Di belly white….dere is a full grown mustache and beard there…….a unibrow and a dress that doesnt belong
0 thoughts on “HOT SANDRA LEE =_=”
sandra lee fi behave man…shi did dede wen the great china wall a build …..she used to all go school wid Caesar shi fi stop a she alone mi know did have a pet dinosaur
Lmaoooooo weh yuh say real
Sandra did have a oet dinosaur lol
And sandra grow beard yes she used to shave ftom longtime.
Like man dats why she have ah shadow
Round har mouth him have mustache lmaooo.
An she ah 60 but ah sandra lee dat
Straight she nuh care weh knowbody tink.
She always outrageous she nuh business lol
MET!!!!YUH KNOW SEH YUH FI DUH BETTA!!!!!! YUH AH GET ON VERY BADLY AND YUH FI DUH RASS BETTA!!!!!
ALL DAH ONE DEH BOUT PET DINOSAUR!
BUT YEAH, AH MANDRA LEE DAT FI DI WHOLE AH WHO NEVA KNOW….THAR SHE BLOWS IN ALL HAR MANLY GLORY!
Good Day met,Metters,Peepers nd Others…
bwoy de ungle ting a stand firm pon Ms.lee a de jaw filling …guh rest nung muma while yuh can cuz dis nah cut nuh kine dash fi yuh,nopes!
I blog on this site whenever I have time or I feel like because I always get jokes. This woman is a walking dead because she nor anyone else can’t tell me is not a graveyard escape this woman be. So nobody in Jamaica can’t help this lady with some makeup lessons. Not even the basic application methods. No sah, she look like she is a scary movie character.
Anything unu say about me doesn’t offend me just because I’m a movie star in my movie world and I’m so important and that’s y u guys always checking on me,. Y don’t u pal ask me for some clothes if you wanna be like me.
sandra lee fi behave man…shi did dede wen the great china wall a build …..she used to all go school wid Caesar shi fi stop a she alone mi know did have a pet dinosaur
:ngakak :ngakak :ngakak :malu2
Makeup done by Bright Light – Den a really beard she a grow:)
She was hot 50 years ago you could tell now she need fi go take care of great grand. She is in denial
Is she mentally ill??
Lmaoooooo weh yuh say real
Sandra did have a oet dinosaur lol
And sandra grow beard yes she used to shave ftom longtime.
Like man dats why she have ah shadow
Round har mouth him have mustache lmaooo.
An she ah 60 but ah sandra lee dat
Straight she nuh care weh knowbody tink.
She always outrageous she nuh business lol
MET!!!!YUH KNOW SEH YUH FI DUH BETTA!!!!!! YUH AH GET ON VERY BADLY AND YUH FI DUH RASS BETTA!!!!!
ALL DAH ONE DEH BOUT PET DINOSAUR!
BUT YEAH, AH MANDRA LEE DAT FI DI WHOLE AH WHO NEVA KNOW….THAR SHE BLOWS IN ALL HAR MANLY GLORY!
Thank goodness har niece dem Kameisha,Camille and Trudy dem nuh fava har
From long time Sandra always a show fi har breast and gut. Har features soften tho, d masculinity noh soh obvious. She still have d hairdressing shop?
Why Met, Why are you dong this to us. I apologize for any wrong doing.
Somebody anybody Please make Met STOP
🙁 a di sender ooo
sandra lee leggo di bakkle a bleach pan har belly and har chin and mouth a seh bahhhhhhhhhhhhhhh
Is this cawka Lee sister?
She full of shape fi a big Oman
the shape of the unibrow, the shape of the cheekbones, the shape of the 5 o’clock shadow. a shape shifta dis man
:hammer
Good Day met,Metters,Peepers nd Others…
bwoy de ungle ting a stand firm pon Ms.lee a de jaw filling …guh rest nung muma while yuh can cuz dis nah cut nuh kine dash fi yuh,nopes!
She neva affi zugly suh!!
why these ole hag no go siddung
when yu hott yu just hott #caancool :cool
I blog on this site whenever I have time or I feel like because I always get jokes. This woman is a walking dead because she nor anyone else can’t tell me is not a graveyard escape this woman be. So nobody in Jamaica can’t help this lady with some makeup lessons. Not even the basic application methods. No sah, she look like she is a scary movie character.
Sandra shape good yes, she just like an Unicorn. Lol lawad mi baddie wooiiii, Sandra shape ina her eye brows. Heh heh haaaayyyy!
Yes is cawka lee sista
She still have har hairdressing parlour
I thought she was a travesite for real
Somebody come get they grandma. Why would you let her leave her house like this especially a unibrow at that she’s letting the Lee family down
Mi rass a yesterday mi did a ask mi cuz seh where in di world is Sandra Lee cawka Lee an dem crew dem just vanish so
Anything unu say about me doesn’t offend me just because I’m a movie star in my movie world and I’m so important and that’s y u guys always checking on me,. Y don’t u pal ask me for some clothes if you wanna be like me.