SENDER FLOWERS IS WEARING

15 thoughts on “SENDER FLOWERS IS WEARING

1. She older dan him? Is har man? Mi nuh too 3 di dress still… Wig tan velly bad..di only reason she wear dat slippas a because a di 2 orange tring…. A news paper dat inna di purse? Mi huddn want my man wear a suit like dat an if him wear it mi have him as suspect.

2. Neisha that hair don’t fit the dress. didn’t you prepare for the ppl man dance? Wig look stale don’t have a fresh look. posh you suit did too pretty good god

3. This a case of trying to out due your mates and posh BM. and you turn out to look stupid. what you was thinking orange dress with white hair.

4. Nobody doh care bout Posh Posh suit he looks nice and a whole heap a people a wear flowers now..but deh shovel mouth shark yah doh look good none at all ..doh wear blond hair if yuh mouth a di biggest thing on your face..mi nuh know how Posh Posh f**k she and him suh likkle..she just big and spread weh ova him like a pervert

5. Neisha is a very sweet person and I just can’t wrap my head around why you guys have such a problem with her. Yes we get it Posh Posh cheats but which man doesn’t? The lady don’t bother unnu soh just low har now man. Geesh

6. Ken Ken is a very ugly girl make up or no make up posh look more like the woman than she. Every party she try to over dress herself fi guh in a party with this one bagga mate, you the dumbest person pon God’s land. Stop embarrass yourself that’s not love cause if a man love u him wouldn’t cheat so much lead alone mek so much gal disrespect you and still f**k them after. Posh you a jerms all these party u keep back to back and still don’t wanna take care of your kids you are a disgrace and so is that wife of yours. I can never be with a man who has no intentions of taking care of his kids but every night I see both of u in dance a buy champagne. Karma is a bitch and she will be ducking you both

7. She did a hide an f**k posh when him did have him woman an because she told him she would give him green card him deh wid r karma is a bitch that’s y now everybody done get a f**k offa yuh man

8. a hope neisha know is har friend/mate shaneice weh a done georgia send in this…whoring shan move on no we all know you fren the gal and still a f**k posh posh.

9. NUMBER 11 YOU KNOW THE REAL DEAL A GREEN CARD SHE A USE FI KEEP HIM BUT HIM GET A LOCK UP WITH GUN HOPEFULLY HIM CAN GET IT