Suh if yuh nuh licensed fi dash weh belly…..den dat mean yuh is a murderer cause a yuh give har di pills….a yuh bury di baby an a yuh clean up di evidence. It seems as if you were very good friends fi yuh do all dat fi har…..suh a wha could have caused this now. Smh
Dis disgusting. Where unno get pills to carry out illegal
Abortion? U are just as bad as the girl. Wuss u supply the pills, you are the main conspirator. U carry her to give birth. U are the cause and u really have the heart to talk about it so publically. Supply of illegal drugs, carrying out illegal abortion, encouraging a pregnanct woman to Kill her unborn child because something wrong with her other kids , dispensing of a dead body! Dem ago lock u up too eediat gal! You sound like di sick one inna di whole story. Maybe she was pregnant, hormonal and scared… but u gal, u just as wicked!
I don’t really care for none of unno sender cuz unno been all up inna unno den of iniquity. No better herring, no better barrel…go siddung unno baxide one side!
This a heights a ignorance! Thi person should be investigated for assisting in an illegal abortion. bet that will teach unnu a nuh everything fit fi broadcast on social media. damn fool. Yuh must born back a cow not to know abortion is illegal n Jamaica and anyone aiding such a crime can be prosecuted and social media post can be used as evidence and ignorance is not a defence!
WTF??? WTF???? dis is crazy… from ive been reading here i have neva read anyting lakka dis yah :rolleyes: no man!
Suh if yuh nuh licensed fi dash weh belly…..den dat mean yuh is a murderer cause a yuh give har di pills….a yuh bury di baby an a yuh clean up di evidence. It seems as if you were very good friends fi yuh do all dat fi har…..suh a wha could have caused this now. Smh
Only yuh friends know your secret so only he could reveal it….a dat wi seh Bob
Dis disgusting. Where unno get pills to carry out illegal
Abortion? U are just as bad as the girl. Wuss u supply the pills, you are the main conspirator. U carry her to give birth. U are the cause and u really have the heart to talk about it so publically. Supply of illegal drugs, carrying out illegal abortion, encouraging a pregnanct woman to Kill her unborn child because something wrong with her other kids , dispensing of a dead body! Dem ago lock u up too eediat gal! You sound like di sick one inna di whole story. Maybe she was pregnant, hormonal and scared… but u gal, u just as wicked!
Jesus wept
I don’t really care for none of unno sender cuz unno been all up inna unno den of iniquity. No better herring, no better barrel…go siddung unno baxide one side!
THIS Y NO GYAL NO HAVE NO SECRET FI MI——-
This a heights a ignorance! Thi person should be investigated for assisting in an illegal abortion. bet that will teach unnu a nuh everything fit fi broadcast on social media. damn fool. Yuh must born back a cow not to know abortion is illegal n Jamaica and anyone aiding such a crime can be prosecuted and social media post can be used as evidence and ignorance is not a defence!