HOW MI FI POST DI TRUTH WHEN EVERYBADDIE LIE?

busy-Optimized

Screenshot_2016-04-29-21-29-30-1
U need to post some facta… Whoring Tunya is married. She and him lef.Tinkerbell don’t know who breed her. She hope is busy. Idk why to collect 5000 a week. He probably was cussing Chantal out or when she in Jamaica use opportunity to call him and screenshot. Unnu nuh shame? The man mean like starapple. Oh I see setting up shop for Kids. Busy smarter than u think. Good luck unnu
sad bad
…. M
et post the truth!!!!!!

11 thoughts on “HOW MI FI POST DI TRUTH WHEN EVERYBADDIE LIE?

1. ALright BUsy. YOu step out and try clear you record. DWl. Go bag you hood now or cut it offfffff. FI an intelligent man you meck you hood downgrade you value. Love you as an artist but hate you for being a whore and a deadbeat, Pick a struggle papa…

2. Hmmm, why them never send the part weh she sey “this is America I can sue your ass” Met I want to know why she and her other sibblings nuh chat to Rosie!!!!!! that mi wah know

3. But I wanna know why she and Rosie nuh deal every minute shantal in JA and she nuh look fi Rosie a wah Rosie doing better than u boo?

1. anno she alone malice Rosie, it looks like the whole set a sibblings deh against her and a bare subs a dash against each other, unnu a blood man

4. im trying to figure out why these girls are killing dem self up for this guy ? like how , smh.

5. Thanks…. Now Busy Signal is saying its not his. Tinkerbell on IG under all h frenz post a ask if don’t see DM…. Africa is nuff a dem go he needed a personal rifle cleaner… Relationship? No pic? No outing? As for Tunya did someone tell u dash weh urs. U walk n class busy how him love drive other ppl things him mean him a popppy show but as him get a gal u start…… Shameful. He will do DNA. Tinkerbell u will get 5000 a week. Shantal is a dutty as pretty… She need help.. Busy nuh want none den…. Tunya married to some mam…..
    Wtf do unnu . Busy must have sugarstick

Leave a Reply to Important Cancel reply