JMG CHECK IN JULY 30,2015

HERE-Optimized

“Everyone has inside them a piece of good news. The good news is you don’t know how great you can be! How much you can love! What you can accomplish! And what your potential is.”

Good morningggggggggggggggg Ah doe wake yet but ah checking in

0 thoughts on “JMG CHECK IN JULY 30,2015

1. Bammy. Mawwnnnin oooo. Yuh know mi respond to yuh comment over di “speak yuh mind” post and drop right asleep an doe hit “post comment”….. Dwlllll It look like dem confiscate Simply big glock cause mi did need it fi yuh comment but a doe see it from weh day. Lol. But Bammy I want di regulars fi really come check in man. … even one day. Cause so many ppl missing. Mi sure some still deh yah a peep but unu must come shout we more while man. We misssss unu we misssss di sheggrysss…..

Observer
      Kia Nunyabizniz
      Dwrl
      3G
      Bubblelikesoup
      Taliban
      Babygirl
      Eyecandy
      Sweet
      Freedom
      Mrs Ambitious
      Sllimz
      LadyWow
      MiNuhCareEnuh
      Loyalpeepa
      Ispy
      Willie
      Dickrharde
      Bigmananewyork
      Yeppie
      TSK TSK
      Champion Bubbla
      Brightlight
      Bipolar
      Kremlin4life
      Johhnybighood

All who mi figet unu doe kill me. Mi did haffi draw fi a old post fi memba some a di names. Unu roll out man an come mek we have a reunion. Lol.

Mamacita —— PRESENT ALL DAY EVERYDAY.

RIP Q-pick.

1. Present, all doe ah wuk mi deh. But mi deh ya ebry day ah read still.

Mawning Met and Metters, unnu have a blessed day!!

2. I don’t comment a lot because I don’t know the ppl but I am always here everyday. Last night I told some of my friends about this site dem log on and love it. Big up yourself Met

3. Soap Opera morningggggggggggggggggggggggggggggg good to see u *waving frantically *
    everybody morning ..sorry some of you didnt see your comments till now..Drop asleep agen oo..remember I was sewing myself into stupor yessideh and I never went to bed until 4 this morning

4. Good morning everyone. Mi deh yah!!! I am always here haven’t commented in forever, been going through some life changes but I am ALWAYS peeping. I so miss talking with you all. Luv y’all.

1. Simply mi looiike it. Mi looike it. But pls go get di glock an come put it pon di nite stand so we have it nearby. Pls an tanx.

But u know say Pinkwall influence EVERYBODY. Mi hear ppl ina real like a talk bout “Please an tonx”….. Mi love mi likkle fambily man. No lie.

5. Here *wave*…Been wondering weh Observer n Yep deh. Unuh come check in nuh.

Morning everybody 🙂

6. I r in building..@Metty, call SERENITY, CINDY ROYAL, KUNTA, KING13 AND OBARA TOO. :selamat :selamat

1. Highlyyyyy. How mi figet Kunta, Serenity and Kng13….. My list is pf the ones missing. Lol. I a get ole star. Lol.

7. Long time I haven’t posted under this alias but I do frm time to time under anon. I’m here almost daily, I just don’t post.