JESUS IS LORD FI TRUE

IF SOMEONE HAFFI SEND OUT A LETTER LIKE THIS AND EXPECT THE PERSON FI COME THE PARTY DEM MUS BE VELLY VELLY SPECIAL INDEED. THE MOTHER SEH NO PERSONALIZED CLOTHING FI BE GIFTS BECAUSE THAT LEAD TO KIDNAPPING :hammer

6 thoughts on “JESUS IS LORD FI TRUE

1. A muss joke dis it cyah seeruss cause it outta han… A same suh mi get wah invitation inna di mail fi go wah associate wedding…nice likkle invite an ting. Mi open it di fuss ting mi see a di di account # weh yuh can lodge money fi dem instead a gift….. a di fuss mi see dat still… but ano di kickas dat. Anyways mi end up get a neda invitation inna di mail suh now mi have 2 when mi do di maths.. A oda associate a go tuh an neva get fi har invitation (we deh two complete different places) suh just a reason mi seh a wah tell yuh seh one more invitation come wah day… anyway few days lata di invitation eventually reach di associate but look like it a come from war…Suh mi phone ring di next day an di associate weh a fi dem wedding seh mi hear yuh get 2 invite an due to money low mi ago need back di xtra invitation an I entrust you will be a good friend and mail it back to me :ngakak associate :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak not a bloodclaat. Betta dem did talk to di oda person not dis one.

2. Who are these people? No way! :ngakak This is the heights of anal

retentiveness. Smaddy asked me once about creating an invite

similar to the above, although it wasn’t so brave and bold. After

I stopped laughing, I had to ask her if she was nuts. When I saw

this same person’s gift registry for another occasion, I told her

you’ve asked for everything except for the keys to the city and

Hope Diamond. Out of spite, I would buy all personalized items

for the parents of this kid in hopes that their theory about

kidnapping is true.

3. So why this mad oman just nuh ask fi formula and done? Oh I would

have me a time with her. :ngakak She would get personalized

items, no receipts and all items would be reduced to clear so that

she cant return them. I would go out of my way to buy that 33rd

book! Not one birthday or Christmas would miss me :ngakak :ngakak

4. Diss soun like smaddy thesis, or something for di English class. Him have 22 books him nuh need nutten more.

Leave a Reply to Latty/PinkwallAmari/P.W.A/Famous Cancel reply