JIGGSY HUNKS DEM SEH HUNGRY A VISIT YUH DOE

JIGSY-Optimized

Left him good good wife pick up one dutty one name Tweeta him f**k pon Tweeta she left him Now him have one man body one weh him katch with see it last Sunday a Klean and Fresh him look hungry like dog .Wonder how tweeta and him wife feel now that him with the man looking one weh box Ida

0 thoughts on “JIGGSY HUNKS DEM SEH HUNGRY A VISIT YUH DOE

1. All a uno can go die u all don’t have any life it look like Jiggy promise uno some f**k and uno no get it well uno say him hungry why uno no feed him

2. Well from what is this is a story that have no ending i don’t think Jiggy is hungry bcuz i personal see him buy Tweeta redbull lastnight at klean and fresh and she give it away she look so out a space the Next thing a she and Him come there him come in b4 her and leave out after her him dutty fren Bling was there weh naw mine him baby but a floss them seh dutty Tweeta drop affa shape and no live no weh so mi wonder weh him and tweeta go **k a that fi happen to Jiggy him did have him good wife and left her fi Tweeta weh no live no way big and ugly and shape bad every time she a act like she cute the same gal Sherry weh warn jiggy woman weh him live with now a she bring Jiggy and Tweeta a party sad story

3. Some a uno too nuff, who ever write this really is the sad one in all this. If Jiggy hungry, a him wanna be. Before all Dem name unno a call, him did have him good great woman a Jamaica she live a NY now. So before wife,Tweeta and bigblack Neaky…… None can compare to she. If him call her now all when dem no deh she willing fi do fi him same way cause a far Dem a come from, she just stay far cause the drama she no inna. But it seems like whoever keep posting bout him have a issue and no like see him and bringing his name up….. So i guess he f@#ked you and FORGOT you so you trying to keep relevant. Take several seats. Him free to do whatever he wants…..as stupid as he is. BTW he never wanted his wife……. So get that NEVER.

4. Jiggy is too DISGUSTING!!!!!!! Dutty Germs and all dem gyal yah weh a f**k him mi hope seh unnu go a doctor REGULAR cause a HERPES HIM A CARRY.

5. Dutty pussy Alicia u must know if Jiggy Have herpes bcuz a mussi u give it to him u and u dutty pussy sister weh walk and teck man like how post office teck male her pussy full a cock trace like bloodclatt grade one coloring book bout Jiggy left good wife fi Tweeta which part a u good the g run gone left ood long time uno a the worst set a gal uno don’t even own a bed all the man them weh u teck .we all know seh Jiggy and Tweeta will never left she seh it and him seh it so if a that uno problem uno ago continue have sleepless night and for u all information Jiggy can’t hungry bcuz Tweeta will feed him at anytime We all know a Paper jiggy a look meck him with Neaky as soon as him get him ago gone jiggy no want nobody but him woman a new and Tweeta the same one weh him carry done here

6. Tweeta write on her page she can f**k jiggy any time if she want jiggy always a talk to her no matter who is there she must have a hold pon him why him willing fi risk him paper fi her dutty Iesha u mad bcuz bling bring him woman a dance and u look like a fool go get some whiteout and try mark out the infiniti cock trace them out a u hole jiggy never want u sister and bling worst no want u yes Jiggy give Tweeta redbull why u mad mi know fi sure u no thirsty bcuz the mount a cock juice left ina it become a permanent fountain u dutty sister run go breed fi Roxroy think she coulda hold him Roxroy left like 2014 left uno lonely and hungry all 3 a uno have a work fi do uno need fi go staples and buy a bulk a blank paper and write down the amount a man uno teck and when uno down uno multiple it by 3 maybe next year this time uno can come back with a Answer

7. Jiggy is a fool. Dat bwoy don’t have no sense. It look like him love Pink wall. Jiggy is going to get deported very soon and him better know that. All him duh is walk an frigg down DMV and don’t have no money. A bare gal him use. Look how him magga and stay bad.

8. Dem gal suck hood like dog IESHA yuh kno u suck bling hood every Gyal bling f**k dem haffi suck him hood so unno not special

9. JIGGY LOVE DEH PON PINK WALL EEH MON. JIGGY IS WALK WID HOOD LIKE A AROUND PASS ROUND DONKEY. I WONDER IF NEAKY GIVE HIM GREEN CARD YET? I HOPE SHE NUH FOOL A NUH GI HIM NONE. JIGGY WALK AND F#CK EVERYTING INNA DC DANCEHALL. LAWD I HOPE THAT NEAKY PERSON NUH FOOL. CAUSE ALL HIM DUH IS WALK AND TALK BOUT HAR LIKE DOG AND MI AN MI HEAR SHE GOOD TO HIM. SHE’S A FU#KING FOOL FI DAT. ALL JIGGY DUH IS HOP FROM 00MAN YAWD TO YAWD WID HIM BOOK BAG. LAWD DA BWOY MASH UP HIM SELF INNA FOREIGN BAAD. ALL ME KNOW MI FEEL SORRY FI NEAKY AND SHE NEED FI LEAVE DAT DUTTY GERMS ALONE, BECAUSE HIM GI ONE GIRL MI KNOW GONORRHEA. I HOPE DEM ALL GET TESTED SOON. ALL ME KNOW THE FIRST WIFE SMART FI NUH GI HIM NUH GREEN CARD AND MOVE ON WID HAR LIFE. I HOPE THAT NEAKY CHARACTER CAN WAKE UP AND DON’T GIVE HIM NONE AND MEK HIM GWEH!!!