INVITE HIM INTO YOUR HOME AND YOUR MONEY WILL WALK

Suh i met dis crosses two months ago at a party and decided last week to invite him to my home biggest mistake bcuz the nxt day i realize my $1000 was missing,call dis batty bwoy and he gonna try and deny it talking all sort of shit so i said ok im gonna report it to the police,all of a sudden he claim he took it but it was an emergency bcuz his son was in the hospital and he would pay me back bfore the week end all f**king nw met i cant see my money,i started asking around about him and found out he did the same thing to a hairstylist girl name diamond in bk and she had to call the cops and lock his ass up too,i felt srry for dis nigga bcuz he told me his ex had cheated on him and put him out to get bck wth her bby father after he was the one paying all the bills in the apartment bcuz she was lazy,which was also a f**king lie (his ex is the older woman in the black dress), (the girl in the bed with him is the hair dresser girl diamond) dnt knw the rest but he was obviously sleeping with all of us and he’s still living wth the older woman,men like these make it so hard for when you do find a good man to trust them and being kind hearted to people don’t work either,suh anyone out there know dis nastiness jus be careful of him,i was foolish and stupid bcuz i thought he was real but taking my money hell f**king no nigga!

10 thoughts on “INVITE HIM INTO YOUR HOME AND YOUR MONEY WILL WALK

1. Met him in dance hall and carried him home after 2 months? GOOD FE YOU because me sure him never one day take you to a nice restaurant to eat much less pay a bill and you big and brave fe carry him go a you yard????? FOOL

2. Wop wop dem up yute n fulfill the saying that a fool n his money is soon parted!!Always use a condom though zeen!!

The chick in the yellow n black can get IT!!!I hope you nuh rob she too enuh !!

Sender would have loved to have seen ur pic too, just to confirm if you too have that look of desperation like the big ooman inna the black! !

3. As him meet u him wah kn wey u wuk or if u drive, him love ooman yaad and borrow dem car, yes him a big tief

4. KIMONEPERFECTWAISTLINE A BREED FI LEX FLEXX FROM SIMPLE FLEXX A JERSEY… DOES THE WIFE KNOW THIS LMAOO SPREAD THE WORD PEOPLE.. KIMONE COME A FOREIGN COME TEK DI PEOPLE DEM MAN…

5. If him bruk, hungry and car-less leave him right where u find him, don’t sorry fi dem. Dem a man mek dem find dem way because we as women have fi find we way. If u mek dem stand up as men they will. We as women have to stay strong for ourselves and our children. Sender u send in dem picture but excluded yours, a shame u shame if u did shame u nuh think dem shame to. Mama just learn from dis and don’t mek it happen again

6. U see him psl punny sucking lips and got sucked into his lies? Yuh gi di man the $$$. As Judge Judy would say,”i may not be cute but am smart.”

7. Sender, any man a come wid story bout him ex, present wife or girlfriend just teck it wid a grain of salt. Man will lie fi get anything dem want, suh when dem start wid di stories nuh meck it boost up your ego. Nuff a unno get ketch cause a ego, man start tell how dis and dat treat dem bad, caan cook, caan keep house how house dutty, have bad hygiene, pums dun out and unno teck dat run wid and tell unnoselves how unno will show him good care and treat him good while a head wucks him deh pon fi ketch you. Weh my money deh nobody supposed to can find it, first off mi a slob suh nobody will have di patience fi deal wid di mountain dem will haffi climb and valley dem haffi dig through. Now, fi unno neat and tidy ladies money can hide all in plain sight and nobody di wiser seh di mother lode deh right a dem foot. A you eeda show him di money or him see you plain a guh weh it deh and know bout your money. Thanks fi let oddas know him a teef, but do better fi protect yourself next time and you don’t get dat familiar wid nobody suh soon, unno fi meck ppl prove seh dem worthy of being in your life. Lonelinest better dan poverty, see how quick you figet di dicking and warm body next to yours as soon as you lose your money. If a dick you want you nuh haffi teck it home wid you, you can get it a road and come home to peace and tranquility. Wish you well, missis, hope you get your money back. In dis economy every penny counts