IT IS HERE….SUH DIS IS WHY FOOTA MAD? – RESTRAINING ORDER- ISHAWNA, PRODUCED BY JUSTUS

0 thoughts on “IT IS HERE….SUH DIS IS WHY FOOTA MAD? – RESTRAINING ORDER- ISHAWNA, PRODUCED BY JUSTUS

1. justus ansa him correct then…what a way foota lie and wicked a talk bout bad behavior ..foota all now u cyah call di res a man dem name and a justus u stop wid

1. Morning oooo a di same thing me a come fi type enuh she need to stick wit dude if a him deal wit da tune here cause a di BEST no question asked mi ever hear she sound

1. hehehe…cho…Met maybe foota feel sey Justus is a uptown bwoy so him soft…poor thing him have shortage…when ooman fed up dem just fed up ya man

2. Gm mi like it! Ishawna you’re bless god gave you looks and a beautiful voice to go with it you’re full of blessings people going to talk but nuh matta dat jus keep your head high and guh thru and keep praying!!

3. So foota..ishawna do wrong an u do it back..ok fine thats all good..So are u going to after any man she tek mi jus waa fi know

4. Foota look like him snore yes dwl…Ishawna all mi affi say is ur stomach trang fi go tru fi so much years dwl
    Di song shot! Now behave urself cause ur name shouldn’t a call pon so much man…at the same damn time.

5. ISHAWNA I HOPE YOU READING LOVE
    A DI BES A YOU DIS !!! YES !!!
    LOVE DA SONG HERE !!!
    MELODY AND STYLE ! ENOUGH SLACKNESS WITHOUT BEING TOO RAW !
    SHOOT A VIDEO NOW WID A FOOTA HYPE LOOK ALIKE !

6. the song nice but har voice a annoying me she just dnt have a dj voice she need fi a get mad pon d tune n mi just na feel/hear the upset inna har voice. she sound like she a talk to me

7. me like d song me all a replay it suh yuh knw it gone a lead frm me do dat! gwan do ur music n low out d man dem

8. Foota mi knoe wen yuh hear dis it hurt…..even wrerser dan di box dem weh yuh get weh day :ngakak :ngakak Dem duh yuh bad papa, di part wid di snoring an di shortage :ngakak

9. Dwrcllll Dah song ya upup,maybe she can buss offa it….when a woman is fed up,but all if she hoe har stomach throng cuz I cud dnt sleep wid foota my god unuh ever see when foota tek off d hat?lmaooo,hey but foota naw find another woman who will look soo good…..stop watch out d good good,,a wah cry lmfao,,,but y dem lef doh?

Leave a Reply to Hotstepper...formerly Peeper Cancel reply