JAH CURE IF MI BUS IT UP PAN YUH TODEH A BET YUH NEVA MEK A NEXT VIDEO BOUT RICH

21 thoughts on “JAH CURE IF MI BUS IT UP PAN YUH TODEH A BET YUH NEVA MEK A NEXT VIDEO BOUT RICH

1. He maybe thankful he’s no longer in prison blowing on a dick.

Damn limp wrist rasta and his sodomite bride.

2. mi neva rate him from him rape the lady. Him too hype bout him rich.

and d selector dem a clown dem fi ban his music but cause the selector dem love beg dem a guh mek it slide.

1. :ngakak Hold on deh :nerd … Issa betta yuh cut off yuh lax sir, seriously. Sir yuh affi tell all di selector dem bout dem madda cause yuh nuh have nuh song fi dem play :ngakak Bill dred lol.. but a wah is not dis.

2. Yes Mumma Met mi a beg yuh, mi naw ask yuh *bust it upon di tidy dread him too p***y cloth hype him figet whea him a come from and without selector or disc jockey how dem music ago get out deh,mankind love hype up bout material things and dem nuh realize seh di big Man God have di powers fi tek whea everything including di breath whea wi breath,a wha duh haakand spit out Cure him fi guh build man.

3. Big waste man. Jah Cure memba seh yuh name nuh good a road, yuh deh a road by grace. Yuh name will always be attached to the word RAPE!!!! Move yuh dutty rasssssssssssss

4. Can somebody tell me the definition of rich please an tonx cause mi never guh regular school a sunday school alone me guh.

5. Why dis Bombohole nuh crawl up inna wah battyhole and go boUt him business? Di man is so disappointing RASTA! IT GRIEVE MI FI HIM!

6. Intelligent lady like kamilla really marry this person? I bet u straight after the wedding she knew she made a real bad choice, but sat down in it to save face..she must have been so unhappy too ras

1. Good question. Kamilla graduated with an undergraduate from Stanford University and a Master’s Degree from UC-Berkeley, two of the most prestigious/selective Universities in the US/World. Why she chose this rapist to marry and have a child with, is truly mind-boggling.

7. But Met him really say this?? especially the “RICH” when how much people really know the REAL HIM? Him mussi did tek coke before this video mek,look like from Camilla lef him, him head piece lef too.

8. Him tek weh di goat look from bounty wid ease .. big up mi DJ…. !! Nah cure Fava some mash mouth Rammy … him too hype …. the locks dem a lef him head one by one

9. Jah Cure you are really ungrateful and need to Apologise. Remember while you were in jail for RAPE it was those same Selectors who played your music in people ears and kept you relevant. People with mind set like you must fall and you already have eye water on you!

Leave a Reply to Met Cancel reply