HOSPITAL PATIENT, INSTAGRAM GANGSTA

Morning this girl name Stella in a hospital last week and met on her sick bed a Cus gal over man on IG. She put up how she a do operation and all that. We all think is just to get some attention. no one need to know but your family and close friends you were in the hospital girl. And then a Cus on IG over man.

6 thoughts on “HOSPITAL PATIENT, INSTAGRAM GANGSTA

1. Imagine u r on a hospital bed cursing, unno really lost. The time u take a tek up phone fi curse u pick up a bible and ask for the lords protection during and after your surgery. Unno sick stomach, immature bad

2. dat would only work if a real surgery she did a do. A dash she did a dash weh belly fi one mam and a cuss bout anada one.things sticky pon har bad

3. But the man she a cuss Ova dnt want har she stay bad Ina real life! A she a real man clown she nuh stop stark di man and him tired fi run har all the tie she tie him him still nuh want har it sad bad she need Jesus!!! it look like him want di slimmaz cuz everywhere him deh wid har wen she deh ya him nah hide har

4. From I was born. Anybody doing real surgery have no mind to process anything. Dem good as gold, inna hospital touching death’s door and still have strength fi cuss. No wonder some vicious spirits roaming land, if you dead in deze frame a mind you nuh must tun wicked bounce a bout soul a roam di land wid no rest or peace in sight.