TWINNY DI FOOT DEM WANT A SURGERY TUH

16 thoughts on “TWINNY DI FOOT DEM WANT A SURGERY TUH

1. @Met, Shani, from mi tell yuh seh ah suh Twinny foot dem swivel dung like swizzle juice box when pikney suck it out and wither dung like a stale bungle ah during di week skellion and thyme, yuh ah beat di foot dem terrrrr’bly! Yuh see di stan up? For one ah di foot dem longer dan di odda, and shi doahn have a clue weh fi dhu widdy extra yardage! I suggest she cut off di brawta and gi it to Frisco Kid, as a kind gesture, then and there, every ting balance right out, like scale!

2. Laaawwwdd why dem haffi open dem damn mouth yo!!!Twinny a the first mi a hear yuh talk n imma tell you rt now now. .THERE GOES ALL THOUGHTS OF A THREESOME WITH U N THE PRINCESS!!kmft!! I don’t know why these dancehall hottie hottie just don’t open dem mouth!!!

Ruin mi blasted good good fantasy of Twinny whispering sweet nothings inna mi left ear!!

3. yarddielovethug cover her mouth or put it een deh gwan fi di 3some dwllllll, sexy an beautiful no come een ya so when dem chop up chop up

4. one thing dem good fah a fi hide and grind and some man don’t even want that from them, she dissect like animal a slaughter house

5. Kmt ppl fi talk truth she look like old mable. Nuh get mi wrong she dress nice but it look like she a rub bout 60+.

6. Twinny mouth mash bad bad nasty twinny suck hood lick out batty twinny the man say yuh lip filler start leak pon him cocky while yah suck him off him say when yuh tun back way yuh smell stink funky leff Brooklyn man dem twinny yuh wid get acid

7. Everybody that says this deformed looking lady looks good needs glasses. Tek another look please!!! And unno please don’t cuss mi a juss the truth. Woman stay baddddd!!!! I bet you her God given body looked better. Body image issues is just like being a crackhead. You never think you have enough to feel good so you keep adjusting your body with surgeries… looking for that perfect look and you’ll just keep craving it because you will never be perfect. I’m not saying she should have several seats I’m just saying sit the f**k down you look a mess. Stop disturb ppl with you ig picture dem.. everyday so. Go siddung..that lady got NO REAL FRIENDS