INSTAGRAM SEIZURE 1.5

RICKY U BADDDD ME NOT LYING WISH ME DID HAVE DEN TALENTS DEH MET JOKE TING DIS LOOK HOW DI MAN REALLY PHOTOSHOP THE MONEY PON THE BED ALL HAVE MONEY PON IPAD IF A LAUGH A DEAD TO RASSSS IF A MAN CAN PHOTOSHOP HIM SELF PON A LION HIM CAN PHOTOSHOP ANYTHING ALL THE ROSE ABD ACE BAKKLE LOOK AT THE EDGES OF THE BOTTLE HOW IT BLURRY AND IT DOESNT FIT IN THE PICTURE GOOD LOOK AT THE GLASS BEHIND IT PHOTOSHOP IPAD PON CHEST N MONEY PON IPAD U FI STOP IT BIG N SERIOUS NOW LOOK AT THE ORIGINAL PIC OF HIM AT THE AFRICAN MAN DESK NOW LOOK CLOSE HOW THE MONEY PHOTOSHOP PAN DI DESK image-Optimizedimage_8-Optimizedimage_7-Optimizedimage_6-Optimizedimage_5-Optimized-Optimizedimage_4-Optimizedimage_3-Optimizedimage_2-Optimizedimage_1-Optimized

0 thoughts on “INSTAGRAM SEIZURE 1.5

1. Only the blind coulda get trick by these pics- dem just a holla out “photoshoppppp”—in the 4th pic, the picture quality of the money sharper dan everything else and nope, its not a filter dwllllll

2. and lets not forget the hundred dollar bill dem dat are di same length as the likkle girl calf! Come in man, him need fi take some lessons from L.A. Lewis- Photoshop 101

3. All me can seh is no permanent worker a no company not going to have a laptop only at their desk to work off of…Oh and #BOYBYE

4. lolol the money bigger than the girl entire leg.. a that we cal BIG money lolo no man dis serious.. this pass dreaming

5. come awn yute, the likkle 15 SECONDS a fame mean dat much to yo?!! Dat yo spend so much time a photoshop pictures. Bumbart star, a di highest level a lameness dis mi eva si! Mi have a feeling seh dis yute yah impotent… Jah know…
    Real Talk 😡

6. LOVE his bedspread…young man, wrong message you sending to yuh pretty likkle munchin. As a responsible parent, on’t expose her to dem deh type ah lifestyle

7. a wah do da fool deh, people wid money nu mek adda people know.. him eva se bill gates and the rest a do dem ting deh. da fool deh need fe go siddung one side…. de feds soon ole u…… real fool dat.

Leave a Reply to MiNuhCare Cancel reply