image_3-Optimized

image_4-Optimized

image_5-Optimized

image_6-Optimized

image_7-Optimized

image_8-Optimized

image_9-Optimized

image-Optimized

WALSTREET INDIAN ME SAY ME NEVA DID A TROUBLE YOU BUT SOMEBODY PLEASE TO PINCH WALLSTREET INDIAN JUST A LIKKLE PINCH & TELL HIM SAY HIM NEED FI STOP IT NOW IT A GET FROM BAD TO WORST THE PEOPLE THEM A TALK BOUT IT HOW THE YOUNG PEOPLE SAY IT “YOOOO INSTAGRAM A LIAR” DEM SAY YOU DONT WORK NOMORE YOU GET A ONE WORK AND ONE MONTH GONE AND THEM FIRE YOU ME TIRED FI SEE THE TWO SUITE DEM LIKE SAY U WORK EVERYDAY AND PLEASE TO PUT BACK THE BUSINESS MONEY RIGHT IN THE SAFE WHERE U GET IT WE KNOW U HAD TO DEAL WITH THE MONEY FOR THE AFRICAN CAUSE HIM DID GONE A HIM COUNTRY BUT YOU COULDNT REALLY BRIGHT FI TAKE THE PEOPLE BUSINESS MONEY GO HOME TAKE PICTURE AND PUT IT ON INSTAGRAM AND FACEBOOK MAKE YOU CO WORKER SEE AND TELL ON YOU AND YOU LOOSE THE LIKKLE OFFICE WORK ME FRAIDA YOU BOD BOD BOD ANYBODY LIE SO WE TEEF ALL THR VACATION THAT U CLAIM YOU DE PON RIGHT NOW ME NEVA KNOW A 12 WEEKS U STAY THAT UNNO HAVE TO START REPEAT THE CLOTHES THEM U GO BAHAMAS 12 WEEKS AGO AND U PUTTING UP PICTURES BOUT YOU OUT THE COUNTRY INNA SAMR CLOTHES AND BATH SUITE ALL THE FOOD AND DRINKS THEM U GET FROM GOOGLE PEOPLE LOOK CLOSE NO U NEED TO STOP IT INDIAN IT DOHHHHH LOOK GOOD BOUT YA DRIVE BMW AMD STILL LIVE IN A ROOM IN UR MADDA YAAD NOT EVEN HAVE NIGHT STAND TO CLATT NEW YORK COME TALK PLEASE

0 thoughts on “INSTAGRAM SEARCH & SEIZURE

1. sendahhhhhhhhhhhhhh yuh mout bad
    _______________________________________________________________________dis big raascloth man a pose wid kile a money n a brag like em nuh use to life….a hope di feds hav a field trip wid yuh ass

1. but all di bamboo tree an table wid exotic fruits an sand unnuh sure di man nuh deh a bahamas r mas-ba-ha :hammer

1. yes ooooo caw a bare ice deh a fi we beach now :ngakak a wondah hef is a painting inna di background :hammer

1. Dem naw worry bout di Likkle weh kno dem Quena. Their priority is making sure the masses on Instagram see them as being “rich”. I guess it does something for their low self esteem.

2. MOrning all (and all who cannot STAND “ME” LOVE YOU TOO :bikini: :wowcantik )…yu chicks on point early (8:06-8:34)…that “wallstreet” name with those long ass plaits and dat amount of US$ cash on a vacations Bawl out Liar, Liar, LIAR. lol

1. Morning Phantom. Liar , liar pants on fire..lol. Mi look good and mi seh tuh miself, how comes ah ongle plastic cup him ah drink outa, why him noh tek pic wid d pretty liquid glass dem ah him mouth…..ah really google pic it seems

1. Ha ha ha haaaaaa. Yuh eyes really sensible Chocolate. Lol. Yuh know mi see him on IG acting a fool an doe say a word. Lol. An him so fool fi put him an di plastic cup pic ina di same pic wid di fancy resort bar glasses. Dwllllll. Di tings dem do fi hype. An him knee dem knock up real bad. Dwlll. Afta him nuh stay good eeda. Kmt. A goodly FL him deh. Dwlll

3. MOrning all (and all who cannot STAND “ME” LOVE YOU TOO :bikini: :wowcantik )…yu chicks on point early (8:06-8:34)…that “wallstreet” name with those long ass plaits and dat amount of US$ cash on a vacation Bawl out Liar, Liar, LIAR. lol

4. Don’t kill me in here this morning. This likkle Indian boy a damn liad. Him use to live with him bro and wear him bro clothes until them ketch up and him get dash out. Him move go queens go live inna him mother house. He doesn’t work on wallstreet, he don’t buy liquor, that vacation was more than a yr ago. All this fool does is Photoshop hype things in his pic. Indian stop it cause we know you and know seh you know have shit. Whole a mount Vernon a laugh after you. All the man den wha you use to par wid a make ig post and a laugh after you. Wake up and stop tell lie bout you go buy Rolex. Dwrcl poor you

1. Him not even full blood…can see de negga inna him jus like me self yah. ..him de pon a vacay, but lyad just write all ova him face…dwln

1. He don’t even look half! Like you say the neygah just stand up in him (nothing wrong with that at all, but it’s just wired how people did even just a drop of Indian blood or likkle long hair label themselves as ‘Indian’ like they disregard ing the black kmt. Some of them need to remember that if they did go to India and many places in the western world, they would be classed’Black’)

He looks like maybe one grandparent is/was Indian – so since when that mek smaddy ‘Indian’. He must think that deh label mek him attractive, but is one the more ugly sorry I mean ‘exotic’ Indians I see in a while.

5. Morning Met and Metters! Happy last-day-of-January to you all!

Met Instagram is the newest way to hype and act rich. All who poor and pauperize rich and living it up on IG. It’s all about popularity and who can outdo the other person and who rich like rhianna and a live it up inna club like Beyonce. My sister she too fall scam to it, a show one Master bedroom of smaddy yaad whe look like Puff Daddy bedroom and a write “Waking up in my deluxe bedroom to a beautiful view. I love my life!” when in reality me and har share di same licckle room with wi 2 bed! :ngakak :ngakak :ngakak

Das why me try nuh hype. Me born poor but me a try nuh dead so, and I work and went to school get my degree and pay my bills. Me just waa live comfortable and sekkle wid wha me have. Dem people yah nowadays a create an illusion that other gullible people eat up, but in reality, dem worsa dan me and yuh and a do all sorta unspeakable things fi maintain di hype and dem image!

1. Yu a share de “deluxe” wid yu sis? lolol My views are similar to yours. Gwan live cause yu muss reach where you intend to go…

1. mi cyaa badda wid dem eno..bout wall street indian …..so maybe is a rightful mistake after all he said he got ”waisted”

6. So wait he’s lying about all this and has the audacity to say “he took her to places she only dreamed of” :ngakak He should change his name from Wallstreet Indian to G.I Joke!

7. I use to follow him on Instagram he would have pics of himself and his daughter posing with the same money..don’t see him buying nothin jus pics of vacations and the money I knew something was off..how u have big office job and live on Instagram all day same old pics wit the same money smh what people will do for likes is insane

8. nooooooooooooooooooooooo :ngakak :ngakak me shame fi him bad bad… from morning di ppl them make me a feel shame fi dem.. even thou me shaaammmeee fi you my yout me a dead with laugh off a you :ngakak

1. :ngakak Met him fi get it.. him look like he is up in age.. is not like him look like 19 year old weh u coulda say him young… when ppl tun old trubit and still actig dem way deh.. any thing them get them must tek Met a same so old time people would a say lolol when them liee to much dem will teef

9. I honestly don’t think he should be mocked. I think this kind of delusion is a form of mental illness. We live in a society where the men are so weak and lost, having been raised by Lil Wayne, Jay Z et al., they feel that validation comes not from character but from material worth. This need to appear even at the expense of faking it is troubling. As someone stated, he’s not a child but a grown man. What would possess a ‘man’ to superimpose fake pics from google to validate his worth? Seems like the whole world has gone mad!

1. @Foxxy. :shakehand2, shake off mi han deh mi fren, mi deh yah ah read an ah wonda if smaddy whey righted cudda really ah show off so pon ah lie!!..yuh comment mek oerfect sense!!

2. Both points are very valid. After reading what others had to say about him I was like this dude might be 1130. I feel bad for the girls who falls into their lives, they are in for a rude awakening.

10. All now me a laugh :ngakak :ngakak. If see him face when him tek all the money ans put it pan himself a tek picture… in his mind him mussi swear him a go get to fool smaddy girl child weh redeye like him but look the joke is on him cause smaddy see say him is a big liard :ngakak :ngakak

11. Ricky disgusting man long time him a gwan with them things and he is good with computers thats what him graduate school for if you look closely on some of the pics most of the money is photoshop him have a pile a money INFRONT him daughter n the Lil girl finger cut off true him photoshop it him all photoshop himself pon a donkey n seh him deh pon a next vacation him dangerous man SHOW OFF BRINGS DISGRACE ANO EVERYBODY FI HYPE

1. @Live send in the donkey pic come give met.. we wan lol nooo sah me laugh so til me noise a run :ngakak :mewek2 :sup2: me noise

12. Did smaddy comment and say him fi bring back a nice cup fi them? Grung__________________________________________::______

13. @met no onnu think a joke him dangerous man

@observer no it no photoshop him just tek the picha from google n the fancy glass look pon the breakfast too how look how di plate n the table them different

14. I follow him and notice all the work pics was in the same jacket so I assumed because of that and the hair he was a security guard on wall street. The pics of money, cars, and bottles I just assumed drug dealer.. So sad.. but he started a new page now so hopefully this stuff will end.. He would BBM blast about the fancy places he was considering going to eat and how he was working all day etc.. Also gave advice on BBM blast about woman.. The life people really live..

15. I follow him on instagram and assumed that since all the work pics was in the same jacket with the braids he must of been a security guard on wall street.. The pics of money, cars, bottles etc I just assumed was real and he was a drug dealer.. Since a lot of criminals stupid to post pics of what the buy.. I have him on BBM and he would blast about fancy restaurants and whole a lot of advice for woman etc.. The life some people live and choose to show is two different things…

16. A mad man dis so tell me y sum ppl feel da need fi ave 7000 followerz on ig if u ah no celebrity uno a work ovatime fi get them likes

17. met some a dem love the hype to much n this IG LORD HAVE MERCY FAKE CLOTH A MAKE MONEY ASK ICONS LOL 7000 FOLLOW SOME DEM REACH MORE THAN THAT IT SAD THE MASSAGE THEM A SEND TO THE YOUNGER ONES LISTEN TO ME AMERICA DONT LINE WITH MONEY N CLOTH YOU HAVE TO WORK TAKE IN UNO EDUCATION IT WILL PAY OFF IN END I PROMISE DANCE HALL IS HERE TO STAY BUT THIS SUCK HOOD VIDEO IS A NO NO SMH MESS,,,, TRUST ME I BEEN HERE FOR A WHILE NOW CLOTH, DANCE IS NOT GOING ANY WHERE…….. THEM MAN AND WOMAN YA UNO SEE SOME A DEM DONT OWN NOTHING N AND DONT LIVE NO WHERE SOME STILL A LIVE OFF THEM POOR PARENTS THAT CAME HERE N SEND FI THEM #FACT….. DONT MAKE DEM FOOL UNO F**K UNO OUT JUST BECAUSE OF CAR N CLOTH N HYPE ME NAW JUST TALK BOUT HOME BOY ALL HIM IF THIS IS TRUE U NEED HELP HE ON MY IG N I NEVER LOOK INTO HIM TILL TODAY BOO STOP IT SAD BUT MET U NEED TO PUT THIS UP CAUSE THEM A SEND THE WRONG MASSAGE A YARD TO THE YOUTH DEM ………. SOME A DEM GAL/BOY YA TOO THING THEY DO TO KEEP UP AND SOME A DEM COULDA READ IT WOULDN’T SO BAD S@UK N F***K FI THING N HYPE LIFE IS DONT MAKE IT STOP SEND THE YOUNGER KIDS COMING UP THE WRONG MASSAGE @MET PLZ PUT UP ON THE WALL THANKS

1. my 16 teen yr old lil cuz and me a reason the other day she in ja and we reach the kartel on going saga and i don’t remember what was it i ask her but she said met put it up everyday goodie met i couldn’t move lol i swear….but what am trying to say is if they have access n know bout pink wall what about the walking dead dem with the wrong massage to the kids god help us all and the dead dog them have kids 2

18. di eye dem cyaa keep up wid di difference In megapixels on each pic. probably that’s y di cup change from glass to plastic, and from red to yellow. which part u go n bartender mix n serve u drinks & lef di bokkle dem in front a yu….wha u a go do; mix it yuself???…..maybe because mi nuh rich mek mi a ask di question. it would have been more believable if him did tek pics of him actually eating all that food. some a di food look like is food fi two, but u not even si one person a none a di table dem. a him one go pan vacation? him don’t even show a pic of him driving di bimma, handling di money, buying di diamond, or wearing di watch….so whats di point of posting di pics. come on.

19. i unfollowed him because anybody wid sense can see is a fraud dat. him nuh know everybody a laugh afta him. eediat lol

Leave a Reply to miss lee Cancel reply