IS NOT YOUR MAN MISSY

whore

Dear Met,

This ya gyal ya need fi understand herself, she bright and out of order. You can imagine, she go to a party see people man who she a f**k and have the audacity to approach him when him a par with him woman and wah create excitement. She go as far as pop big fight and run go inna car and di man affi drag her out a the car, she no have no shame, she no have nothing about her. MET me need you fi run her file fi mi because she a get from bad to worse. Her IG name is @dinaya_annmarie

0 thoughts on “IS NOT YOUR MAN MISSY

1. Sender yuh sound bitter about something,,,,big up mi pretty cousin dem cah stop yuh nuh matter how dem a try. a yuh pretty face a beat dem bad!!!

2. MET, I know is Shelly send it in. But y she nuh talk seh her man beat her when she went home that nyt. U guh party wid d ppl man too, u fi have principle…..remember there are levels to this. U deh a d bottom a d pyramid, bunn dem yah Ms. Cuteness, Shelly hurt bad, she shape like a pregnant snake.

3. Da senda ya soun like she ugly. Mi nuh know mi nuh know. Who waa bet seh she anuh di man woman eeda? If I dead in here. Big up yuself brownin. Yu pretty buck! Das why dem a try own up man wa anuh fi dem. Gwaan true.

4. Da senda ya soun bitta bad! Who waa bet seh di sed man anuh fi ar own needa? If I dead in ere. Big up yuself brownin. Yu pretty buck! Das why dem a try own up man wa anuh fi dem. Gwaan true.

5. Senda di ooman wa him did deh deh wid a neva him woman yu hear? Suh stop class up di girl cause yu dont know shit. Yu fi si an blind.