0 thoughts on “NO AND NO

1. SCREAMING WITH ALL CAPS ON 7 AM PLEASE RETURN TO YOUR GRAVE BEFORE SUN RISE :cd :cd THAT MUST BE A DUPPY OR A DRAG QUEEN LOST :jrb: :salahkamar

2. apple is a wicked, for letting her friend go out looking like that. but then again apple dont want no one who look good around her.

3. Apple is one hateful B…. Face of badmind & evil she think she’s all that with her blow up doll looking batty .

4. Rabbette think she look good wtf does that have to do wit apple smh apple can’t tell this ugly bitch wat to do from you born ugly only Christ can fix it

5. Mi no seh dis would a reach jmg. Mi watch di video bout 3 times fi see if one gyal can really ugly so. Its a terrible look an you run go LA with ppl weh nuh give a shit bout u fi mek u go out looking like that. Apple a you seh no gal nah look betta dan mi wen mi touch di road. Yuck x10

6. Scorpion gal wid gap teet, Claffy is having the time of his life – she must have opened him up to all sorts by now….. Don’t it Claffy :matabelo