HOLLYWOOD WE FEELING FINE

YUH DUS FIND YUH WAY OUTA DI TUNNEL YUH DID A DIG OR WHA?? WE FORGOT ABOUT YOU FOR A MOMENT BOO…BREADY GONE NOW YUH COME FI TEK OVA HAR WHA?

Screenshot_2015-07-08-17-14-10-Optimized-Optimized

0 thoughts on “HOLLYWOOD WE FEELING FINE

1. Hype put up video bout him a cuss jmg & bout how him rich plz yah …. Is coward & fraid him fraid cause bready dead & him name a call so true him nuh want the mexican them clip him wing him out a try clear him name

2. Mi sey dis big batty man!!! Him and him gal couldn’t wait fi some tin happen fi dem come back pan ig and fb, u can see sey dem did miss it cause a bare video and pic a come out back to back, unnu miss and love social media like wah a it mek unnu gweeeehhhhh!!!!! Hollywood u is one batty man!!! Mi hate a man wey sey dem a man do video and tek suh much pic, u fi gweeeehhhhh!!!!!

3. Met y him wait till now to a talk up. The video him put up on fb him say not because him take pics with ppl that mean is him fren & him no bizznizz with nobody weh take ppl tings cause him a nuh thief ….so mr hype are u saying bready a thief & yet still a say rip ( typical bitch nigga move) …mr hype it seems like u catch u fraid .., we all know ur a pussy fr wen them did kill u fren how u bawl & hide ….. U claim u rich but dnt forget them have jail & it have nuff space for rich ppl.

4. When mi si di video di first ting mi peep is as Bready gone him run een…dis a how mi see it HypeH whateva yuh name,nobody a call yuh name so yuh juss wah stripe or a reason fi rally back or call it a comeback dwl…wi si yuh tek a break fi get yuh some new shoes one by one an den come dash it out…also you a dead fi di spotlight you can tell it was killin you fi nah get nuh mention please go back where you were..you ain’t no celebrity bout fans.mi tyad a dem ppl yah now..as one gone a nex one pop up…mi dun nah gi yuh nuh more attention.

5. met needs to start chrage the ten percent like weh kris jenner charge all are pickney dem dem hate jmg but its obvious a jmg a give dem likkle dancehall career life

6. Yuh know I never see dat part bout Pinkwall. Dwl. Him really a call we name. Kmt. HH needs to go sit cause I never see one person who involved ina illegal activity so Hype and brite up in a every ting. How him so loud. U know those hype chatty chatty men couldn’t get my pums wet. Even if him wrap him koki ina bare $100 bills. Kmt.

7. Anyone remember when dancehall had a reputation for pure “badman”?
    When did all the dancehall men turn battyman?
    Any man that bleach, takes selfies and fashion conscious like a bitch is a battyman. No question asked.
    These wanna be rich niggas can never be rich when they shoes and clothes out their ill-gotten gains pretending to be rich. Before long you’ll see them dead or arrested and realize family are left behind with not a cent. Every dime ever hustled went straight to the hype.

They are right to call them fans. Why on Earth would I get up and click follow on these people pages? Him nuh must style dem as fans?

1. Foxy mi a slide dung slowly :hammer

Dancehall tek dis turn…………and mi a go seh it holding my heart…….when carlene put braid ina beenie hair and him find himself ina public wid it …roses men…Kartel come and jus add more pan plenty