JODI DI BRAN NEW BRES TUN YUH INA VIDEO GIRL?

31 thoughts on “JODI DI BRAN NEW BRES TUN YUH INA VIDEO GIRL?

1. Nice video. The breast dem in the last part look like dem getting back down. Maybe another surgery soon.

2. Mi nah hate because she look good but her batty look sick. And what have music videos gone too. All upcoming soft p*rn

3. Disgrace …. w/a young daughter for her to be conducting herself in this way, although it’s a video it still not a good look….. video makes no sense n is very very Tacky

4. She can probably make a career out of this as a video Vixen, but she has a long way to go. She need likkle brush up ina di bedroom acting because I doe know why har mout uppn wide like a yawm she a yawn. Dwll

5. the video makes no kinda phucking sense..worse all mi hear from it begin is a bridge where is the chorus and verse to this “song” ?!?!?!…….just waste a time and space, stop try follow Dexta Daps his video made perfect sense this don’t.

1. No this video was shot months ago and for whatever reason they kept pushing back its release. As for Dexta’s video that chick is a lesbian and in my mind I couldnt get down like that with no chick so how the hell she manage that? Money I guess lol :travel

6. Met can you please update your website with “like” buttons for the comments LOLLLL its a must!!!!!

7. BBC!!!!!jodi yuh a star!!congratulations! !inna real life mi wouldn’t pay yuh a 1/4 of that $…but I get that it’s a fantasy video. Sexyiness tun up..work pon the hoarse up voice though n Hollywood should come calling yuh goodie!

8. She cyah actress doe. Dem coulda do a betta job still. But a my song dat.

9. Lawd god yuh know how long mi a wait fi smaddi fi post dis video. Jodi my Jodi yu really mek dem trick lmao like my girl yu real mek dat ol’white man feel yu up. Lawd Jodi dem couldn’t gi yuh a clothing budget like that same plastic red all in one yu really put on fi a so call big video….No to rassclaat not even a new hair by perfection 360 lacefront dem couldn’t gi yuh DWL…young gyal like yu and yuh body dun out…

10. Suh a Jodi and kartel deh now? Suh wah happen to di time dem when him never ina prison? Some a them young gal ya will do anything for attention a swear.

11. Dirty stink pussy Jody no sa. This video nuh mek it fi smaddy weh have young daughter. This video mek long before she go cut the breast them and lift them put pon har chest cus a grung them usto deh. Waaaaiiieee all mash mouth lesbian Tina how yo reach inna video. Nah bathe Jody you finallly get wata fi wash your pussy and dirty skin. Neva meet a man weh say Jody smell good yet. Yo fi leave dancehall and go visit a GYN cus you stink fi young gal. Rest off the road a mek the breast them heal prappaly. Raw cut dem just a say simme ya. Go buy a good bra before them drop again. That batty deh fi tek off an put dung cus it look infected ina this video and in person….and as fi them fakeeeeeeee bag deh we uno tek up a wear now a days Uno nah fool nobody. Kim stress cus har hair nah sell dwl uno love falla too much. Yankee Michelle sell har so uno start sell hair too. All knock knee shape bad Tay, you need a mommy makeover AGAINNNNNNN. F**k down the whole place and go home to your baby fadda. WASTEEEEEEEEEEE