INSTAGRAM AESTHETICS

20 thoughts on “INSTAGRAM AESTHETICS

1. Thats not hers its a new thjng they are doing picking put receipt out d garbage a d bank fi trick ppl …why would u put out u info like dat wen so much scammer dah bout?

2. THATS NOT EVEN 2GRAN U.S DOLLARS LIKE WTF!!! WELL ATLEAST SHE NUH BRUK BIG UP U DAMN SELF BABY GIRL CAUSE THE GIRL SHE A CUSS SEEM TO HAVE FAR LESS IN HER ACCOUNT !! A DOLLAR IS A DOLLAR IN A MAN COUNTRY

3. Girl child a hype with $Jmd 100,000? / US$1,000

Di f**k is dat!?

My girl come back when you stop frighten fi pocket change! A weak to rass!

4. Someone needs to talk to this girl…. she is constantly posting nude or nearly nude pics I think she has low self esteem.

1. Nuh wait, you talk to her. Sometimes a nuh low self-esteem alone, some of these strange behaviours may be a sign of mental illness. Just having to produce a receipt for anything on social media let me wonder if dem head right. If what someone up top seh dem picking up discarded receipts to show as dem own online is an act of full blown insanity.

5. My mom has that amount tucked away in her house for any unforeseen emergency, I’m the only one she told where it is. Summen betta dan nutten, so keep saving if is really your receipt dat. I couldn’t get so caught up online mi haffi prove wah in mi account, heights a immaturity and foolishness dat.

6. 100k? Naah say she naah save but nuh come a road wid hundred thousand. Mi spe nd that pon car n all now it nuh look nuh different