I FORGOT TO PUT THIS OUT THERE- FISH PARANGLES FEATURING RATTY DUNG A TIVOLI

Alex Ricketts added 2 new photos — with Amoya Billgates and 12 others.
December 2 at 8:45pm · Kingston, Jamaica ·
Okay Mr Kevin McLean aka Ratty upsetta because I don’t see is who u a upset….first thing ratty u drop your word since night a town pan me n me ansa u and u back knife n a gwaan an come push up your chest on me yet still u run go home…..who does that ratty….ratty I don’t know how in a your vinegar butchie stay but u sleep pan my bed when u use your cousin a england woman profile an con the boy the $5g a jungle an your brother did ago kill u nastiness an is my yard u end up whey me a pay $55g a month for where u come an sleep n couldn’t eat cuz stress a kill u….u came and u clean my clothes closet ratty….those two outfit I wear in new York n bring them come give u ratty…u carless wanna be batty man whey walk an con boy a Tivoli n lizard town fi see them hood. Ratty the mechanic man hate u ratty me never shame a my ghetto address yet n me always big up my mother….ratty if my mother hate me I will take my life because nothing nice with a mothers love germs carrier…..u can’t eat me out nor wear me out no more….me learn sense clothes germs….ratty u said I couldn’t picmix u cuz a new clothes well u gone viral again in a me clothes….ratty no tailor no know fi take in people clothes anything me a wear whether a fi Ppl a must my size….. Ratty remember we have a unfinished war because it just start…..an member say whonuh nah lock me up cuz one batty man lock me up before and now a next batty man a war me true me not looking….whonuh salt no bl***t….ratty go know what uptown feels like….ratty u say u a good batty man and u don’t have a phone stop walk n beg login….u low life no bl***t….me no suppose to a argue with u no time because no boy whey cross sh*t water fi go in a them yard can’t class me…..ratty me do a lot for u from the soldier man whey me sister collect the money for u n me friend collect the 3g from delroy from lizard town for u….ratty u only a dress up in a the clothes them whey u carry news for to show like sumpn a gwaan come on u broke no bl**t….ratty reaction can’t take me cuz if me a thief me a thief big n done nah thief no ice cream man whey a walk up n down thou….ratty go make the american man try wid u to go where I been there n done that…whonuh bad mind true me can go the places them n do the things them n wear the real things them….. Ratty if u have 10g in a Yuh pocket or bank account me shoot me self cuz u hate n u broke thou…..ratty u live a Tivoli n none a the boy them no like u….ratty u sad no bl**t….

One thought on “I FORGOT TO PUT THIS OUT THERE- FISH PARANGLES FEATURING RATTY DUNG A TIVOLI