JMG MAN COURT…………GANGSTA MINER EDITION

Dutty sour ugly face Paulette (Edited) aka gangsta dawn, yuh nuh tired Fi mine man. Dawn Tony ray ray wife says if she can add something to the list for her and she wants to thank you buy her daughter a nabi charger and sending it to her house. Dutty bloodclot dawn yuh nuh have no pride or ambition.

Screenshot_2014-05-29-14-54-29

Screenshot_2014-05-29-14-56-26

Screenshot_2014-05-29-15-07-48

0 thoughts on “JMG MAN COURT…………GANGSTA MINER EDITION

1. So age old story huh sender. How u fi mad wid the so called big old woman and a chat har wid tony and him deh wid the 2 ah unno?

2. You know the worse breed a dogs to deal with are the ungrateful ones smh sender order a brain maybe she will order you one also. If the man all a cook for her no her man?? Look to me the gal fu&k weh you man and just about to buy weh you daughter stay deh . A show the girl attention while she give your man and child her attention. Damn clown

3. I must say she look damn good for a big woman, tony ray ray ( if a the one mi know) no dar young either

1. Same Tony ray ray, and she not only look good for a big woman, she looksway BETTER than the young wife

4. All I want to know is what is a “Nabi charger”? Lol @wen wifey sen in story bout dem husband side chick an refer to dem self as the third person. Smh we know it’s u.

1. A nabi is like a iPad or tablet but it for children. It has games, learning material etc,. Like a mini computer $179-$200. It’s the in thing at the moment for children up to age 13 I think. If you child very advance best to get them the tablet

1. Paulette shoulda buy wa Nabi gi di dutty stinkin boy Tony Ray Ray…poor excuse fe ah man…HATE immature, beggy beggy licky licky men!!! >.<

5. Metty morn! As far as mi c it DAWN a di wife, cause she gets more attention. Wifey u licky licky cause no mate could never buy my child a gift a further more u seems to enjoy dawn as ur mate cause a no yessidey r today ray ray a dawn deh.

6. Yuh deh Nabi been want a charger but tru yuh busy a watch cocky a guh inna pussy yuh never buy it oh! Good up Step-Madda so respect Her. Unnu “SIDEpieceBABYMADDA” doh know how to have manners and respect when we come in a fix up and tek unnu Babyfadda. #Behave

1. Wait for me Met….these side hoes are brazen an winning at the same time :ngacir: :ngacir: :tkp :ngacir2

1. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…

tuh bloodclaat is like yuh put yuh hand down mi throat nd draw out every bid a weh mi a cum type inna de mawnin yah….de lady jus save har even 15% on de cocky insurance as well.

(Simplicity soon sign in)

1. A dis it come to when ur a wife, u have to be thankful an have manners to the side hoe? Den mi doe want marriage anymore .

:ngakak

1. We have fo’real rings and marriages @Honey……if ever my Husband was to lose his mind and step out a biatch would know what it is if sh*t comes to my house! I wouldn’t be on FB, IG or PW seemingly condoning………Ray Ray Baby Mother is a mascot!

1. @10:)43 Gwea, yuh husband done lose him mind wen him de wid yuh, a Jamaican (black) hating mattafudder like yuh. yuh sanitaria soon loose its power. When him recover from him insanity, a bare Jamaican woman ima guh start pree. Start fret from now. reserve a space in the Priory. a baaaa

2. I die…………………………………………………………………floor got me! :tabrakan:

Inna…yu one bad b!t&h! lolol

7. Dawn have a husband weh she live wid. Before she worry and ah spend money pon Tony ray ray she need Fi go focus pon her man

1. Well it seem like Tony ray ray tek ova from di wuzban tuh…… Maybe di two who get leff can hook up an seef ah ting can gwaan fi dem #idk
      (doan knock mi wid di coconut brush, just a suggestion lol)

Good Morning Met and Metters

8. Di baby mumma ah real mascot. Cah dat deh eediat posting deh uppa tap mek shi luk dunce bad. Gangsta Dawn seh shi nah luv bull an nuh luv calf suh shi buy charger fi di child Nabi. Di ooman jus a do har montly humanitarian service and now yuh a style har dem way deh. Show likkle more appreciation next time, cah ah nuh like you coulda buy one.

9. If yuh love the man yuh haffi love what him have, I am a mother and a grandmother I know what all children needs and love. Him gi my kids me give fi him kids . What is a 29.99 charger ???? Yuh daughter need it so I got it for her. F**k you bitch and learn fi hold yuh man

1. BRAP BRAP!! The gangsta has spoken, big up GWI tuh di facking wurl! dwl
      Tony married di woman fi papers and tuh mek it look authentic him frig har one an two times and mek pickney. He never loved di woman, him just did a go thru di motions. Dawn tek care of her man, all di husband no wah leff. Him a share har wid Tony. So Tony wife need to gwan share tuh cau she a get tings from it. What a contravesty lol

10. Kayla Nathan mi ago order a face and a p*ssy fi yuh , Im gonna mine you with that. You a worry ova big woman weh look betta dan yuh , tony ago tek u outta d house and give it to mi because it need to clean , bed bug a kill him thats why him out every night him same one tell mi .. Go cry now bitch … If yuh coob did clean di cock wouldnt stray .. I am tony bank me deposit all check inna mi good account because mi have good credit !!!

1. He leave the house every nite because of the bed bugs dem weh ah try kill him? :hammer So why don’t he file a police report for attempted murder then Paulette?

2. dwlllllll but mi like how she a buy fi di child and not just the man. So even if she a man miner, she nah neglect him kids.If a me like di baby mother mi wouldn’t even post that my man “side woman” as she say bought my kid something. And if mi did find out she buy her anything my pride would make mi dash it way not come on Facebook a form fool a miself kmt

11. Kayla this nuh look good “why you did that” tony nah left dawn it seem like a the better ole tell Kayla the time yuh a put up dawn pon pink wall yuh go wash out yuh ole clean cause a clean pussy is always needed . If a young girl yuh stay bad yuh need a new face and it seem yuh need a new pussy

12. I dnt know why dirtyyy ppl love size up wid nice cleann people .. Look how dawn cleann nuh bloodclaat n this unfinish dolly kayla wid har suddy pussy wa cum size up. Kayla tony cyah tell u say rat n roach inna dawn house bcuz him nuh go dere but him walk n chat say bed bug a beat him very bad . Yuh house dirtyy mi wa dawn order sum soap n bleach n have it deliver right at u door step !!! Yuh sad bitch .. U need fi cut outt yuh pusy a big woman a mad yuh go sign a contract wid bellevue n u want a beaten wid d ambition broom u dnt have ntnn bout yuh

1. Oh god! onu killing me in here…’ambition broom’………..so me get up offa de grung me reach back dung de……………

MET!!!

2. :ngakak :ngakak dats y ppl nuffi start weh dem cant finish enuh, she go dig up shit and dem bury har under it wid dis yah comment yah, a d comment a d century :rate yuh cant lend mi dah “ambition broom” deh when yuh dun lick har wid it, mek mi guh beat out smaddy blow wow wid it. :ngakak

13. Dutty bloodclot sour dawn, move ur rass. Tony can’t take kealiah out of the house because his name nuh deh pon nothing. It deh inna kealiah name. Secondly she have her good good job with benefits and all money is deposited into her account because if u never know he just get his green card so all accounts have her name on it.

1. :hammer

MET! Leave dem mek dem moderate…lololllllllllllllllllllllllllllll Dem have Friday a way! LOVE IT!

1. you is one big ole ediat a talk di man business like u know a suh it go, any body ask u bout green card, like people suppose tuh frighten ova dat. Any body wid ID and prove of address can open bank account

14. Gangsta dawn fi buy this bitch a gift card fi a plastice surgeon uh uglyy bitch. U nuh see when u n tony go dance u deh a back and him deh a front!!

1. Yuh tink Metty ah ramp wid none ah dem??? Mi jus drop dead wid lafffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!! :sup2: :sup2: :sup2: _____________________________________________________________________________________________

2. Metty yuh a do some good policing pan d site man, :ngakak suppose dem have multiple personalities, yuh couldnt gi dem a small bly??? :malu2

1. Mi nuh know what dem get outa dem tings deh because all dat is pure evil das y mi haffi call dem out

15. Well….. dats it! … Amen…. End of story. Sender, please to keep a close look out for your FedEx package. Yu nuh want to miss dat one.

1. ______________________________________________________________________________________________________ SPREAD OUT LITERALLY

2. ———————————————————-> a WHEY ONU EAT FI LUNCH? ONU A MAD ME!!!!!!!

:hammer

16. Stacy It look like you want a suck out a dawn nice clean pussy why yuh tek it so personal tell yuh fren Kaylah fi go wash out a suddie pussy tony tiad a the bubbles them she have man and don’t know how fi keep him a want to come brite up suck hood Stacy go look a life

17. Tony can’t read or write, ah kealiah have to handle all his business, and is two pickney she have to for Tony so stop talk f**kery weh u nuh know. Her oldest pickney is 11 and it’s been 7 years since they married. Up to this morning he pleading to her not to throw him out the house and he love her and he never f**k dawn and he nuh inna nothing with her

18. It is really sad to know that after all that kealiah has done for him and he is going to disrespect her like this. How could he make dawn send a a package to her house.

19. Stacy memba say you did want to F**k Devon Famous and go a him yard and him run yuh big fat stay Stacy yuh want some cloths and a big bottle a deodorant Stacy Kayla cuz memba say yuh did want fi f**k tony to doh Nuff up yuh self wen big ppl a talk tell yuh cuz Kayla fi go learn fi keep a good house and a Man

20. British says:
    May 30, 2014 at 1:57 pm
    kayla wid har suddy pussy

Suck hood Stacy says:
    May 30, 2014 at 2:15 pm
    Kaylah fi go wash out a suddie pussy

Ms Met dem two people here is the same people maam, or wha

21. Queeeeeee Pasa Mujeressssss??? Wow ___________________________________________________________________________________________________________ :matabelo :matabelo

22. Met dawn u need fe stop too much a u no man take a break. Dawn go clean you house. 2 stop thieft an mine man . 3 ray ray chat you bloodcloth dawn all when Ryan in a the hospital me go look fi Ryan him talk say him don’t want u 4 leave the man wife aloneee 5 go poison you husband if u don’t want him 6 in case u don’t know ray ray walk and suck pussy like dog 6 him no stop walk a beg me friend fe call him after party when she call him a cook him wife breakfast fe go a work 7 dawn you is the worst shit house that come a party 8 marva need fe give you a next beating 8 you own family hate you Stacey daniell you sista them don’t like you it bad 9you husband tell him daughter him ketch u with man in a the house a f**k free up stuckie meck the man move on 10 those rat an roach get rid a them u know them full u house you have fe tied up the pot when you cook so them no go in a the food shame on u dawn ray ray talk about the clothes you thieft an give him you fe stoppppppppppppppp shameeeeeeeee dead johncrowwwwww

23. Which Stacey that ar niece with the stinkingggggggggggggg mouth Stacey mouth want clean with shitttttttttt

24. Dawn you is a married woman . You alway a show ring in a video dawn you is a living disgrace all these big kid you husband have seeing all these thing about them father you should be a shame off u self you ar a disgrace to mr Evans .

25. Well…..after all of this, will one of you ladies explain what are a suddy pussC. It sounds funny though.

26. Kayla even though yuh a no mi friend yuh need fi move one. mi caan believe yuh mek suck pussy Tony mek de people dem a do yuh soh. him owe $4000 inna child support to him exwife and him first baby mother whey him breed har was only 14 yrs old and him was 33. him mouth smell like batty, him affi walk wid a gum or a mint fi tone down him mouth. him is a child breeda. check the age a him baby mother dem young girls him walk all over. pay up yuh child support and stop walk and suck pussy all over. him cant even sex fi long him affi use liquor or stone go check out yuh prostrate. As fi Dawn u need a make over. de man just a use yuh fi yuh MONEY. that is all he is good for. yuh need fi use the money fix yuh teeth and stop mine man. Man clown Dawn. Pay up yuh child support papa 8 kids and no money. But ytuh deh a party every night and caan pay yuh child support. KMFT

27. Kayla even though yuh a no mi friend yuh need fi move one. mi caan believe yuh mek suck pussy Tony mek de people dem a do yuh soh. him owe $4000 inna child support to him exwife and him first baby mother whey him breed har was only 14 yrs old and him was 33. him mouth smell like batty, him affi walk wid a gum or a mint fi tone down him mouth. him is a child breeda. check the age a him baby mother dem young girls him walk all over. pay up yuh child support and stop walk and suck pussy all over. him cant even sex fi long him affi use liquor or stone go check out yuh prostrate. As fi Dawn u need a make over. de man just a use yuh fi yuh MONEY. that is all he is good for. yuh need fi use the money fix yuh teeth and stop mine man. Man clown Dawn. Pay up yuh child support papa 8 kids and no money. But ytuh deh a party every night and caan pay yuh child support. KMFT

Leave a Reply to Met Cancel reply