IS WHO AND QQ NOW?

0 thoughts on “IS WHO AND QQ NOW?

1. Dutty QQ me a get tireddddddd a you now.. Last week YA cuss Tiffany barbie lisa and purple cause dem Nuh let you Inna dem party.. You put up rant Pon IG and video and tek dem dung.. I swear anyday you pass all your place with me Gyal like you Fi get beaten everyday your enemy dem see you any wey.. Cause you too much now man… If the attention nuh dey PON this grazmite She nuh feel good..

2. HhhhhQQ need to go sidung somewhere u vex because the girls them never allow you in the dance i wouldnt neither if u a go round and tell people you going there to start trouble and hype on them cause you get your clothes make ( Like everyother Bish on earth) you mad because you say them fake true dem no help u fight sally but QQ yout cousin rudy was standing right behind you sally push pass she to get to you and all now rudy neva do a thing and if the 3 girls were so fake and punks why u attempt to go them party you really need a reality check me a get tired of you now everyday QQ dis QQ dat likkle girl tek pride inna you self and do better when attention is not on you good or bad is like u get haunted you need help from a psychiatrist . People you think the girls wrong or right to not let QQ in ?

3. @ regularhoes them right cause QQ intention u don’t know when the peace treat comes around as far as mi c it a only war she a spree a people spend them money fi enjoy dem selves no body no wa haffi a dodge bottle no one no want a next individual a mess up them party y u think people keep party so the Nxt day they can eat a good food a tash away some,so people like qq if she attended anyone’s party from oonu c har oonu know sey a war ago bruck nobody no want dat enough is enough!