JMG INSIDE EDITION- CLIVE LIZARD WILLIAMS………PRE DIS PART 1

MEK WE CALL DIS ………TRACKBACK…

kartel

The Waterford police in St Catherine are still awaiting a formal report after the house of entertainer Blak Ryno’s father was shot up yesterday.

It was revealed that about 1:30 p.m. gunmen walked up to the house which is located on Cascade Road. They brandished guns and fired on the house, no one was at home when the incident occurred.

“The police awaits a report on the matter to start a formal investigation in the matter,” an investigator told THE WEEKEND STAR.

angered by the incident

Ryno, whose real name is Romaine Anderson, on Thursday came out publicly with the announcement that he was leaving the Vybz Kartel lead Portmore Empire. Ryno had been a member of the Empire since 2007.

The deejay had contacted THE WEEKEND STAR to state that he was was longer in the crew.

Following yesterday’s shooting incident, Kartel was quoted in a release from his publicist, Raine Martin, as saying that he was angered by the incident.

“I condemn today’s (Thursday) shooting in Waterford, and I condemn any attack made on Blak Ryno,” Kartel is quoted as saying. “Regardless of what transpires between the Portmore Empire and Blak Ryno, whether or not he is a part of the Empire, I will not tolerate any acts of violence against him. Anybody who does anything to Ryno has to answer to me.”

“No Wild Grain”

Kartel kartel dem just shell down round so
How much shot fire
Bout a thousand star
How much people dead
Nobody nuh dead
“Kissteeth”

[Chorus:]
Mi nuh guh pon bwoy endz
Go fire wild grains
No I could’ntdo it
One con one gone
Hmmmmm
One con one gone
Di boss ah spend money mi nuh’ve no shot fi waste
Buss it in ah face
One con one gone
Dem dead
One con one gone

Mi nuh fire(no)
Mi nuh fire wild shot (oh)
Mi nuh fire(no)
Ah anyweh ah bwoy deh mi find that
No lose walking mi have ah pilot

Fi di gaza you know yuu fi stay out
Bwoy stand up pon di road and ah buss it from way out
When him gun empty out
Mi run down pon di bwoy as him fi drive out
Mi buss one inna him head blood spray out
Di bwoy drop “pah pah” two kick out
Brains marsh outta ground teeth lick out
When di k mek bwoy chest rip out rip out

Mi seh yea
Mi nuh guh pon bwoy endz
Go fire wild grains
No I could’ntdo it
One con one gone
Hmmmmm
One con one gone
Buss it in ah face
One con one gone
Dem dead
One con one gone

Mi nuh fire(no)

Dem bwoy deh nuh know war
Shoot up ah ackee tree, murder ah car
Box down ah likkle girl at a bar
Ah duppy dem ah two nerd that ah par
Anyweh we go bwoy lay down pon di tar
Di block play ah riddim like drum and guiter
Watch yuh trail yo noweh no deh far
Mek di bloodclaat crime front page pon di star

Mi seh yea
Mi nuh guh pon bwoy endz
Go fire wild grains
No I could’ntdo it
One con one gone
Hmmmmm
One con one gone
Buss it in ah face
One con one gone
Dem dead
One con one gone

Mi nuh fire(no)

Fi di gaza you know yhu fi stay out
Bwoy stand up pon di road and ah buss it from way out
When him gun empty out
Mi run down pon di bwoy as him fi drive out
Mi buss one inna him head blood spray out
Di bwoy drop “pah pah” two kick out
Brains marsh outta ground teeth lick out
When di k mek bwoy chest rip out rip out

Mi seh yea
Mi nuh guh pon bwoy endz
Go fire wild grains
No I could’ntdo it
One con one gone
Hmmmmm
One con one gone
Buss it in ah face
One con one gone
Dem dead
One con one gone

Mi nuh fire
Mi nuh fire wild shot

****ALL MI GWINE SEH……..IS IF UNNO SEE WHA REALLY GWAAN………DI SONG IS A RYNO DIS……STAY CHOONED FI PART 2****
P.S HOW YUH FI CONDEMN SHOOTING AND DEN LIST OUT ALL WHEY YUH DO IN SONG…SEND MAN GO AND DI MAN DEM COME MEK REPORT………..STAY CHOONED

0 thoughts on “JMG INSIDE EDITION- CLIVE LIZARD WILLIAMS………PRE DIS PART 1

1. If my man text me and say this mad man gwaan kill him… me woulda. Plan fi run way the samenight but before me do dat me a call kartel tell him say me know u a go kill me man… and me call cvm tv tvj and announced it… so it deh over the air… when me a talk them things deh to him me deh pan the road a run way.. dat alone woulda make kartel think twice… di the girl should have think fast .. when me done do that me an me man go court with evidence. Go prison the f**kery… for attempted murder

2. yow…yu nuh si di man demon a describe kartel .and kartel dede a repeat it kike a ryno him describe………….to a TEE,,,di devil really work pon da bredda de

1. Real when mi read and hear him statement mi se no dis man really dangerous is a real demon…but there is a Greater power…Mi nah stop look fi di song whey him do fi Lizard because there is one

1. Yu neva see smoke wid out fire…kartel “rat” out him own self, but as mi always say, what in darkness MUST come to light. Kartel glorify him action(s) in ah song to box cover…an him say him brilliant :cd

2. Dats why mi nuh care wha dem say bout Pinkwall, I will forever itch up ova yah cause Ms Shani is very smart and sensible. My ole grandma brain neva even memba all a dem tings deh much less fi decipher it. And see it all a fall into place deh. I neva even hear dat song before but a suh dem love put everyting ina song. Dem get sum head, dem sing bout it. Dem tek a man gyal, dem sing bout it. Dem buss gun, dem sing bout it. Smh. Him judgement is near. Very near. Cause all if him touch road him still gonna get what coming to him.

1. mi n yuh chileeeeee a hope met nuh quint else wi a drapp buuffff :ngakak

kartel mummah shuddah really hav a abortion caw no reform nuh deh bout fi dis amount a evil…ppl ded if em touch road membah caw all inna prison dis puxxy hav strength

3. good work Met!!!…dem did tek ah peice ah set pon Rhyno, but de yute neva back from dem!!
    this guy is something else!!!..him co-accused wid him in ah jail suppose to hate him unda de quiet in deh, aldoe dem just as wicked, but when chubble come, IF MI DID KNOW!.. IS ALWAYS SUMMONED!!!

1. yess dem did tek set but ryno still fool him big him up same way..mi cyan big yuh up when u try fi kill mi nopess :travel

1. Tired di police tired a him…u mek dat statement and den really mek such a song? Him conscience bigger dan him it seems

4. Anybody duh ryno nuttn have to answer to him? How wud him know who do it? And if him is just a artis like him an him sheep dem claimed why wud gunman guh fyah shot den have to answer to him? Such statement cud only com from a DON / GANGLEADER / CRIMEBOSS……

5. Observer him cyaan stronger dan God!!…mi believe sey him cyaa believe it, wha reach him all now!! him probably was ah serial killa all along an ah get whey CAWS Jamaica is known as as place for unsolved murders, but there is ah ting call “TOUCH NOT THE LORDS ANNOINTED”…we do not know who is highly favored by the almighty, him kill de wrong one, ah dah one yah whey him tink was nobody aguh put ah end to his tyranny!!

so funny because watching Impact with d’angel and Ninja wha day here on jmg prompted me to listen to the interview dis devil did with Cliff Hughes, when he was worried that Laing was after him to kill or imprison him, because he would not do sting, he sounded genuinely fearful of his life….ah doan know de half but if one did not know that this guy was a murderer and a manipulator among other things, in that interview a person would be inclined to believe he was human with real human emotions…may God forgive me if I am judging him wrong, but in my heart I do not believe so!!!

Again I say Clive Lizard Williams may you rest in peace, you will get justice because where ever you are in the universe your “HEAD” IS HERE FIGHTING FOR YOU!!!

1. manipulator sociopath…das y dem wear glasses 24/7 48/4 …rerun Obara rerun..Yuh cannot touch di Lord’s anointed..pslms 2 under dem!

1. Obara I know HE IS NOT but in his (skartel) empty mind he thinks he is. Lizard bad a road but em cum fram good suh good did haffi prevail…dem nuh noe who n who anointed chue dem see em a road but em touch di rong blood..it hav em a way a prison caw em neva noe seh em caw cum dung offah di high horse ole wikkid

2. him mumma wuk too much inequity …him tink him highly favored ….di devil trap him ….and fire deh a him tail and him tink a cool breeze….HIM KILL DI WRONG MAN ….MI NUH CARE WEH DEM SEH BOUT GUN MAN ………DI BWOY HAVE A LIGHT INNA HIM FACE………kartel all a go get charge pin pon him weh him weh him cah believe….him confuse because all di OIL weh dem a put inna di food it nah do nutten …….dem a obeah and summon witch craft and nuh realize dem a wuk gainst…………….Even his lawyer is confused. I cannot believed the lawyer went ahead and questioned the police on the name Lizzie. The judge was even try to give the lawyer a tip and he was just going on and on. Him a kill and kill and him kill di wrong man weh a go put him inna di right place. Long time mi nuh like how dah bwoy yah move long time mi a wait fi dem catch him…….

1. dedin u know u nuh easy :ngakak u se di ile a cause confusementt :hammer..Real mi se di way how Lizzie ting reach dem quick as Obara se him shock and dem a wonder a wha but you cannot!!I repeat touch who yuh huh fi touch…and if God allow it………….das why it a reach him now…If lizard was real gun man u think him wudda gu shootup house whey nuh baddie nuh ina?

1. nuh gun man bad bwoy nah go nuh weh wen ppl sen call dem fi kill dem …di yute woulda run weh long time …….a wi kartel a try style ..true him go put een braces like him a model citizen rent place uptown and go buy benz and a round up him mouth when him a chat …LIKE HIM WUK A JBC…him luuu …him oman cah even read and him suh educated …………all di lawyer dem a rob him shawty shi cah seh nutten cah shi nuh know nuh betta….if mi a go prison mi coulda neva lef a oman weh cah read and write a tek care a fi mi legal mattters……………….DEM SOON EXTRADITE HIM A SOME FAR PLACE SEH HIM KILL PPL …Mi cah laugh ..cause when di lawyer want di money him just a go tell shawty seh dem wah extradite him…………………………………..

1. him betta go CALL ANGOLA………………although mi nuh know weh dat mean mi jus a add to di confusion :mewek

6. morning met,did video dem so expose ina court pon the germs dem all him sheep dem can go commit suicide.him get wey wid the f**kery long time because him have lickey,lickey police pon him payroll.i want u post di you tube video wey him say him police friend tell him sey dem a investigate fi a send wey coke go abroad,

1. DEN IF USE MUSIC FI HOLD DEM…..DEN HIM START DEH WID DEM…..shawty nuh innocent wen him a look gaza slim and shi tell di gremlin…….shi go right back go tell di demon

7. Met this song was released long before the ryno incidents but tgere is a song where shawn storm seh him gwine gi lizard a full clip and in ryno song leggo mi nuh he speaks about this incident I soon remember the shawn storm song and tell u

8. dem cudda chrow dem ile and wuk dem obeah fi free dis wicked bwoy all dem want, when God sey yea, man cyaan do nutten bout it, God have all de power, mi wish smaddy fi Lizard ah read jmg fi si mi comment, oonuh siddung pon PSLAMS 6 MORNING, NOON AND NIGHT…..

OH LORD REBUKE ME NOT IN THINE ANGER NEITHER CHASTEN ME IN THY HOT DISPLEASURE, HAVE MERCY ON ME OH LORD FOR I AM WEAK….. OH LORD HEAL ME, FOR MY BONES ARE VEXED, MY SOUL IS ALSO SORE VEXED, BUT LORD HOW LONG…….

OONUH READ IT INNA LIZARD NAME, AND IN THE NAME OF JUSTICE,……(HIM DON’T HAVE A VOICE ANY MORE SO READ IT FOR HIM!!!

SIDDUNG PON DIS PSLAMS FI OONUH LOVED ONE CLIVE LIZARD WILLIAMS, SO THAT THE TRUTH WILL BE REVEALED AND NO WEAPON FORMED SHALL PROSPER!!!

KNOWLEDGEABLE PEOPLE OF A CERTAIN ORDER WILL UNDERSTAND THIS!!!..AH GOD WE SEY!

1. Di bwoy kill di spirit weh got sent fi save him ….him deep innna inequity,,,a wear guard ring a wear like fashion statement

9. An kartel standing fans dem a call him “intelligent” and “smart,” what a f**king idiot or him a fool? I will just start call kartel fullediot!

if a me like the judge mi just sentence him rawse to be burned alive, what jackass inform pon dem own self?
    here I am saying lizard is a “alleged” badman, but it turns own him badda dan you, kartel is a real bate.
    if I was a lawyer I would roast his ass, just guh tru him “gun tune” dem an dissect them and from there you will know what he did and who he killed.

10. I am not saying kartel a angel but look more into the story with him and ryno because ryno had the studio that kartel was at shot up a few day after the event at his house and the police had brought both of them in and nothing happen after that .

A lot these artist do crime and that something I know and not a hear say listen to a lot of your favorite artist gun man chune if it wasn’t them who commit the crime it was the thug around them story they telling

1. more may be into him and ryno but a have nothing to do with z even though both are alphabets…Kartel is not the law , him se one con one gone,,ryno con him n carry news to some man bout him plans but i guess ryno trick him and mek him talk by carrying di man dem name to him..but surprise surprise…a nuh ryno one carry him name :alay

11. @Met, me know shirley days numbered..You can run from man but not God..Whe ACE deh met????Me shock him nuh ova yah a kick up him frack tail and show him dutty drawz in di name of SHIRLEY!! Cardiac arress in a nite yah..waieeeeeeeeeeeeee…

12. Ryno never fear kartel cause ryno did have the stingers dem a back him that’s why dem go back go shoot up kartel studio after dem shoot up ryno house.lizard is not innocent but that dont give the monkey the right to kill the youth.murdera blood deh pon u shoulder kill I today u cannot kill mi tomarrow

13. @Zervah, deadmentsssssss…WAIEEEEEEEE..Him skin muss a bun him how him DESPERATE FI ANSA AND FI GALANG BAD OVA YAH…

1. eeeh eeeh how unnu a deal wid ace so crabbit? mi nah laff. jmg dreadful when dem ready. woieeeeeeeeeeeee hush yah ace :mewek :mewek :mewek

14. A wah do dem ppl ya mon.. Dat song ave nutten fi do wid Ryno. I was in the studio weh it voice…pls.Unu chat too B/C much. All a unu weh seh Kartel a murderer an evil afi put Bounty n Bob Marley mix ina it to, go do unu B/C research n cum afa di man name. Nuh Bob did seh…” I feel like bombing a. church” n Bounty seh…Beat up pastor, rob di ole church”…Lowe di man an cum off a him fking case…a pay dem pay unu r wah…??? Look how much Big artist weh fi set example a murda ppl n out deh a walk free. Sum a unu knw a who mi a talk to. Big up Ryno mi Waterford chargie. #FreeWorldBossBabylonBwoy

Leave a Reply to Met Cancel reply