I CANNOT PUT WHAT THE SENDER WRITE BUT..

huh

Rodney RodneyRodney Rodneyabout an hour ago ·

#talkhowmefeel A GREAT WOMAN IS ONE INA MILLION AND WHEN U FIND HER IT MIGHT TAKE A WHILE TO KNOW BECAUSE U ARE BLINDED BY A WHOLE HEAP A SHIT ALWAYS REMEMBER IN LIFE THINK WITH YOUR HEAD (THE ONE WITH THE BRAIN) AND NOT THE HEAD INNA YUH PANTS TRUST ME CAUSE IT WILL ON CAUSE PAIN AND PROBLEM AND YES I LOVE HER AND NOTHING NAAH GO CHANGE THAT INNA MY LIFE NO MATTER WHAT SHE IS A REAL CORNER STONE UN-MOVEABLE

Like · · Share

Daedri Williamson, Paul Range, Stacy Murray and 33 others like this.

Denise Wri SHE’S ALREADY SO LUCKY THAT SHE HAS A MAN THAT CAN RECOGNIZE A REAL WOMAN.

about an hour ago via mobile · Like · 1

0 thoughts on “I CANNOT PUT WHAT THE SENDER WRITE BUT..

1. Mi nah look pon fatasfuxxrodney eno one question if she so unmovable how u move har 2 times fi fuxx somebody else breed dem so ur Koki is a miracle Koki it move the unmovable okkkkkkkkkkkkkkkk kmft WASTENBACTERIA

2. Tawkchuet ah tru when dem have di woman dem nuh realize seh a good woman and when di woman gone dem gwan like dem shock seh di woman left dem. c’mon full time fi man grow up and stop run round like likkle bwoy. It really bun mi fi some ah dem.

3. Uuuuuuuugggghhhhh this fat retard again , ppl unno nuh see say a hype this fat fuxx looking , him dance a come up so him a look knowings . # SICK TOMACH.

4. how him a style him baby madda fi di next baby madda smfh. He is so low down.
    Smdh the things some man do and say because they want to show a woman they down fi dem…it makes no sense and u wonder why these bitches act up the way they do because of man like him that carry dirty argument, God don’t like ugly and what goes comes back around ten times over, firm believer of that too…

Leave a Reply to Tawkchuet Cancel reply