MISSING

Miss Met honey please post this story this man is missing since last week his family has no idea where he is. He is around 55 Years old and he is from Queens NY no one has seen him or hear from him since last week. He does construction work in Brooklyn and the last time he was seen was at work. I know a lot of ppl might know him because he’s been around the block a few times…Anyone seen him or know of his whereabouts his family is looking for him. He is from Westmoreland in Jamaica and his family is really worried. Tell him to get in touch with his family in LA or Jamaica….they need to hear from him…Immediately…

36 thoughts on “MISSING

1. Met why yuh haffi click on the story to see the pic….post up like craig post up….thx…would appreciate it…

2. Senda a u man dis u a look fah woieeeee or u a di side chick an him nuh come over from when ???! Stop use Sikes Pon di wall mon Cho lol, cawsen seh if he was missing from when not even one deggeh deggeh news outlet nuh report Pon him? watch an gweh yaw mon u teck ppl fi poppyshow.

3. Him nuh missing a mussy some body got him bruk again and gone hide…him used to deh wid mi fren…when yuh say riches to rag a him dem a talk bout…a whe the senda say a har man?…honey yuh get trick..him tek anything whe wi have him…

1. People come here pan a weekly basis and send in things with their own agenda and think dem hard fi see through. I have said it multiple times; talk how di story go and dont go round no corner a try tek people fi fool

4. A who put mi fren Pom pink wall mi ago call him and tell him how ppl stay so…mi know him and him whole family …and mi nuh think him missing mi woulda hear him mussy a hide from smaddy…Arnie a which woman you a hide from? Mek yuh won’t ppl girl children alone…dem ago gang yuh and beat yuh….

5. Him used to tek very good care a mi fren…but mi think him nuh de pon nothing fi a while now…mi ago link har and see if she have no link pon him…dem him nuh have family a queens and him always used to go LA…yuh know the type…him have big soon name Belly whe a producer…mi ago find out if she have link fi him…i hope him aright doh…

6. People when uno a try talk di tings and using two devices fi hide, type differently. Wi can pick up seh a uno same way :travel

7. nobody neva say a a dem man a unnu a jump to conclusion…cause everything haffi be man ina fi unnu limited view….and nuh round no corner nuh deh deh if you a look fi smaddy and yuh cant find dem…whe yuh call dat? nobody neva gi yuh nuh agenda a you come up wid dat pon yuh own….

8. Met no body needs to hide from you…let the story be the story…you are distracting from the real issue here…someone is missing and ppl are trying to finds him…thx…run the post dem and stop being in everything yuh nuh haffi fuel every fire…

1. Oh so I was talking to you? What is the real issue here? The only fire that is being fueled here is by you, say what you mean and mean what you say or dont send shit in. Hell u coming to tell me what to do and u a fuel, defend and a look fah at the same time. Uno too pathetic. What is the big deal if uno speak exactly why uno a look fi di man? A nuh one or two woman get trick by man so say exactly what happened and dont tek us fi no fool a dat u need fi do.

1. You a de same anon…Nobody not going to tell you whey him de worst dem see you up to no damn good.

Man wherever you are stay right there, let you local precient know you alright if incase this cock and balls hunta go to that extreme.

9. Met stop assume cause dats all you a do…him rob mi man and before mi man find him and body him rass… him bring back mi man things…him can run but him can’t hide…anybody whe know him mek him know…him know who fi call or whe di go drop the bag or whe him fi go do…nobody na defend a warning him a get before dem find him dump ina somebody bush…or nuh find him none at all….Now put the thing pon automatic post and leave it alone…and nobody nuh haffi tek yuh fi no fool…mi nuh want mi man a run up and down and a hide because a da thief ya…because nothing nuh worth nobody life or freedom….

10. Met why would anybody try tek yuh fi fool? yuh nuh have nothing fi do wid the story so whe ppl a try fool yuh fa? its not about you, it never was so why ppl a try go round yuh? mi lost and a call ppl “pathetic” a bet yuh did haffi use spell check fi da word deh….you are making this about you and it is not about you…let actual ppl who know this man get this info to this man it might save a life….isn’t that you end game…I thought you was here to do good….

11. @phantomphoenix a which country you live whe criminal can go ask for protection from law enforcement without incriminating themself? Mi think yuh woulda have link pon a precint to…cause yuh seems fi know bout every link…how me a try warn the man say ppl out fi him rass, and i’m up to no good…Mr man hear whe yuh do go bring back di ppl things and pray dem nuh si yuh and still lick off yuh face…cause right ya now things hard and nobady na tek nuh check…anything a thief get…dem take it…yuh know how much a dem a drop like fly around 2 years now…and as dem drop ppl a rejoice…cause dem know say one more thief less fi di real boss dem deal wid….

1. Criminal or not no come yah come think say we blind. You and you drug deal gone wrong nah no place over yah so. Since you man ago put it on pon him “badge or no badge”..him have ALL rights fi invovle the law at this point. Because you just use the internet to declare harm against him. Which planet you live pon?!

Him can prove ill intent to the law.. How you ago argue DRUGS?! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak. Go sit yu lame ass dung cause you damn jits think a bitch jus a wake up.

1. And because mi pick up di foolishness from the initial email she come yah since morning a beat off har keyboard

12. di mount a ppl foot me hear say da man ya broke about time somebody stop him…ppl tired a demand dem f**kery…the way my man mad anywhe him si him him ago put it on…badge or no badge…unnu lucky….

13. Nicenanny, Marsha and anon, a u same one send in the story, yuh dont even know how fe disguise yuh typing. Dyamm eediot

14. So why unnu never type this in the beginning? Talking bout him missing? Say unnu a look fi him nuh. Unnu really tek people fi idiot! Dat why you are all criminals, yuh dunce!!! Good luck with unnu search hope yuh find what yuh looking for! Thief never love fi see thief wid long bag…lol and nuh badda come type up no bag a badman talkings cause dat caah do nothing behind a computer screen… ole fart unnu.

15. Based on all what I just read, it would be in your best interest to put down crime. You are not the sharpest tool in the shed. Were you smart enough to send your email to Met from a different email account in other words a fake account? Did you reveal your IP address and your personal devices to MET? It sounds so. Now let’s say that this man turns up dead, based on your threat the police would be giving you a call. Based on the foolishness up top, you will slip up in some other way because you think you’re slick but you’re very sloppy. Again put down crime. It would be in your best interest to make sure that no harm comes to that man because you just f-ck up yuh self.

16. A Russians run this so who waan go knock can go knock anywhe dem please….all wi a say a thief fi get bullet bullet bullet…yuh think our operation a MET operation…everybody know how pink wall operate…so tek di dunce thing somewhere else…and if nothing gwone nothing na come outa it…if a Met a di evidence nothing caan come outa it…a dat MET feel like she have a lock…think again…

17. Is this One-Two???? What happened to that whole crew of elderly men from Queens can’t really remember there names but dem did get ketch with drugs back in the day and got off and one a dem get ketch wah day gone mi think a da brown girl deh weh name Flaw00 on insta uncle

18. beat off mi key board a put up a post… and yuh nuh stop get ina di middle adi message…if yuh did mek it run pon auto pilot mi woulda a beat it off less and less…but it look like di man a yuh cousin or bredda or something yuh tek a interest ina da one ya…mek sure yuh keep di evidence cause it look like a dat yuh did a look… mek sure dem nuh come haul and pull you instead….

19. no a nuh dat a MET alone have sense….and a call ppl idiot…so nuh behind computer you deh to…no it look like a church and utica yuh stand up….bullet,bullet,bullet…

20. nobody neva say a drugs a you say dat…look how much things deh fi thief…bullet,bullet,bullet,bullet,bullet…him thief a bag a golden corn….bullet, bullet, bullet…

21. and a who say it have anything to do with any form of criminal activity…a MET and har METTERS say dat….Russians nuh deal wid drugs…get it straight….bullet, bullet, bang, bang…yuh soon hear bout….

22. the man thief the goose whe lay the golden eggs…so him fi get bullet, bullet, bullet, bang, bang…tell him say Viktor say dat…

23. @nicenancy sorry but JMG! Suh NANCY you file your taxes give it to your man. Him send it to him friend,so the friend can turn it! But the friend take it,because everybody broke and hungry! Now you an your man a hunt this man fi the tax money! Mi feel sorry fi uno lol guh see how uno well a plan fi guh big shopping,buy new car and all kind of things! But uno just get f**k because the missing man have fi him thing well plan fi uno money! A good fi uno a people uno a look fi use!!!

24. NANCYNICE IF I WAS MET I TURN URE INFO OVER TO THE COPS.. A WHO U A TRY GET CHARGE FI CONSPIRACY. OUT OF ORDER. MI PERSONALLY A SEND THIS TO POLICE.. AFTER A NU LEGAL GUDS U ARE U MAN A SELL BUT U BRIGHT.. BOUT U MAN AGO BODY THE MAN.. IF U MAN HAVE SENCE HIM KILL U FIRST CAUSE THIS SHOW MI U HAVE NO SENCE AND U A INFORMER.. MET NEVA EVEN HAVE TO PRESS U HARD FI U START TELL SA U MAN A LOOK FI THE MAN FI KILL HIM….911 UNDER UNO RASS. MET VEX IF U WANT VEX BUT THIS NEEDS THE COPS SHE OPENLY CONFESS SAY SHE AND HAR MAN A LOOK FI THE MAN TO KILL HIM..

25. Gwaan run off your mouth cause u mus tink a you run dis place. Mi a close the comment box now just fi gi u headache this morning

Comments are closed.