IF HOUSE CUDDA CARRY PAN BACK I WOULD ENCOURAGE DIS MAN FI CARRY IT

THIEF

I am looking for this man by the name of Champagne Talliest from the La dancehall scene i met him about 2months ago@ the Savoy..he stole my money3000 worth out of my closet. played me and i might be pregnant…
..all i kno is he is Tall and jamaican he drive a grey infiniti truck..plz can u guys help me out dat money was for my son therapy .and yes i have been too most of the places wr went out too looking for his trifilings ass..u guys can contact me @[email protected] forgot to give how he looks Tall slender wears glasses allday clean cut and brown complexion always wear designer clothes..thanxz for the help

0 thoughts on “IF HOUSE CUDDA CARRY PAN BACK I WOULD ENCOURAGE DIS MAN FI CARRY IT

1. might be pregnant eh? so you dont know man from adams but run gone lay dung bareback wid him. den when hiv go round now, you hear say man a dawg when a woman dem a be careless. me a tell yuh star, anyway soon your fellow sistrens will help you find him cause dem probably get trick too.

**run gone before somebody cuss me for the truth**

1. :thanks2 …..Lucky Lady that you only lost $3000. from this man. Cali is filled with these type of dude’s! I can’t believe unprotected sex and you don’t even know his name…..where they do that at, these days!
      Anyway I will ask around for you sender as you said it’s for your Son’s therapy!

1. Quena hi mawning u no have nothing to do with ur asking look here who caaa hear MUST FEEL meck dis womainne bear the burdens of her carelessness if the money is for her son hush meck she look inna har child eye n tell him say because she have hot crotch him surgery money gone kmt
        Ain’t no body got time for this shit cho

1. So me say to. Ms. “delores Sosa” careless like wha…not even nickname she can gi…should a gi buddy length cause a dat she did get introduce to.

1. Yeppie n PP :peluk :peluk
            Metsy mi so cross not evening mawning mi no say :peluk :peluk
            Right ya now if mi meet the president of he USA n me n him ago sex him haffi put on a condom so how this dumb bird a cow bout might pregnant n mi nahhhhhhhhhhhhhhhhhhh buy the story bout condom buss ur ass would a reach the doctor fi emergency contraption not to mention std checks kmt

2. KMT…How him know whey yu 3k de…go find another 3k and write this off as NEVER AGAIN. Not sympathizing wid yu carelessness cause a so yu child would a need more therapy tru man molest him or kill yu.

3. Gmorning mety and metters

This has got to be an April fool joke!

Him shoulda tek more dan dat from u ….. Kah y, yes mi say kah y

1. U have an ALIAS name fi a Man U li dung wid (that mean u speant noooo time getting to know the man before u dash out the cookie)

2 . Up description a di man is sooooo generic . 1 in 5 black man a LA fit di profile

3. U meet a man around 2 months now no know him government name but carry him a u yard fi fux

4 . Assuming u a fux wid condom and it broke hence the assumed belly ( going out on a limb here kah u email sound like u dumb as rocks )……kah mi refuse to believe in 2013 people still JUST a meet people and naw protect the self

5.steal $3k outta u closet :bingung…. Den ma’am what a way di fux sweet u till u fall asleep dead fi di man rummage thru ur closet or a lef u lef di man a u house a go a road either way dis tall slender browning is a stranger to u and u low him up so in a u crib

Mi sorry say a something important fi u Pinckney him thief but u know wha bird again him shoulda thief more

A whey dah tall, slender glasses wearing , designer clothes browning tell u so putus fi u tun fool

U lucky Champagne Tallest never kill u claws

Lawd mi no have no patience fi dem simp yah

4. Spot yuh something and call yuh man name. Or nickname. Look like the statement Deh nuh relevant again. Yuh kind though my girl. Just rite off that deh money deh. From the sound a things. That is a professional job well executed. Some James bond ish. U a try look fi him. U mite get con again. Count yuh loss and read yuh bible

5. She loan the money to this guy and now he stop taking her calls or change his number and now she is pissed. Seriously, who keep $3K in their closet for a man to find? Maybe she needs to get a bank account in her name or one of her family member. What’s up with maybe pregnant…you are or you are not. Can’t afford a $10 pregnancy test kit? Stupid story if you ask meo

1. Or, she gave him and for whatever reason he’s incommunicado so she crying wolf… or she geem or he got it/took it to flip and dip….

6. “Might be pregnant” still a go roun inna 2013? Sender what really happened? Be real… JMG is like therapy eno, if you give fallacious info you’re guaranteed fallacious results… Run di remix

7. PS.. “wears glasses allday clean cut and brown complexion always wear designer clothes” is not a description… weh him look like?

1. Chuety, the possibilities are infinitely endless… Thats bout 4 people on my street, and I live on a circle… kmt

1. But that’s all that matters to them. Long as the ma wear name brand clothes and stay fresh in ah the latest wear, dem dash out everyting gi the man.

8. There is NO WAY this can be real! DWL! People CAAN so fool fool!

Not even a licensce plate #? No cut, no mark, no tattoo, no mole, no chip-up, no gold-teeth, no buff teeth, no missing teeth, no chip teeth, no dread, no bald head, no receding hairline, no bow leg, no knock knee, no bandy leg NOTHING? NOTHING AH TALL????? EXCEPT FI Tall slender wears glasses allday clean cut and brown complexion always wear designer clothes??????

IF this is true, ah good fi yuh, tek it as a lesson learned, yuh & yuh pickney coulda dead, thank God is just di $3,000 gone.

1. She could’ve at least given us the man shoes size, the same shoes whem use walk out ar life. Wel sender, I’ll be on the lookout for this suspect but if mi fine him it ago cost yuh ah nex 3 grand…finders’ fee :siul

9. Tallest is a well known thief I would say he is in his 50ties now.He does wear glasses even in the dark ass club been doing so for years in an attempt to disguise how old he truly looks.
    Sender I can tell you get a slap from batteyman tallest he act like a bitch and he’s broke now so he probably steal your money to buy Champagne! Your very careless to just meet him at that dirty club where all the harlots(men and women) hangout at now.You better go findout if you are pregnant or if you catch any scratch scratch from his nasty ass.

10. Im sorry but this chick is dumb as hell how u gonna meet a man and done even get to know him u run gone lay up with him and breed fi him, shes a lost sole

1. It happens more often than you think. Most women don’t care one way or the other. Sex is such a powerful thing that with all th dangerous STDs out there, a condom is optional. The man stupid for not covering up also.

11. One out of two tings…either dis big head bud FOOL FOOL or LUV TELL LIE. Tief $3K outa yuh closet??…mek it inna yuk closet??…a desso yuh piggy bank deh or is dereso LA ppl dem save dem $$$$??? No badda look fi Mr. Champagne…’cause im mite rob yuh again chew yuh so chupid an fool fool. Mi nuh believe yuh story, but if yuh really have ah like bwoy mi feel sorry fi him….cah wid a mumma like yuh him ago need a life-time a therapy. javascript:kaskusemoticonsclick(‘:bola’)

12. dis one ya nah add up!!!
    1….you met him at the savoy hotel…..STOP RIGHT DI SUH!!!! sounds like you go pon renta bowy site fi escort fi di night and thats why yuh don’t kno him name. Champagne talliest sound like ah him profile name even down to the description sound like profile description…
    2. CLOSET yuh say!!!! how him know it in dere and you only kno him fi one night..or like him see it in ur wallet or purse when u ah pay him fi di sex di night and a pree it.. wait till yuh drop asleep and take it and cut..
    MIGHT BE PREGNANT!!!! stop again YUH START SOUND LIKE ONE MAN NOW… 2months pass and yuh nah kno if yuh ah breed. u breed before yuh kno when yuh ah carry belly…. ah bludclarrttt MAN DIS.
    and a tru say yuh nah want next man tek yuh fah no show . yuh come pon jmg fi get ppl fi talk up di tings.. see who kno anyting. maybe even ur name mention…but fi ah woman mi nah even have time fi start cuss pon yuh.. careless mudda man inna yard wid ur childs dem… to me dis sorry just nah make the cut..

13. dis one ya nah add up!!! MI JUST AH THINK
    1….you met him at the savoy hotel…..STOP RIGHT DI SUH!!!! sounds like you go pon renta bowy site fi escort fi di night and thats why yuh don’t kno him name. Champagne talliest sound like ah him profile name even down to the description sound like profile description…
    2. CLOSET yuh say!!!! how him know it in dere and you only kno him fi one night..or like him see it in ur wallet or purse when u ah pay him fi di sex di night and a pree it.. wait till yuh drop asleep and take it and cut..
    MIGHT BE PREGNANT!!!! stop again YUH START SOUND LIKE ONE MAN NOW… 2months pass and yuh nah kno if yuh ah breed. u breed before yuh kno when yuh ah carry belly…. ah bludclarrttt MAN DIS.
    and a tru say yuh nah want next man tek yuh fah no show . yuh come pon jmg fi get ppl fi talk up di tings.. see who kno anyting. maybe even ur name mention…but fi ah woman mi nah even have time fi start cuss pon yuh careless movements fi it ah true…… but sorry the story just nah make the cut.. MET big up yourself world wide… yuh ave ppl frighten ah england wid jmg.

14. Shi lucky….sametime shi miss di money shi shuda feel fi piss an wen shi guh bathchoom all har pussy gone to kmft # friggin lunatic

15. Is this bitch for real??? clearly u no kno d man not evn d man name n u might b pregnant??? BITCH I HOPE U EVER FID HIM TIME U A LOOK FI MA U GO LOOK SOME SENSE NN FIND BK DAT DE MONEY FI U SON THERAPY CAUSE DAT DE MONEY DE DUN….. BITCH ME HATE U N NO KNO U AFTER D MAN FUK N DUK U N TEK WHE U MONEY ????? BITCH GET OUTTA HERE

16. If the story is true it’s a sad thing, money u had saved up for son nd somehow this man found it or ur careless self told him about… U must be a young girl nd this old fsrt pree on the young girl….he probably feed her all these dreams nd had shit to show for it.. call it a lost nd next time don’t move no man inna ur house that u just meet, they R always looking fi who to use.. I hope karma get him because instead of u still from a women, that means that u will still from his own mother! Chalk it up as a lost nd if u do find call the police on hid broke ass… That’s ehy I took miss with cali Jamaicans no more they are all up yo no good, I pray for ur sick ur not pregnant nd ur lucky he didn’t harm u nd ur kid…

Leave a Reply to PhantomPhoenix Cancel reply