IN AFRICA YOU CANT TAKE ANY CHANCES

THE LADY IN THE VIDEO A CELEBRATE AT HER TRADITIONAL WEDDING..LOOK GOOD UNO SEE A LADY JUS COME UP AND RUB HER BELLY! THE LADY SISTER A GO OVER THE VIDEO AND BUCK UP PAN IT..DI LADY A PUT CURSE PAN DI BRIDE O

9 thoughts on “IN AFRICA YOU CANT TAKE ANY CHANCES

1. nutten like dat Met, that is wishing for fertility/pregnancy.No curse there at all. whoever WRITE THAT IS FALSE NEWS

1. The lady sister called her out and she mus know if di lady a bless or curse? Mi nuh think she would call her out and she a wish her well

2. Greetings Met and Metters.

It looks like she does not want the woman to bear any children in her marriage. Why are people so wicked?

3. The only person who can put a curse on you is you, if you believe that bad luck is on you and you start to act in a negative matter then you will get your wish.

1. Sound like a big ediot… ppl like you won’t be so lucky to experience di unseen cause even in the real world you are blind and can’t see… only the broken, the ones with scars, the shattered will know..even what I just typed you can’t see beyond my words… some of you never felt pain and only through pain you will see beauty.

4. Das why some a dem gal yah fi be careful a post all dem belly bout breed ppl tek yuh pic an go carry it whey go put tings pan yuh picney all inna di belly deh… Den if a bless she a bless an couldn’t even look di lady inna har face…. a wah dat! Sum juju she gwan wid desso man… tan deh deh nuh believe a das why ano every body di father mek experience di unseen cause sum couldn’t manij yea… Dis is all yuh need fi know seh a world deh deh dat di untrained eye can’t see but den again some nuh ready fi see suh das why…. Dis is real.

5. Di one obara luv run een pan tings like she did deh deh. More time a str888 foolinish she write an some a hunnu eat it up like communion bread.