IS WHO SHAMILEE TEEF AGEN?

30 thoughts on “IS WHO SHAMILEE TEEF AGEN?

1. Dip her how? If she teef illegal tings from illegal people who gonna report it to the Police for her to ketch a case
      Still she need to control her fingers or she might lose her life

1. No man dis seerus…. Everytime mi see dem drop dah gal yah oba yah a fi teefing….. No man issa major problem! dat mean seh she nuh have control…. But gal if a fimi tings yuh teef mi give yuh therapy gal an change yuh life, cause by di time mi done wid yuh….. Yuh see ppl tings and pray ova it when yuh hand dem stawt shake. She nuh even ugly! go nyam out waah man or sumting… A wah duh she?

1. Kill mih dead. “Guh nyam out waah man or sumting”. Yuh nuh see har hand light. Likkle breeze blow it drop inna different zip code pon ppl tings. She muss a hurricane, come fi tek up ppl belongings.

2. How was this young lady’s life growing up? She is beautiful but her constant stealing is worrying. like she needs the thrill to feel alive.

3. shamiele why you a thief, yuh nuh deh wid bkflynest whe suppose to be rich. den whe yuh plan i do inna farrin more than fi jus get up evryday and a thief. yuh fingers dem must cut off. yuh too damn red eye

1. Rich my ass. Nigga f**ked his good life & relationship up for a whoring kleptomania. I hope khrissy don’t be stupid and take him back. Don’t know what kinda disease he might buck up ina. He taking every ig or money man what’s left of shamiele

4. Bag white think him find prize with shami light handi lol now this idiot bkfly leave him good woman for this cleptomaniac. Instagram hot girls is the worst in real life. Is either them don’t look good like them look on pic or them no live nowhere and love thief

1. Bag white never wife har though. Him juss do wat him normally do and is fling lil cash and get her pussy. Brag to his frens. den him on to a next instagram hoe. Bag white only love his baby madda that leave him and Shan the girl he with now. The rest a girls are just for bragging rights to say he been there done that lol.

1. Like it run ina di family……….im wondering if his mother still with the bunner man or she went back to his father :nerd

5. I don’t understand why she tiefing , she must owe some big debt or something . She nuh ugly,look how much white man deh a farrin and can tek care of her .

1. She always a owe people and dont want to pay them back. A jus hair clothes and make up she seh straight. The amount a money Shamiele mek off a man inna har lifetime she coulda oen nuff things but her priorities f**ked up.

6. what and which white man deh a farrin which part. you think white man want black woman. not a all. they are whores racism is big in america. no white man dont want them dutty gal here.

7. It’s hard to find har because she’s not a citizen suh dem nav no address pan har or nothing she don’t work or nothing so it’s like she’s a alien walking around dats why dem Nuh scoop har up yet she a hide pan road but a show face pan insta dats why every min she private har page she know people a watch probably the feds dem to

8. Batty man shawnhype thief n bare buzzer whole pon him things dem.. him fi member seh him just get green card… Shamiele left jamaica fi come a foreign fi thief they all need to be deported back home waste to society

9. prissykrissy fi beat shamiele…. she a eediot ..deh with bkflynest over 10 years and him never mek a move fi marry her jus likkle engagment

1. Beat shamiele fi wah???? It’s not her fault they left. You can’t make a man leave if he doesn’t want to. He been wanted to leave Khrissy & been cheating on her for YEARS!!!!!!

10. First of all! Did unu see the gal a tief anything…. we all kno she fuk everything she see but who want bag white tho? Words in the street him hood stink n likkle and him fren dem pillow talk say him mouth stink! Shamiele na get nu money cuz him bruk like bokkle can’t even pay him kid skl fee! Dem ediot gal ya nav nu ambition fi deh wid dem man ya

11. No gyal u hand dem waah soak inna degreaser if this a tru. Gwaan same way n teef from the right hustla. Dem mek u keep wah u teef n run a train pon u rass n send u home go kool it. Keep it up bcuz u mussi nuh know them crosses deh a road.