANCE HALL. DEM WI MEK ALL PEOPLE TESTIFY PON YU AND LOST U RAWSE WID LONG TIME
    . AFTA HOIKI NO WANT GO DROP NO SOAP A FEDS FI A NEXT GAL BEND DUNG UNDERNEET HAR AND PICK IT UP.. AH WAH DUH PEOPLE CHAT DEM WAY OUT A TIIINGGGS
    ANONYMUS CHILL YAH AH J M G WI. DEH PON
    ANNO MI SEN HAR PON HIM. A FRIGHTEN FI BRAND MAN MEK TEK HIM AND BREED AFTA SHE CAN SHOW WEH IT PAY HAR. DEM KRAZY EDDIE FURNITURE DEH CHILL YAH.
    DONT EVEN COUNT THE PICKNI THAT WAS FROM STRAIGHT FROM FATHER GOD.SHE MIGHT HAVE A PRAYING MOTHER AND FAMILY. THAT PROBABLE SAVE THE NASTINESS FROM SHARING A CELL WID MARSHA.
    SO YOU TAN DEH BOUT KEYBOARD DIS AND COMMENT DAT
    KMT.

43. If name get call or name nuh get call a suh it guh,,,, dem lucky seh a numu prison dem a guh its a miracle dat dem nuh dead wid di way di drugs game roll most time..Dem was big flossing ppl when money a run dem fi duh dem big flossing time, even tho a nuh dem tun di ppl dem ina coke head u know how mad a ny families dem prolly destroy…ALL A PART OF THE GAME…….

44. Pure phuckrey ,when pple an dem pickney a bawl fi hunga a yaad an a nyam crocadile an mongoose to survive. These fools hav it in abundance an a mek mockery outta we. If mi hear another “poor Marsha”..”Hioka pretty” “mi did rate flippa” Flippa get them mix up” “just kids”or any more a dat bullshyte , mi scream. All dat flossin ,pose an dashin di cash an not one a dem same big enuff to kno an do better, persons cudden set up likkle free food stan fi poor ppl?? let dem rot out!!

45. Marsha wasn’t the saint people thought she was. Looking innocent ah party but doing the devil’s work. Dem spread dem bed now dem fe lay dung in ah it. If only de pickney dem coulda choose dem parents before dem born. ANYHOO…wid all ah de $$$ dem have, I guess dem soon see road :nerd Flippa, Marsha, Hioka an de whole lot ah dem luddy…it pays to be the boss!

Leave a Reply to Puertoriquena Cancel reply