ICE MELT?

Hot patty hot patty cuz Dah one yah hot nuh rasss what away gal buss up Kamisha ice face out a east over the weeken big bad ice wey love watch n chat ppl life a f**ka u best yuh sey u will Lowe bloodclat ppl alone

photo (1)-Optimized

0 thoughts on “ICE MELT?

1. Gm. sorry to hear dat happen to har mi always si har ah talk up inna di video light ah big up har babyfather smh!

2. Can I get a Amen, that is what happens when you love to f**k around people. Where was the incredible Hulk ?
    Nubaddie nuh have no video, Senda

3. This girl has a reputation of messing around ppl too much man, see she messed with the wrong person.

4. Tell mi more senda, when u screw roun wid ppl a dat ago happen….she had it coming.It sound like dem ketch har one away…How did babycham song guh again

5. So let me ask u all something when she dead what u all going to gain . Unuh go stop hate pon people and know say death is a road fi everybody . Nuff a unuh hate the girl fi no reason and bubble bee a Weh she thief fi u no unuh seem sad . Kameisha bless up yuhself yuh a real girl just hope u see this and know say a nuff a dem want u dead

6. My girl yuh fi talk the truth yuh knw kamaisha is a war boat and love fi chat ppl…so anything she get she deserve it…mi need more info sender

7. I just wanna know where was the incredible Hulk Nicky ? to come to har rescue. No one is wishing death upon her, she just need fi stop walk and trouble people and she will be fine.

8. NINE DAYS TALK MISS ICE . BAD GAL NUH ATTACK PEOPLE BACK WAY AND LOCK UP INA CAR A BATTYMAN SEDIKI GOODLIFE WEH EVA A NUFF UP PON U MI WANT U BEAT CAUSE HIM A HIM LOCK HER IN THE CAR . DEM CANT TAKE U LIFE

9. kamiesha wet har up n she tek it but kamiesha shuda a watch har back wen u do gal dem tings deh n dem dont react to it always be on ur gaurd my gurl, u get too relax n feel de gal a pussy while de gal a plan fi cum f**k u up on ur turf n dat she did but she shudnt draw yuh blood n go cutting settings in ur face cus dis ago cus bay war now ppl unno brace fi dis a war yah cus everybody n dem muma ago get involve, i hope she (kamiesha) learn har lesson cus if she neva wet up de gal fi f**kry dis wudnt happen

10. @Speaking de truth ,me know Kameisha nuh mad woman so why she wet her up ? That girl should a never make dem boost her fi chop the gal dah wet up deh gone from December and she see her nuff time after cause all a dem weh a laugh wid her now a go laugh at her Dancehall people dem a poison and memba all a dem weh a say Kameisha should a dead u a go see dem a pose ina pic wid her and ina video a big her up . Me hear say Kameisha say she done cause she have her kids a live fah but knowing she it nuh start yet . Me say the time everybody a boost it better dem say done

11. “Chop”????…mi tink seh a some weave pulling and some big rass tump..Now mi a read bout chop….Kameisha di gyal did set fi u man, a hope u calm down now and humble urself.Hurcules nuh have nuh yute, suh she nuh have nutten fi live fa

12. Foota love f**k wid ppl fi real that’s y everybody don’t have nothing good fi say!! She buy out di incredible hulk (nicky) war dem wid har mate like a she di man a f**k!! Foota me hope yuh learn yuh lesson cause u f**k wid ppl too much n throw wud!! A that’s y GQ freak yuh out

Leave a Reply to bumblebee Cancel reply