IF DEM EVA………………

0 thoughts on “IF DEM EVA………………

1. Morning Met n Metters, dem dey pon dem front porch, is rite dere unda a bridge dey dem live, true ting

1. lolol…….and it get clean by taxpayers ever so often…lol Gully washout, but the tenant dem always de bout…lolol

Obara, on point.

2. Yes Dane Lewis, Tanya Stephens, Diana King and others like oonuh, si oonuh people yah whey fear fi dem life in Jamaica out and bad having a great time in broad daylight, IN JAMAICA!!! whey de people dem deh whey line up fi kill dem?..and if dem ah dead like flies because Jamaica so homophobic how dem so brave fi ah do dis??….oonuh stop tell lie pon Jamaica fi get political asylum, internation donations, sympathy, foreign man fi come rescue oonuh,…set ah germs! UNLESS ANUH JAMAICA DIS!!..MET NEVA WATCH IT OFF..AH JAMAICA DIS?

1. Thank you Obara, the same thing mi say. Nobody trouble them in Jamaica . Majority of the time if there is a confrontation, it is usually initiated by them. I think they are using notion that Jamaican want to do them harm to get asylum in UK and USA

1. dem fi get beating fi how dem ah bring dung Jamaica wid dem lies and gadda de whole ah dem ah run dem off de island. Batty man fi stop tell people sey dem ah Jamaican since we hate oonuh so much an ah kill oonuh off..deny we, shame ah we, chang oonuh accent up, oonuh is good actors and actress, please doe tell nobody is Jamaica oonuh come from…please shame ah we!!!

2. Ohara, u know mi a watch di video an mi mind run pan Dane Lewis….mi a she to mi self a dem type of gays yah him always a complain about because dem rowdy an cause disruption an him want everybody fi believe dem a di one been targeted….a Wanda how him feel when him wrap up in his man arms a canada an see how dem embarrassing .

1. @honeybee him is just one liad, sweaty looking, foul smelling, batty man whey waan bring dung Jamaica…see him daughters dem behaving badly on the violent streets of Kingston whey tourist officials frighten tourist nuffi go, Jamaica whey inna de top five of the murder capital list, especially fi dem kind, whey ah suffa and ah hide..see dem deh, while de sun ah shine bright having a wonderful time, while people passing by..Human Rights organiztion and Amnesty International, see who oonuh ah fight fah here, inna wicked Jamaica!!!

3. It is so easy to see that these ppl are possessed the walk the talk behavior is that of possessed beings smh dem muuma suppose to curse di day she bring dem

4. and to think that they are trying to imitate women but yet still they look so uncomfortable within them skin. Body language says it all…so young and misguided..sometimes mi hurt fidem naan lie..to think that one or most of those young men came from good families/homes and somewhere down the line, something went wrong…bwoy oh bwoy :sorry

5. good morning met,metters,peepers nd others….

de fuss thing mi sey wen mi c de video was a hope dem liad doah cum tell lie sey str8 ppl a kill dem awf or trouble dem cuz she dem deh upfront and personal a enjoy carnival nd the ppl dem seh dese same set a germs turn round did a fling bottle affa ppl a try get dem fling it back fi dem seh how ppl a bottle dem…dem too phuck wicked

6. ME SEH DEM JUST A WAIT PON CARNIVAL FI COME BRUK OUT AGAIN LIKE LAST YEAR. ME TIYAAD A DEM NOW. NEXXXTTTT ON TO MORE IMPORTANT MATTERS LIKE THE STATE OF THE ECONOMY OR THE PROLIFIC POLICE KILLINGS. WE A GI DEM WASTE PEOPLE YAH WAY TOO MUCH AIR TIME. FI DEM 15 MIN OF FAME DONE LONG TIME. SORRY WHEY ME MANNERS MORNING METTI AND COMPANY.

Leave a Reply to Yep! Cancel reply