IS WHO EVA PUT PAN BLAST BOUT PAPERS HERE..WHO AND WHEN?

0 thoughts on “IS WHO EVA PUT PAN BLAST BOUT PAPERS HERE..WHO AND WHEN?

1. met, Good Mawnin.

YOu affi See wid Mr POORter.Him is an intelligent dunce.. Him juss love write and love attenshan. Di one book weh him write meck him think him famous more than him is. I doh even think Andre can stand himself sometime. Fi a big man him anony di piss out a mi. More time him write pon FB mi wanda wah kinda day him having. Mi undastand seh him want to be recognized but more time him overdo it. Him is the kinda man when him a look you, him doh take ‘NO”for an answer. Him goes into to tell you who he is,all when you gwan like you no know.
    Andre, Without that book giving you your claim to fame would you survive otherwise? Next time me see your fadda Mr Bulll Bay I gwine tell him fi cool you fingas dem before dem chop dem off. Use ur time write another hit seller and stop waste it pon Fb a look gal and chat Phuckery.

1. All of this is 100% the truth about Andre, do not trust that fool with any of your status information. Not even your dogs papers. I had to delete him so long ago because he is so full of it. Go to http://www.sanctuaryphiladelphia.org/ for any help in regards to your status. Andre is a fool point blank.

2. that sounds like a setup meeting. i know some ppl who went to one like that few years back an all a dem get dip caz when dem reach it was a immigration bust .