INSTA-APP VS REAL LIFE

Hey met. Mi waa fi know if them have an app fi liposuction now because pon d pic that nikki posted and the one that irish and chin posted I can see d di difference of a snatched waist to get a curver figure because nikki really shape like a juice box really. I think nikki was a light skin girl due to the pics she posted but compared to the ones posted and picture sites nikki is a darker girl with a box shape. Unu gyal self esteem too low man then unu love hype. One time nikki and a girl inna argument and all nikki could post was a little all purpose room with even fridge in there, not even a kitchen and bathroom she could show and always a tek pic in front a curtain like a DAT separate her room. Nikki u don’t have no assets and love hype and nave nuh assets but few free clothes from tamouchie or some clothes a half price. Nikki yuh stay bad inna real life and yuh self esteem low.

LIPO1

LIPO2

38 thoughts on “INSTA-APP VS REAL LIFE

1. YOU CAN KNOW WHEN
    1. UGLY GAL,
    2. MATEY,
    OR
    3. BAD MIND GAL
    POST UP PEOPLE ON PINK WALL EEEHNUH

IF PINK WALL DID EVA HAVE A RULE
    SAY PROVE SAY YOU BETTER BEFORE YOU
    JUDGE PEOPLE. BUFF A UNNO JHONCROW.
    WOULD A STAY INNA THE TOP A COCONUT TREE AND LEAVE PEOPLE THE F**K ALONE.

2. Talk the things them the gal a run road hard and nuh have nothing to show,woman fi wise up a modern time now.

3. cdem love clothes and hype till dem figet seh dem affi go home to d ouse with one bed ina d room and a fan

4. She don’t look like she study much so she won’t mind me giving her this “D”!!forward@realjohncrowbelly see photoshop food ya boss!

5. The gal a try doh, she pay rent fi har all purpose room tho… Nuff a oonuh live at home with mom & dad… I like Nikki I follow her snaps, young gal fi try. Every minute she buy something new fi har all purpose room. Y’all sick johncrow stomach

6. Leave the bbc Guam alone, sender what u have to show u too bad mind ditty low life gal only God can jugde Nikki that’s why the world can’t be a better world cause of ppl like u shape bad shape good it can be paid fshow we what u own

7. I always wondered what d hype was about with this girl because I honestly can’t comprehend why she acts like she is hot and she isn’t good looking.

8. I looked good (2times) and it’s true…pic 1 and pic 2 her waist is definitely shapelier…. Photoshop is a mofo.
    That’s why I don’t meet ppl online. You’ll get your feelings hurt.
    Don’t know the chick, don’t care bout her 1 room. Happy she’s not homeless!

9. I never see what’s the hype with this girl . full a makeup and bleaching cream like wow ! Stop trying so hard your wack!!!

10. I really like Nikki at lease she have a bed a sleep Pon weh a fi her own sender show weh you have low the rass gal alone she hot she a do road a people out there like a lot so who the f**k is you bitch stop hating

11. Kmt leave d girl alone fi true mon…. me nuh see ntn wrong with har, dirty sender why u nuh go follow ina har footsteps and see wah good a guh happen fi u cuz clearly ur either a Wilder beast or a sasquash kmft

12. Sender u say she a run road call 2 name man or woman whey she run tru fi we determine say she really a run road don’t call dung whore pon the chick if unnu know say it ain’t tru unnu too rawseeee bad
    Nikki bad pon di bleach n photoshop but that’s it she seem cool so senda it look like u man a check fi har more than u y u mad!??????

13. Booiiiieeee a so dem did put me up to bout me tights lol no sah!! Nikki a my BBC friend that Gyal ever have r own things r room might be a one room but Gyal have r big fridge and r big flat screen tv with r net flex and FYI a 3 BBC fan the Gyal have in a r house. Atleast she live somewhere she Naah kotch a Nu Gyal yard! When Gyal bad mind them just badmind kmft. The Gyal goodly take way r rass man to Kmft girl bye!!

14. Unuh low the bbc gal the gal have ar fridge, big tv, bed ,big bed head and chester draw in her room. Nuff a unu no ave ntn fi show and nor because she video in her room alone doesnt means she no have kitchen n bathroom. This senderis very baadmind. And everybody a use the app now a days even me llooll low the poor gal

15. Me no see nothing wrong with the girl everybody a use the app, it out come out longtime at least she av things in her room some not even have aa bed and deh a road everynight

16. Mi seh mi jus cyah understand sum a unuh faas ppl cho bbc man leave d gal alone she a try thou!! When ppl try carry dem self good an clean unuh seh dem hype an dem dis an dat. smh nikky jus gwan do u an hot badmind head an tell dem thanks fi motivate yuh fi go harder! Hey dutty sender gal yuh bed nuh spread from morning an yuh house waa clean gwan go get to work an come off a pinkwall…

17. Ongle question mi have is how big bed head, big fridge, chest of drawers, dresser and di 3 BBC fan fit in a one room .. Mi PUSSI dwlllllll :ngakak

Mi can’t manage

18. @trisha didn’t still standing took your babydaddy from you
    And how you love walk and look friend where the hell you know Nikki from

19. Unuh leave bbc nikki alone yer!! A my good good gyal that aways a eat her kfc she nice atleast she nah sell pussy like nuff a unuh dutty gremz mi wah fight unuh bbc yuh see.love badmind ppl her room nice an she always have fun enjoy her self so a weh unuh badmind ppl a guh suck unuh dry black big head mumma yer! Nikki have the key fi the gram an snap… big up u self nikki fully fully!!

20. I guess once you start holding your head up it comes with hate and jealousy ..
    She might not have it all together but she’s getting there.. And she real at least she never try hide and pretend to live in mansion gtfoh

Leave a Reply to Bella Cancel reply