MI WAA KNOW IF IS A REAL OOMAN WRITE DIS..IT SOUND A WAY….
Title: ineed of him
Message Body:
Met mi always see dah boy ya pic on party site mi nuh know him but mi need fi know him mi wah f**k him so bad mi would a spend mi all on him
can somebody send him fb,ig mek wi link up him wont regret it omg him take me out my character
At met dwl yuh sharper than Razer to Rass bcuz I was thinking to same thing dwl big yuhself :ngakak :najis :maho :mahongintip :mahongintip :mahongintip :hoax
Is a battyman sen dis in :hoax
Him look gay
Man a look man a suh dem dancehall boy ya stay
NO SAH THIS SAD MAN A LOOK MAN A INQUIRE BOUT MAN LOL A SUH DEM PARTY BOY YA STAY
A some hater do this fi start a topic pon d man dem youth deh straight y fi all a who a seh gay .
little boy bye
Lol what are you saying you with him or not you sound confusing
Dwl a me an mi sister a write wid di same name
too late u changed about 4 names so are there 4 of u
At met dwl yuh sharper than Razer to Rass bcuz I was thinking to same thing dwl big yuhself :ngakak :najis :maho :mahongintip :mahongintip :mahongintip :hoax
Him a look a hype bored next