THE INVESTIGATED COMES FORWARD…SIDE CHICK CHRONICLES

No man how sick p**y Wingy wicked suh!!!!!!!
Stacey u a Wingy door mat u alone a tek clown out from suck p**y Wingy him ago mad yo ugly r*ss. Stop walk an investigate who him a f**k cause Wingy don’t want nobody but himself!! U know about the wife and the wife don’t know about you, that make you a side b*tch!! Karma is a b*tch ee Stacey 😂😛 u feel like u tek wingy from the dead dog a bellrock 😂😂😂 fi uno thing that still uno can stay deh kill uno self over love sweets Wingy. If mi coulda tek back mi f**k mi tek it back but him know how fi suck a p**y good👅 can’t tek the drama cause u a duppy and if u feel like a the baby mother a bellrock dis u have a next guess coming. Ano u mek mi stop f**k him tho duppy but mi just a mek u know seh wi stop f**k so stop drive pass mi yard an stop tun FBI & CIA 😂😂😂😂 mi know u ugly nu bl***t but no man stop mascot out yo self Wingy don’t want a soul and him use him mouth too much.

3 thoughts on “THE INVESTIGATED COMES FORWARD…SIDE CHICK CHRONICLES

1. Him clarly nuh have a preference. Wife a little on the plump side, side chick a little (well a lot) on the extra-thin side.

2. Di man wid di cock fi mek mi drive up an dung an look feem like how some gal do… him madda nyam him yea…. and suh much cocky deh a road??? When mi done go please my hole tek all a cocky tuh di face cause mi luv suckings an 69 up mi ting mi nuh memba dah cocky deh.