ILASTIC GET DUN INA DI CLASH

12 thoughts on “ILASTIC GET DUN INA DI CLASH

1. When will these fools learn, as if Flippa wasn’t a lesson I tell you they are so dumb and caus edem own downfall wow, stupidity at it’s best.

2. Di money weh jicon dash out ah no money dat! Dat don’t even mek £100. Don’t be fooled ppl…an ah gwarn like him rich!!!!

3. Maybe he want to join flippa didn’t finish watch yet but hope the fool is not dash us on the ground the alphabet boss take that very serious

4. Jay icon u is a real clown. You walking with the one set a money a pose. If you got it like that you should just dash weh all the money you go pon the stage with. Spend a check and get it right back if you so rich. You hold on pon it tight only a show the $ja currency and throw a little. Fool like. Jay which house you own? Only thing you renting is Apple section 8 apartment. Bleach out fool. You don’t even have you own link to make a $ in America a pure scammer money you have and buy cloth and shoes and keep party. You a waste suck pussy,batty boy. Remember you and all the top batty man a NY a big friend. Go weh you can’t get no natural ratings. You have to pay Fi a hype and nobody still Nuh see you. You can frightened ja people pussy continue this shit a ja them will find u with u teeth skin somwere when the idiot you a pay Fi round you get currupt. Pussy sucket batty boy

1. J Icon brother is that u sir???? Mi get say him broke n hype but u sound so passionate bredda calm dung likkle deh

5. Jaydon sey him just buy him wife a $100000 us dollar car. If I laugh I cry. Jaydon that Porsche is not for a hundred thousand us dollars second a lease yuh lease the car yuh nor yuh wife nuh own it. And wat 14 million house u own jaydon ? Poor jaydon 14million house a cheap house Inna ja .jaydon if yuh a real boss yuh house should cost 30 million dollars and more . Why don’t u buy a house Inna america if yuh Suh rich and yuh just a get a 3bedroom apt if all these years yuh daughter a share 1 bed and 1 room with her 17years old brother and a attic yuh did live Inna a throgs neck .jaydon yuh a really idiot.