JAVANA WHA HAPPEN TO DI MARLEY?

Met, me follow this girl pon snapchat and see she post da man ya already but she cut off him face. Now she post him up an can bet say a people man. Da gal ya fi get a award trust me! The baddest b*tch of all time

18 thoughts on “JAVANA WHA HAPPEN TO DI MARLEY?

1. Morning Met, it too early for a Kewsi dancing video.. I honestly thought him coulda dance.
    him look like the junking man dem a country dance.

2. Javana just fck out Jesus Christ bitch u nuh see seh yuh salt no man I never yet see a lost cause suh yet .. gal empty

3. Is the girl @onewish26 hook her up with people man she need money bad know that her money tree a shrink she need to fund her cover up boutique she a run while a sell pussy

4. Javana di great a when you going to give your body a break fi a young girl.she f**k mi babyfada and mi lef him because to how she a go round mi scared a disease hope she wise to protect herself. But wait mi neva no she f**K Gyptian no sa dem man ya now a days don’t want no decent woman that is hard working dem want slut and pass round donkey like javana.

5. No sa a she have the good good Mek all dem man da want she, javana don’t event have a good education. But if you reading this jav you need fi open up a tek you man school because mi a go attend. Because the list a man wa you tek long and a all nice clean man dem. Open a school jav and tell mi a registration date I’ll be first in line.

6. She tek nuff man but ARE THEY WIFING HER !!!!???
    Nope ! And never will bitch is just a pretty face and something
    Tell me a just Javana can’t cool

7. The gal a good gal cause dem sa venal did want wife her. And bounty did live wid her as for Marley mi can’t believe him f**k javana. As for pretty a did makeup.