ISHAWNA FACE WID DI BEATING DAMAGE

0 thoughts on “ISHAWNA FACE WID DI BEATING DAMAGE

1. Mek she move are rass a she just do this to har eye yuh nuh see a make up dat roun har eye how the f**k har eye nuh sowell up she just a try Mek the man look bad

1. Foota did admit to beating her, so what are you saying??? It doesn’t matter if she used makeup round har eyes or not, the fact remains he battered her…

2. No woman deserve abuse I agree on that! But ask ishawna for previous abuse photos she can’t show it though.. She only can show the recent fight that MET did a talk bout! And didn’t she same one say a lie and a hide it?? Sympathy ishawna a look ! Ishawna never fraid a no foota! Ishawna miss me with you bullshit and foota you bright bad though bout you a beat try go box in your big mouth!

3. Oh SH!t there’s no end to this mess. Ishawna why wait till now to show bruises?
    Met me a barrow u bike am done with these folks :tkp

4. This chick makes real abuse females looks bad. It’s time to STOP the Facades and Fakes Ishawna. You’re such a great pretender! The 2014 Oscar Award goes to you for great pretender, best actress and the lady who cry wolf. I see you took a great makeup class. Where’s the black and blue? Where’s the swollen eye? Who’s the red blood shot eyes? Just remember where’s you’re digging a hole dig two! You may end up falling into these same web you’re webbing for another. Time to wipe the shit out your mouth , time to check yourself before you reck yourself. I see your child means nothing to you because if he did, you’d have stop this great facade you’re putting up. TAkE THE ADVICE LADY SAW GAVE YOU

5. i thought i was the only one who felt like this was fake….. Ishawna you too wicked remember your soj the same one you keep talking about is going to see these things. Listen to lady saw and kibba yuh mouth!!!! You chat to much and you s try do damage control but youre only digging yoursekf further! smh

6. omg..it Nuh done yet….she come out wid this cause har ass getting dragged on every social media..to lay down wid skatta..miss me with that shit…..looking sympathy…Foota too brite to..none Nuh better…if she was any kind of woman wid morals and self worth…she wouldnt sidung deh so long…she woulda mek away fi she and har child..she should a bow out gracefully…and do har thing.

7. @ Anonymous 10:59 pm you know a lot bout abuse though.. Drop the question them me loves but met you need fi interview ishawna drop some question wah make she take all some 15 minute pause .. We the people deserve to know the truth !

8. look here met, she lieing cause i’m currently separated from my boyfren, his a well know entertainer, i love him very much n what i’m about to say not even my family knows,i didn’t wanted to say it but when i see this attention seeker put up this i had to, we got into it one day til it turned physical, he hit me in the eye n i’m telling you that sh#t hurts for daysss…, so i decided to leave!!!! i don’t care for fame are money,i left and days after we meet up on the beach, he plea to me that his sorry and want us to work, i told him he needs help, and rite now his getting it!!!
    what i’m trying to say is, she stay with foota for fame, hype, and money. cause if i only get one lick to my face and it hurts, just imagine 9years of it.

9. iT CAN BE TRU DAMAGES BUT HOW HAR LIPS NUH BUSS UP FROM ALL DAT FACE BOXING AND PUNCHES. GET HIT IN THE FACE ALWAYS SHOW BRUISES TO THE UPPER LIPS NO COMMENTS JUST SAYING

10. doesnt seemed like real bruises..is it halloween yet. facial injuries with heavy blows done by fist or foot will show a fat swollen jaw bone,,swollen lips, and many facial injuries. maybe this is taken about 2 weeks after the incident but not the day or week after.

11. Yo mi heart hurt fi di bangarang dem pay a write pure f**kery…Pussyole Foota a beat di girl and a abuse har …Mi nu support f**kery…Mi say duppy know who fi frighten cause if dat a my family …Foota Hype a get bullet unda him bombo…A time fi Jamaica stand up stand against domestic violence…And mi haffi reiterate this any missa pussyole put hands pan my family member yard or abroad… Bullet……..

12. The time span between the beating and when she said anything doesn’t matter. My long time ex use to gi mi some rass lick if him even dream seh me tell another man mawnin an me Neva seh nuttin bout it till me migrate an left him deh wid him fi 10 years an 8 years out a di 10 him man hangle me till one night me couldn’t teck it an draw fi a lass run him dung bout a block fi chop him an him Aunty save him afta dat him humble like a lamb only time him tink me did a cheat a when him a dweet.

1. YUh shoulda back 2 big stone fidi long hall…ah desso yuh frog up…if lass naan ketch him skin, di 2 big stone will certainly connect…glad yuh ok now mums :peluk

1. *Yuh shoulda pack 2 big stone fidi long hall fling lick ah buss up him head back…ah desso yuh frig up…if lass naah ketch him skin, di 2 big stone will certainly connect…glad yuh ok now mums :peluk

1. Yep yuh know seh a stone mi start wid but the $@@er good pan di dandy shandy or sightings so dem nay na connec’ so me draw fi di lass.. An all when me reach yah him did still a stalk me, all when me change me number bout 4 time him still get it, how? I don’t know him used to come ova yah and claim him a come look fi him Aunty weh live pan di next block wah me madda buy a house. A when me start date me husban him stop cause mi husban’ tell him seh tek di next block fi reach weh him a go an if him even mistake dial me him nah go like di outcome not a nedda word from him if him living or dead I don’t know but my mind is at peace

13. UNU TOO WICKED ISHAWNA IS NOT LYING WELL KNOWN SAY FOOTA USETO BATTER DAT LICKLE GAL. YUH THINK FOOTA NICE. ISHWANA FI BUN HIM BAD AND ALL DI GAL DEM WHE AH PICK UP FI FOOTA UNO AH WIKED

14. Some ppl sick as fck, a ask how dis nuh look a way, how dat nuh look a way…kmrt. Some man beat ooman and not even touch dem face, all di lick a body lick, suh unless di ooman strip unno wont even know seh she getting beat, and dis is something I know for a FACT.
    What a burden it is to be a woman in dis world, everyting will be on your shouldas. Di success a di relationship and di home and children is on your shouldas. If you getting treated like shit di burden still on your shouldas, cause a muss summen u do, and if ppl caan look and see visible abuse pon u di burden deh pon ur shouldas fi find summen visible fi prove it. What a burden it is to be a woman in dis world.

15. mi believe r u nuh. Weddah Foota beat r once, twice or til dem lose count It’s one time too many. Mi glad she finally get di courage fi lef him. Whe she fi do now a just concentrate pon building r career because di song restraining order tun up an no mek de fox dem trick r. She’s a pretty girl an she fi realize seh a nuff a di jang cro dem de pon di side just a wait fi swoop dung.

16. If someone hit u in ur eyes like that it would b red,,u should av stick ur self in ur eyes first before I use the make up,,wicked gal!

17. A muss the hood rats outa d ghetto weh foota a big up pon mike a support f**kry,listen a nuff women a get abuse and a hide it and deh a road with d same man,evn if she lying,wtf supports domestic violence?i been there done it,.man beat mi,fi everything,I took it cuz mi couldn’t do better n live with him,I made my plans n get tru with college n set up boarding,n last time him shat mi a hard box mi shat him bk,n dash lick,I feared my life,he owned gun,more fam n backitive Dan mi,but u see when mi pack n go college dat was it,I had to date police man fi get rid a him,if I use to see king fish car like his mi chuck off inna bush…u don’t know what a person going tru until u experience it or a close relative becomes a victim,,,,.no bwoii nuffi beat no woman ep dem baby madda f**kry dat,bullet,

18. nobady cayn tell mi bout thump inna face fi r eyeball fi red red red ……….close dung ……….Rihanna did get r ass whipped…………ishawna go easy man ………..u shudden deh wid scatta n it dunn

19. was it ishawna who posted this pic? coz it does look photoshopped.
    i dont think she would release a pic, coz their was no need to prove she was being beaten as foota already admitted and apparent public beatings.

20. Cruel yute..F*kery dat.Why unnuh tek beaten ? If you go report it police can still lock him up innuh,especially after him admit it.

21. Some of you women are so shallow it makes me sick. Foota used to beat her plain and simple. Who’s going to get make up like that? All I’m saying god don’t like ugly so be careful with your criticism and judgement cause we don’t have no control over our life and could end up in the same situation. We all know men like foota worst if we come from Jamaica the man sleep wid multiple woman like dog we all know this.

22. Y does it matter so much wat the girl did everybody cheats if a did foota bun d girl wid one a fi r fren she cudn beat him she wuda affi live wid it so uuunnu ppl need fi jus bck off n gi d girl a break

23. Violence against women is never acceptable (unless it’s in self defense); however, i think the above picture is the end result of a very unskilled makeup artist.
    Reason:
    1. Her eyeballs are the same color
    2. The dark area around her right eye is almost too perfect
    3. Given the size of Foota’s hands, wouldn’t the dark area be a little bigger?
    4. Why wait such a long time to release this picture?
    I think this is a desperate effort on her part to “save face” because most of us felt somewhat disgusted that she would sleep with her ex’s co-worker.

24. this girl need to stop, Ishawna it na work fi you no more.. if you did come out with all these at first maybe you woulda grab me but girl nooo.. foota shouldn’t put him hands on you.. but Ishawna a u cause it on yourself you lef the man when him broke not once twice and when u hear things a gwaan fi him you run go back deh..

25. Di man admit seh he used to hit her. The photo pop up and all folks say is it’s fake. *HeavySigh*
    THIS is why women don’t report abuse when it happens. Too many mouths saying LIES when the EYES say TRUTH. Mi gone…… :cool

26. All know Ishawna no acknowledge say she wrong.. she feel like she no do nothing wrong at all.. she feel like she right and foota wrong when a both a dem wrong.. foota stop Ishawna need fi stop.. Ishawna u want to be the music industry I feel bad for you cause the way u carry on and a carry on no body nuh trust you

27. as a woman mavado was so rite shi seh man a wicked but woman a Delilah ….foota is trying to bring u down an from it start u ave been the 1 trying to mek him look small in the eyes if the ppl…foota d only lie foota tell is dat him neva did a try fi get u bck b4 him find out seh ur seeking scatta shoulder to cry on…………u hungry an eva look gud a good woman knw seh a two hand clap not 1 u an ur man must build together not 1 leeching of the other………….foota u learn d hard way but tek dis a sleep n mark death once u c dem eye start shine cut leff dem no beat no body an u son him ago tek up a woman weh ago do him juss like weh him madda do u a so him ago find out seh maybe u neva lie u did a really tell lie pon him madda …mi come from ghetto an everybody inna d ghetto knw 99.9% a d pretty gal dem a shitttttttttttttttt a time fi unnu stop look pon looks an look fi woman r man weh ago hold up dem head an ave self-esteem an morals bout demselves…..no fight nobody gal pickney again tru dem pretty becuz dem pretty outside but dem heart is so dirty an this is ur cross to bear,,, carry it well….

28. OMG u guys are ridiculous r u seriously saying thats make up ???? even when FOOTA admitted that he abused ISHAWNA??? So because she decided not to play the victim n get d strength to do her own thing she lying huh?? FYI NOT EVERYBODY A GO ADVOCATE FI DOMESTIC ABUSE AND CAMPAIGN FOR THAT SHIT !!! Look at Rihanna some girls find other ways n means fi OVERCOME DAT DEMON so gi d girl a break

29. I am not going to say that she was not physically abused. However, this picture was done for something else. This looks like make up.. her eyes balls are not read and based on the height of foota hype the mark on the cheek would have been closer to her nose and the corner of her left eye. She also has on make up. There is nothing bad if she wants re-enact through pictures. I really dougbt a beaten woman would look like this.

30. Some people a talk bout di girl seh she hungry and evah look good..WTF..How much a unuoo a guh tru and have been tru unu struggles and unu smile and clothes brighter dan a rainbow pan a sunny sunday morning.Is just becaz di spotlight nuh dem pan unu why wi nuh know. Unu too blasted lie and wicked unu self. Errybody deal wid dem struggles innah different ways, anuh ebry ting good fi di goose good fi di good ole gandah. Some a unu fi stop di effry, just like unu a try tell har fi stop wid di effry.
    While mi nuh agree wid har behavior Footah’s is wuss innah my view, mi nahn back nuh man wah put dem hand pan a woman, and or abuse har innah no way. Can u imagine dem big ole poison foot and crusty di crab hand deh a kick di girl and in front a dem son at dat? Then im proudly come out admit it, plus chat bout how she a hoe basically, how some a unu defend dah? so disgusting, Footah is a likkle dutty bwoii wah a try play a man’s game outside of a gentlman’s wurl. Wah im need if fi guh wuk pan im dyam self (well she need to, also) and learn how to be a gentleman, a defendah, a protectah and a good father caz no good faddah wouldah, first, buss him son maddah ass and especially so in front a him face, and den guh pan SM guh chat bout how she a hoe..dah a one a di lowest kindah behavior from any “man”. Dis big ole yabbah mouth bwoii..chro just get mi bringgle innah di aftanoon yah again. The women defending dis behavior,that is one of di many reason’s why some nowaday “men” and a use di term verry lightly treat women the way they do..I am all for equal rights and justice, but di way some a dese women nowadays back these wukliss so call men, how and earth dem expect respect from these men? This is why most get treated di way dem get treated..caz me as a woman now,a guh hear Footah talk this way about a next woman, the maddah of his chile, and some women now guh defend him(when some men are not I might add) and nuh only dah guh sleep wid him and den expect sinting diffrant? Some of a unu women are your worst enemies and den blame it on everything and errybody else, caz unu refuse to admit to the role unu play in all a dis mess of a world we live in. Be happy dat she git up from undah dis abusah and deh du singting fi harself…if she guh back dat a fi har biniz although a damn fool she would be. Some people a seh times and things change, however, the moral behavior and capacity in how women and children are to be treated by men should not change, at least not for the worst.

31. But pardon me now, some people a talk bout di girl seh she hungry and evah look good..WTF..How much a unuoo a guh tru and have been tru unu struggles and unu smile and clothes brighter dan a rainbow pan a sunny sunday morning.Is just becaz di spotlight nuh dem pan unu why wi nuh know. Unu too blasted lie and wicked unu self. Errybody deal wid dem struggles innah different ways, anuh ebry ting good fi di goose good fi di good ole gandah. Some a unu fi stop di effry, just like unu a try tell har fi stop wid di effry.
    While mi nuh agree wid har behavior Footah’s is wuss innah my view, mi nahn back nuh man wah put dem hand pan a woman, and or abuse har innah no way. Can u imagine dem big ole poison foot and crusty di crab hand deh a kick di girl and in front a dem son at dat? Then im proudly come out admit it, plus chat bout how she a hoe basically, how some a unu defend dah? so disgusting, Footah is a likkle dutty bwoii wah a try play a man’s game outside of a gentlman’s wurl. Wah im need if fi guh wuk pan im dyam self (well she need to, also) and learn how to be a gentleman, a defendah, a protectah and a good father caz no good faddah wouldah, first, buss him son maddah ass and especially so in front a him face, and den guh pan SM guh chat bout how she a hoe..dah a one a di lowest kindah behavior from any “man”. Dis big ole yabbah mouth bwoii..chro just get mi bringgle innah di aftanoon yah again. The women defending dis behavior,that is one of di many reason’s why some nowaday “men” and a use di term verry lightly treat women the way they do..I am all for equal rights and justice, but di way some a dese women nowadays back these wukliss so call men, how and earth dem expect respect from these men? This is why most get treated di way dem get treated..caz me as a woman now,a guh hear Footah talk this way about a next woman, the maddah of his chile, and some women now guh defend him(when some men are not I might add) and nuh only dah guh sleep wid him and den expect sinting diffrant? Some of a unu women are your worst enemies and den blame it on everything and errybody else, caz unu refuse to admit to the role unu play in all a dis mess of a world we live in. Be happy dat she git up from undah dis abusah and deh du singting fi harself…if she guh back dat a fi har biniz although a damn fool she would be. Some people a seh times and things change, however, the moral behavior and capacity in how women and children are to be treated by men should not change, at least not for the worst.

32. But pardon me now,some people a talk bout di girl seh she hungry and evah look good..WTF..How much a unuoo a guh tru and have been tru unu struggles and unu smile and clothes brighter dan a rainbow pan a sunny sunday morning.Is just becaz di spotlight nuh dem pan unu why wi nuh know. Unu too blasted lie and wicked unu self. Errybody deal wid dem struggles innah different ways, anuh ebry ting good fi di goose good fi di good ole gandah. Some a unu fi stop di effry, just like unu a try tell har fi stop wid di effry.

1. Tinan if u a go be fair tek whey di people dem a say into consideration. Is only whey day di people dem seh ishawna get money from a show and she tek it go do har bottom..what the people dem a seh in respect to her not being better with money mek sense..her hair always do, she was not working..clothes always proper ..she do breast ..no one say she fi lef up harself but the carelessness with money goes both ways unless she was just saying it to make him look bad but how much time can u go hungry n nuh try change that?

1. Met mi nevah seh she shouldn’t hangle har money proper u know..mi seh dem a seh how she hungry and evah look good suh a muss lie..not true,caz nuff people innah dis life u see dem pan road u nuh know di hell dem a guh true and some a dem dress bettah and more put togaddah dan u and mi. Is just becaz di spotlight pan har…I have always said mi nuh agree wid di choices, she mek and continues to make wid all dis SM BS and dat har behavior makes her value seems less dan a bag ah marble,but wah mi nahn guh du is pick up fi a man weh feel suh proud fi a battah a next woman and not only dat but do it in front a him chile..dats wah mi a seh,mi nahn but and or if bout dah and mi nuh si where mi unfair bout dat Met.

2. Tina I pity you.. how can you come here and pick up for Ishawna who is worthless like foota? the two a dem a the same thing.. me tek back dat.. aleast foota tek her out of cassava piece and bring her in a better environment and buy car give her help her to get her visa.. and what Ishawna do? get up bout she tell him fi buy house.. she not even say let us save towards getting a house are a piece a land.. do you know how much for a house in jamaica.. and Ishawna want the man fi paydown on house that he have to pay the mortgage and land tax water bill, light bill, send their child to school and buy food.. what is Ishawna their doing? looking pretty? and painting her face with makeup and buying clothes all the time.. Ishawna is able body she never say she was going to help him with the bills? Ishwana wanted to live free and big, she her self does not have any ambition cause my child cannot be hungry and me ever look good.. no that is why these ppl carry on the way they do because ooun always pick up for them when dem a do them f**kery.. which mother a go inna house and no food nuh in there and they have a child.. I shawna just love big life and caah afford it.. so she rather kill foota fi it.. if ishawna did want something out of life she woulda go look work or go back to school she she herself want nothing out of life because she know she caah sing and it naa do nothing fi her yet still she wan run down something weh not nputting any food on the table. atleast foota tek her out of the ghetto that should have make ishawna look into herself.. all the help that foota gave Ishawna what can she show out of it? fake breast lipo clothes boot and pocket book? Ishawna naa no ambition not even a car she couldn’t buy fi herself a foota buy car for her, now she say she leave him and want better and is a next man a pay her rent.. ooun move from yaaa me nuh uphold to f**kery. Ishawna is a thot and foota wrong fi put him hands on her. me no business bout name brand cause my child and bills and savings come first. ooun fi do better and stop uphold f**kery..

1. I do not need your pity my dear, dat a one ting mi nevah beg and don’t need suh give it to someone who wants and or deserve it..guh back again guh read wah mi write, caz mi nahn innah nuh carry guh bring come wid nobody ovah wah mi nevah seh and wid someone wah nuh hab nuh name.

1. Tinan yuh nuh see seh Anonymous nah read wid nuh understanding, a misinterpret weh yuh seh and then come a trace yuh pan tap a it fi oily face and dry foot foota?! But a what not dis, every minute dem a talk bout foota do dis and dat fi Ishawna, did girl nuh have a pickney fi d bwoy suh wah, him nuh suppose to do something fi har???? Unuh look ere nuh, suh tru d cow gi di milk him fi tun round kick it ova???? & a chat bout pretty girl nuh have nothing bout dem, suh ugly gal nuh f**k pan dem man and gi trouble to???? Who gi trouble and bun like ugly ppl???!!!! kmt!

1. Onedrop chile..and pan top a all daah mess of a response, di person deh hab pity pan di I, which was wasted of course.

2. ishawna yuh fi tek up acting an lowe out singing since as yuh haffi fuk yuh way up inna singing but as an actor yuh win grammy!! Hef anythin happn to foota sake a yuh..em ppl dem fi beat yuh raas an gi yuh a REAL black yei..ooman like yuh is a shame fi battered ooman..yuh bad mi nah lie
        foota hypeeeeeeeeeee yuh mout yuh mout!!!

33. yu fridge empty …u nuh supposed to a floss certain way…is like u actually is a part of why the fridge empty ….if u nuh have food that kind of hard especially if a child inna di house …….

34. all I have to say both of them wrong he did bad things to her she did bad to him but in the not so near future they both heads would be pon one pillow again

35. ” you”re no good heartbreaker, you’re a LIAR and you’re a CHEAT.
    And I don’t know WHY I let you do these things to me.”
    – Aretha Franklin.
    It is AMAZINGLY to me how other women could be SO EVIL about annoy her woman’s PAIN.
    Comparing HOW d eye looks and it didn’t look like Rihanna own and it Nuh red??
    WTF???
    Picture does NOT have to be taken the same day of the injury, but several days later.
    Rihanna’s was LEAKED a by law enforcement RIGHT after the incident.
    – SLEEPING WITH SKATTA IS NOT A CRIME OR SIN .
    If I or you was getting BEATEN by a BIG OLE anaconda like FOOOTAH, and knowing the mass culture of everyone IGNORING and LOOKIN d OTHA WAY like it don’t happen,
    A woman who is DESPERATE a would RUN INTO THE ARMS of the man that is willing to SAVE HER. ( whether momentarilyh, AH SO it go.
    – FOOTAH IS NOT APOLOGETICS. HE WENT PON TV AND **SAY** HE NUH ASKING FOR HER *** FORGIVENESS***
    – him SAY him BEAT HER and CHEAT.
    HE NUH **DENY** BEATING HER IN FRONT HER SON,
    SO… WHY UNNO AH CRUCIFY ISHWANA PUSSY ??
    It is HER VAGINA .
    SLUT SHAMING DAYS ARE NO NO MORE. THERE IS NO JUSTIFICATION FI ABUSE.
    – unno Nuh HEAR d OMAN describe d ting as near ” SLAVERY ”
    Her PAIN was GREAT. Who are WE TO JUDGE?

36. Skatta has been HINTING a abuse on some of his Twitter post SINCE early September.
    But he kept it secure not to reveal too much.
    – he spoke about
    ” if u wake up with yuh girl with TEARS in her eyes and a gun to yuh head…”
    ( must be something u did her … He was hinting).
    – he ALSO says later he will STAND UP for women in these times because too much idiot men out there.
    – FOOTAH OUT SCREWING DRINKING LIQUOR and partying HARD.
    SKATTAH AH EAT ROAST BREADFRUIT, DRINK PEANUT PUNCH AND EAT NUFF GREEN VEGETABLES.
    Sure he cook some NICE food fi Iswana.
    I am SURE he was physically READY fi ISHWANA and gave her a LOVING SHE DESERVED . Most importantly, ** HE LISTENED *** ** HE CONSIDERED HER NEEDS*
    – IF d TWO AH den Nuh last… SO WHAT?
    – she SAY she Nuh look NO serious relationship. D GYAL JUST get release from a PRISON, what is the problem?
    – MORAL?? FOOTAH f*king a TON of girls MORAL? BEATING her was MORAL?
    DEGRADING HER PUBLICLY a was MORAL?
    – some MEN CREATE the passage for other men to TAKE them woman.
    ———————————-
    As far as the NO FOOD situation. If unno have BOY PICKNI unno KNO how much dem EAT.
    – abusers often WITHOLD CASH, FOOD ( giving minimum to keep victim IN ORDER).
    – abusers calculate every move and often DONT want victim to WORK ( that equals INDEPENDENCE )
    – if FOOTAH love floss… Him go make SURE she had d BEST outfits…
    Men a HIM SAY: ” MI AND ISHWANA WAS ONE OF D HOTTEST COUPLE IN JAMAICA.”
    – he does NOT believe he is handsome..( which he actually is NOT ugly).
    He feels he NEEDS a beautiful woman to COMPLETE HIM.
    ( screams LOW BLOOODCLLLLLOOOTTT SELF- ESTEEM )h

37. Some BWOY ah run down XXL size ass ova OMAN feelings.
    Some love f*k and sexually humiliate cuz dem Can’t love.
    Make OMAN go where dem find love.

38. Fi real I said the same thing this man tek yo up at 18 y didn’t she go to school…. She could have did her music career and go to school…. But no Ishawana want to live big and lazy want to depend on Foota for everything

39. dats why somegal will always be a sller/whore me granny always say you cannot do what a man do and still want to call yourself a lady.. so because the man f**k it’s ok for her to do the same.. what about leaving seeking help the right way and motivating her self! when is it ok for women to sell themselves short sell with multiple man and still call themselves a lady? dat is why I don’t listen when skettel talk, because all some a oun do agree with the things Ishawna do cause ooun is the same thing like her.. love f**k man fi dem tings so anything ooun get ooun fi tek it

40. Mi not even a read all de comments dem. Mi can’t believe seh people wudda seh Ishawna use make up fi create da damage deh. It shameful fi hear dat. She wudda must get recruited by Hollywood studio by now as make up artist.
    Wha mi aguh seh is Foota Hype is a big insecure batty hole. De worse ting a man can duh is beat a woman. No excuse. The lowest form of existence. No respect fi a woman beater like Foota. Piece a shit! Damn look weh him duh de woman. Him deserve fi get a beating from a real man! No excuse.

41. Met, yuh memba bout 3 yrs ago yuh post 1 story seh Foota blacken har eye an beat har wen har name did a call pan Mavado? An how shi fly out widdi black yeye? Yuh memba how shi did smugly sen eenn pretty face pic a mock wi an a gwan like a lie wi a talk? Mi lawf dem time deh cuz mi know it was just a matter of time. Y shi neva fly out now? Mi naw waste my sympathy fi dis 1. All mi haffi seh is shi shudda lef him wen dah story deh did post ova yah. Di whole a dem dancehall gyal yah claim to be the hottest ting, but real hot gyal nuh live unda man thumb nor mek man constantly a mash up dem face.

1. cindyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mi not even a go seh a rerd yasso because di own people know is makeup so mi nah waste my time

1. When di people dem rush in and say a makeup mi all draw back fi tinker tassle picture with her black eye…no one was disputing she get lick but the pic is a fraud..a black eye does not heal red and if u look to the corner of her eyes u will see clearly that its makeup. The picture wasn’t needed. As to why she neva leave Cindy my question is why the res a man dem?

2. Oh my CindyR! I wondered about you on Saturday and said I hope you were doing well. I missed you and hope ALL is well with you. :kiss :maafaganwati MISSED YOU…all if you a hit and go again..Blessings.

42. Hey Phantom! Thank u darlin. I’m doing just great, just crazy busy while doing it. Just on some time off now. Lawks a miss the pink. Couple times mi try come ova an dats.wen a call/email come in or smaddy want sumting.
    Meeeeeettttttttttttttttttttyy!!!
    Simplicityyyyyyyyyyyyyyyy!!!
    Little Williiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! (Which gyal mi need fi trace? Cuz me a 1 a dem ex deh weh want yuh fi foreva pine ova mi enuh dwl)
    Met shi lucky if shi wah fake di beating, but is har shift from smugness that mi a lawf bout. All I know if shi tink shi have betta wid Skatta shi wrong. Wen dem dun a di sed way him ago scandalize har.