JAVANA A ONLY HIM ONE CAN FIT?

79 thoughts on “JAVANA A ONLY HIM ONE CAN FIT?

1. No sah but no Wha day she did a f**k the youth who keep party. Javana u change man every month or is it weekly . And u have no shame with it

2. she dnt care cuz its her busy u Jamaican r sick love ppl business do u get money fr ppl business smh worse set a ppl

3. NO SAh. Mi cah
    believe him and Cash lefff. Is wha day she have a second son fi him I doubt him reach 2y/o good yet. Cash come here muma. All di plactic surgery and bleaching you done did and di Rqnge weh you A PUSH You meck roaming pum pum Jo Jo come knock you out a di box. Cash and all her sisters will be looking for JoJo soon. Dem swear dem a di baddest and no gal cah teck dem Man. Bridgette tyadd fi confront gal fi har young bwoy who is only there for the maintenance. Cash you and ur sisters need fi go pan a retreat and come back wholesome. Di surgery cah help unuh.

4. Sicka mafias, so why you said “”cash and her sisters soon come Fi JoJo””? This is what you called stupid. Them need Fi go Fi di man!!! Why go fight over him when him already disrespect her? Unnu need Fi stop it. If the girl dis her then that’s different, unnu love jump Fi fight over man too much weh a disrespect unnu. Smfh

5. Pops nuh have no loyalty to no gals but him ugly friends dem,ugly scarry weh breed di lil gal get a life old man,an cash she her own friends dem bust pon her seh she bring man ina di house an pluck andi last pickney ano pops own.bleach out body lesbo thot CASH you walk an pluck man an woman too much, but mi nah lie you pick up whoring stinky mouth pops,an clean him up all when him did ina jail a Guyana,fi try trafficking coco,yes dutty pops you an 1link man dem big boi a watch unu..

6. Cash saddd Javanna winning! If pops never want javana she couldnt take no pics with him & post it! He would ensure that doesnt happen outta respect for his baby mamma. So quit all di javana bullshit. if javana single & pops single like her and they like each other whats the big deal???

7. Come ere Anony 2:29..did u say dat ugly scarry breed somebody other than his good up wife Tanya platinum

8. Chase love to eat the pumps… JAVANA tell me that. She tell mi seh when she come back jamaica him a buy her a bar.

9. Cash have r rich man that come from out of state. Cash don’t want chase she don’t even put up picture wid him. Chase look like shit before cash pick him up a clean him off. Him always a phuck woman pon her, met mi all hear seh a nuff time she beat him. Jav is nobody fi Cash worry about cause she phuck down di place like dog.

10. Javana a was going to mek a topic fi u whey day but mi pause…di man dem a talk bout u under tings so if a me like u mi tek mi time go give it a rest. There is no way a woman supposed to a change man suh much

11. Hi Met, off topic but can u do me a favor please and ask your bloggers what is a good juicer to buy? thanks..

1. I have the Breville Juice Fountain Plus, bought it off Amazon, got a better rate than in-store. Amazon will ship free too for purchases of that price. There are many good juicers out there, it depends on your price point and what you are looking for. Omega has a great slow juicer for around $250 and leQuip makes a good centrifugal one for $100. Again, it all depends on your needs and price range.

Check out some of the juicer forums and sites out there.

12. Hey miss..yes delete your pages but mi nuh think the mileage can reverse..there was venal..nico…the man a la…new york..dis man n u was supposed to go back to dah singer deh..gwaan yah

1. Metty run di story pon har file dey gi wi as a separate topic. Please n tonks
      Which singer shi fi go back to? The Gong or Killa?
      Pop tory gi wi Metty ooo

13. Put fun and joke aside unno nuh see Javana must a troubled girl. Met something serious must have happened to her as a child and woman.

14. Jav is a big big whore a Jamaica. Pops better be careful if her straight… Can’t seh mi neva warn him.

1. Yes met. Javana nuh have nothing about her. Mi sorry fi di poor boy. All di man friend dem a laugh after him. No man nuh need fi wife up jav cause once she find out u have money she give it up right away and don’t walk away with nothing

15. javana word of advise, is not everyhting you need to show the public…if u sleeping with someone, the world dnt need to know…..all when u married, it dnt need to be public record…bcuz all u do is give ppl things to talk….

16. MET JAVANA IS SOMETHING ELSE THAT GIRL DON’T HAVE NOTHING CALL AMBITION. CHASE REALLY LEF HIM BABYMOTHER FI SHE? HIM CRAZY

17. But why she bother delete her page. I thought she was bad yesterday The man carry her to his house when his woman out of town. The girl found out and go on Javana page and cuss her and called her groupie bitch. Javana answered the girl in a comment that the man said that they are not together. Then I hear that pops post picture on his page of Javana. Smh Javana SEEK HELP.

18. Yes mi dear you late..big dutty ugly CUTTY/SCARRY BREED DI PPL LIL CHILD,ALL BIG SHOWER KEEP,you behind time,1broke link ugly man dem have no behavior,pops you an whoring j need fi get a life you just a walk an breed up gal suh,look how no cash pick you up carry you guh dentist wit you stink breath an yellow teerh dem you remember??..I do dohh,tru lil money a run you start act like a fool,all dutty ICE a Florida you f**k ana mad over,ediat boy gal crown POPS neva c com c wit dutty whoring gals lol

19. That girl I always hearing about her. She better be careful and mind she get hiv or an std the way it s run rampant in jamaica . The last time I c her in person she was hanging around Corey Todd wife.

20. Chase is ole news an im will 4ver gi him gal dem bun. Him use 2 deal wid mi fren and she stay wid him ova 109 when Cash gone tek flight , dem use 2 f*ck right pon Cash bed when di likkle bwoy gone a sleep. All di big belly fren, im too. Dem di galang wid one bagga tingz

21. No a Yasso really nice. chase IG is never_chase but is a gyal that body do up is profile picture. Suh a wah really a Gwaan.

22. Oh wow you know I been following this girl always liked her pictures and thought she was really beautiful but my my hmmm her whole life story explains the sadness in her eyes. God less her soul

23. Scarry your wife was a good woman to you why you do dat to Tanya…It is so embarrassing and you not even discreet bout you new happenings,shame on you

24. Me x man we use to deal way back n him baby mother use to stalk my phone guess me can let off me big dirty laugh now dwlllll who last laugh last best :kts: :cd

25. That bwoy is a thot long time. A same soh him use to f**k pon rahdona. Him noh have no change fi change

26. CHASE A PUT UP JAVA PIC PON HIM IG FI THROW IT IN CASH FACE. ALL NOW MI NUH SI CASH A LOOK PON HIM. CASH OVA FB A BLOW IT UP WID HER PIC DEM.. MI FOLLOWER HER ON FB. CHASE REALLY NEED TO STOP SHOW OF WITH JAVA CAUSE SHE IS A SLUT BOX HIM SHOULD SHAME FI A WIFE UP DA GIRL DEH. BUT HIM NUH KNOW BETTER STILL, HIM WILL FIND OUT WHEN ITS TOO LATE. TEAM CASH ALL THE WAY

27. Old scarry you shame tanya,after di woman marry you an give you greencard,you wit yuh oldself gone breed little ugly gal,wata disgrace pon platinum,pops you still a pluck shortman sister who use to work a wah store a jamaica ave mi 4got her name,all she use to mad over pops,wat a cock busy..pops mi think yu seh yu fraid a AIDS cuda never an a f**k jav weh nuh ave no pussycat behavior,but mi get fi understand seh whoring man lov whoring gals, cas dem will do the freakyness weh dem LOVE:

28. @ Chattabox you know mi did really hear seh Nadesha Star a screw one a di one link man dem so is him she giving har man bun wid??. The way how she can talk bout har Konsequence Money Team I never know she woulda cheat pon him. Bwoy dem gal yah really cah tame

29. Pops and javanna is the biggest poppy show. That boi really lef him nice babymother fi jav. Pops u is really stupid and fool. Jav a somebody? Ask all the entertainer weh f**k her an lef her. Real clown dem too.

30. Pops mouth stink bad now I know why is because him eat Jo Jo pussy too much. Met mi seh the girl walk and tell everybody seh di pops suck her pussy. If a me like pops me would a run weh da gyal deh. My advise is go back to your baby mother and leave dem thot alone yuh ear

31. It bun uno seh The One link man dem nah look pon uno suh uno ago write up uno bagga f**kery uno need fi guh suck out uno Mada while u at it suck uno fada to… Bloodclat shit mouth ppl… One link Man only f**k wife material ladies not shit bag like uno.

32. 3:59 and 4:17..a can bet you the ugggggly one writing.Yes you look wife material fi compensate fi you ugliness…..good thing mi never fall in you trap,was 10 steps ahead of you…had to change my number on u stalker

33. Met why do chase wear so much tight pants? Him carry himself like a mad man.. Him swear him a god gift to woman. Him look hungry bad. Mi nuh see what him baby mother dem see inna him. Him stay bad every time mi see him. All him do is mine woman and don’t give his kids nothing. Tek care of your kids chase. Mi friend even trick him a get a grand off of it. She come to mi shop and a brag bout it. Mi use to talk to him stay bad fren and mi see how dem move a 109 and met everyone a dem have a woman around there. Chase was the main one. No woman need fi tek a boy deh serious cause him is not husband material him only good fi spend him money pon woman. Di woman dem nuh joke fi yam him out

34. Bwoy Mi nah lie The One link man dem can f**k dem kno how to beat Up mi pussy a mad some a dem gyal ya mad cuz uno nah gi dem nuh forward abayy uno nah get nuh f**k…. Big Up uno self One link man.

35. ^^^^Why Javana don’t stop comment bout the man dem she a f**k.. Lmaooooo ^^^^^… . Don’t know why dexta daps guh Mek dah 7/11 song dehh a gi all these thot bitches hope. Seriously Di boy and him crew nuh Propa not one a dem. fab didn’t lie when he said bitches commit sin for chipotle cause Javana wi do anything Fi nothing hence why she doesn’t have anything…Instagram hot Gyal nd dun Inna real life…… I pity dem

36. Me did affi come back pan this MET yu need fi create another story
    Pops a f**k Jojo pussy until him find another gal and jojo a f**k pops until she find another man with little money
    The one link man them broke like dog and a bare idiot them f**k scary pops Kevin dirty dabba dirty kymanly lance and the list goes on. All of them so called wife need fi tek a back seat too because them woman broke to and a f**k too met its just one big family all a dem a f**k inna circle
    You soon hear lance start to f**k javana

37. Cash fi stop send in the man cause nobody nuh f**k like dog like she all wah day she fly a jamaica go f**k j icon dirty bitch everybody know a u send in the man and all you a talk jojo look ten times better than u. Nasty monkey face gal you figet say wah say a u call Ice a talk bout chase and she done you like dog nasty gal all the rich man you have if a never pops you wouldn’t know good life dirty gal nuh other man never would wife you cause all them do a f**k you two time then lef you, why you nuh tell the people them say the last little boy wea you give chase a jacket all Pon the belly you a f**k right true you and your friend them a send in things and your life nasty nuh f**k you sleep with more than ten man a New York and you f**k the selector boy a Florida and him nuh stop walk and talk how you a beg him lef him woman and him run you and all you do a use chase money and buy cocky bitch you all a buy cocky a jamaica , nasty gal member a wah day you start look good so stop act like you a somebody everybody the boy Deh with look better than you. The boy turn you into sumn man can look on you ugly nuh bloodclat and f**k like dog and nuh own nuttin all you have is clothes bag and shoes not even a little business and the range wea the boy buy give you all now u can upgrade it and u have rich man a tru you pussy big them na spend dollar on you nobody nuh like you. As fi chase f**k all you want cause all nuff a them a talk them caan live like you, but a that fi reach you cause you friend people too much and try help everybody, learn you fi learn bout dirty people me Deh dance a Florida and see cash n the selector lock dun , that’s y me move from newyork cause them a the worst nuh matter how u feed them , dem do you up the amount a them me put up and them turn round f**k me man and tell pure lie on me, chase a me one time f**k and a nuff him duh fi money n some money wea him make cash own and she nuh own nuttin is a shame cause him broke now yes bitch but you bruk to so u Kalis cause u shoulda can duh sumn and look you still a live with him and send in bout him you should can rent your own place big pussy gal

38. NO BODY BUT COKE HEAD CHASE WROTE THAT LONG PARAGRAPH ABOUT HIM OWN BABY MOTHER. MET HIM IS ONE BIG GAL. CHASE STOP WRITE UP STUFF ABOUT YOUR OWN BABYMOTHER. YUH MOUTH STINK FI TRUE YOUTE.

Leave a Reply to tru tru Cancel reply