HOT 97 SUMMER JAM AND THE DANCEHALL DISS

Aidonia is when since all you get bad? Didnt Octane run in pan yuh one a di time and man all lose dem life because a dat beef and you still on the bullshit? Mi sick and tiyaaaaad a di whole a uno…Now Kranium who mi nuh really fancy because he lied on JMG bout a him hack mi site and he knew nothing nuh guh suh but anyhow…

Someone who was at the Hot97 show says they feel like Hot97 dis Dancehall because they invited Konshens, Aidonia and di res a artiste dem and call up every genre and leave Dancehall for last ..The time run out to 5 minutes exactly and dem seh is Aidonia decide fi mek Kranium go up because him claim him a bigger artiste and a him fi close..suh Kranium go up and perform fi exactly two minutes out a di five and di people dem dim the stage and seh it done…Instead of dirty Aidonia tek it to Hot97 about the disrespect him a cuss Kranuim and bout him fi dead and him a battey man..Aidonia yuh start bade yet? It look like we really haffi get back to the old days because uno out control yow…All uno know how fi do a war each other and uno nuh know where fi tek di real war…Why did Hot97 leave dancehall for last after dem mek di whole a di Caribbean people dem come out?

19 thoughts on “HOT 97 SUMMER JAM AND THE DANCEHALL DISS

1. Blatant disrespect to Dancehall, and instead of fighting the oppressor we fight each other. Kranium move like fi fish fi true. Mi nuh think him straight and it’s clear he hates women.

1. Yeah but tek di fish out of it is Aidonia dem tell him fi go up first because dem a di bigger artiste and den turn roun cuss him

2. Aidonia badman inna a real life – and person cussing was his brother and it was directed at the shows organizers

1. A bag a hungry man roun yuh nuh seh yuh bad…Mi nuh think badman ketch std and walk wid it eno…lets keep it jiggy please…and yes him bredda a di dunce but didi is no badman

2. Kartel dissed him and he picked a bokle up aND WENT OFFA HIM and wasnt fraid to publicly go after him

remember he was parring with vybz for about 2/3 years before{‘O5 to early ‘O8} and knew Kartels badman/Gunman links and involvement

a Coward wouldnt have done that

1. Oh ok. I didnt know him or Kartel were badman or bottle mek dem bad man..both feel dem bad because people were behind dem..Kartel cannot be used as an example because till today mi nuh hear no man whey Kartel beat by himself yet …is a mind game bad man so mi understand why Didi tek up di bakkle fi lick him ina him head because a desso di badness did deh :kiss

P.S Kartel was training bad man like how dem breed bad dog a Jamaica…no real badman / self made badman neva grounds wid Kartel and to how Kartel links did weak, when Isaiah Laing tek fi him links to him..kartel start run up n dung all over di media because a real bad man wid links show him what links could do and him see him life before him..we could go back and fourth but didi not even ina sizzla catergory fi seh badman..him always a grounds wid a bag a hungry bwaay

3. Dem lucky Dem Neva get 5 seconds. Hip-hop has no respect for dancehall. Then when we do up dirty Spice some people vex. This is exactly why. Wtf wants spice or aidonia to represent dancehall? Mi nuh care wah, I miss the days of saw and Beenie…They would neverrrrrrrr give them 5 minutes.

4. @Marie, u r 100% correct..DEM COULDNT SO BRIGHT!!!. Dem couldnt step to Marion, beenie and killa wid 5mins…BRITE NUH BUMBO…And go see how many yaad pple roll out fi dem show every year…IM SO DISAPPOINTED, ME NEVA KNOW A SUH HOT97 MOVE!!..

5. THEY DONT RATE DANCEHALL AND MAJORITY PEOPLE GO TO SUMMER JAM DONT EVEN CARE BOUT DANCEHALL. THEY BETTER STICK TO GROOVING IN THE PARK

6. Met is Lalo diss Kranium not Didi. But he was a bit confusing because he also was saying the dont respect dancehall music.

7. I would’ve been pissed but i wouldnt expect anything other than That. Hot 97 a hiphop station not reggae/soca. Even when they did on the reggae tip i said wats this bullshit. Bobby n jabba need to speak up