Victims Of Crime & Violence In Jamaica November 21, 2016 by Met AS LONG AS NO INNOCENT PEOPLE NAH DEAD DEM CAN GWAAN KILL OFF DEMSELF AND MAYBE BY JANUARY DI WHOLE A DEM WI DEAD OUT AND SPANISH TOWN CAN BE AT PEACE
Hmmmmm interesting my husband who is Bahamian sent me these pictures last night saying this is in Nassau. Reply
Jamaica takeout put out this it is in spanish town who a lie? what is the motive who a look hype, Spanish hype long time, who a fight fi title dis hardly gwan a Bahamas. unless a brand name people go deh. see ras get lock up fi part fight lol Reply
YES AH SO MI LIKE IT :kr
KILL DEM ALL AN DONE :kr
Hmmmmm interesting my husband who is Bahamian sent me these pictures last night saying this is in Nassau.
Jamaica takeout put out this it is in spanish town who a lie? what is the motive who a look hype, Spanish hype long time, who a fight fi title dis hardly gwan a Bahamas. unless a brand name people go deh. see ras get lock up fi part fight lol
Bahamas is very dangerous so u stay dead u will dead fi ntn jam is way better