IN ”DEFENSE” OF THE MAID OF HONOR

In the 2nd voicemail listen you’ll hear when suga say you say mi f**k Norman and Luke but you f**k Luke and Norman you the same thing. There is 3 sides to every story her side suga side and the truth. Only reason tafara doing this is because the husband left her because she f**k the cousin. Not saying suga a saint but come on man tafara wicked too she buy the girl ticket fi do threesome wid de husband but suga say no to it if the threesome did gwan pinkwall wouldn’t hear bout this.

5 thoughts on “IN ”DEFENSE” OF THE MAID OF HONOR

1. But him left the wife fi guh fk Di friend weh fk Norman to! So how she better dan the wife? As I said on the other post Di whole a unnu desperate. Suga if yuh Had to con your friend to buy you a ticket to go all the way to Jamaica to fk her friend’s husband you get desperate hoe for 2018. your friend who meet him January on Facebook and marry him February was the favourite for the trophy TIL yuh lick it out har hand. show seh yuh badmind di gal fi everything including being a desperate hoe. Yuh is the worse kind a bitch.

Leave a Reply to Yardielovethug Cancel reply