SCAMMED BY BLEACH

S3

S4-Optimized

S1-Optimized

S2-Optimized

Metty goody mi affie write yuh this fi mek the world know who this chicken back batty man is, so I met him on Facebook when he sent me a message saying we never spoken before. I’m the type of person who love networking, mi say Metty di boy tell mi all sort a lie, how him go Columbia University. So I use my head on say where is Columbia University again and him say in Columbia and they speak Portuguese. … hahahaha you know I died. So him send me a screenshot a one him friend weh him claim illegal and she a bleed out and need to go to the hospital and if I can lend her $100 so bcuz a health reason I send sure. I invited him by my house to get to know him more and the boy thief mi zara cape for $100 and him hungry so tell him just come eat eat eat eat eat out everything out a mi fridge. So mi say mek mi do some investigating pan dah boy yah and metty to my surprise di boy nuh live nuh weh, him nuh have nuh work weh him claim he’s a master graduate at Columbia University. He’s a scammer, I’m doing all of this so other girls and gay guys can be aware of this disgusting, deceptive and unscrupulous chiken back batty man.

Cameron yuh hungry nuh phuck, yuh clothes less and ugly like ghost. Yuh wicked and yuh whole life story is a farce. Batty man like you mek gay guys look bad, you walk and scam the whole place trying to stay alive, that’s why yuh nuh have nuh family or nuh friends mi feel bad fi yuh and even try to clean yuh up nasty boy, yuh feel you played me but nah ah boo boo kitty you played yourself and your character.

0 thoughts on “SCAMMED BY BLEACH

1. Cause if me a woman and this come In a me inbox Mr running him. So him couldn’t reach a me yard. That’s pple problem now a days unu pick up stray fr social media and bring them home

2. The sender fool after him lie yuh invite him over and send money for someone yuh nuh know then diss him when yuh find out information pon him. Boy oh boy their is too much dunce people out here

3. Oh my gosh! I’m staring at a ghost face – to – face. The movie “SCREAM” left a permanent impression on him.

4. Senda go away. U is a f**king likkle idiot. Bout u like networking. Unnu too desperate fi man. Go buy a vibrator and read a book

5. Cameron lives on Vanderbilt ave in Fort green inna one shelter…big white dutty building can’t miss it.he likes to frequent the fort green park.He is a liar and a teef come from Mobay and hungry (Edited).