JOSSETT YUH HAVE DOVEY IPAD?

0 thoughts on “JOSSETT YUH HAVE DOVEY IPAD?

1. :ngakak :malu :ngakak @ dem thief dey fi dash wey i cant with these people :ngakak :ngakak jossett u wrong man cho :ngakak :ngakak

2. more like hair-dont..den jossett really wait fe de gal furniture the place fe start kern from har,yep new wurd fi teef is “kern”..who guh inna smaddy yard nd kern ppl tings y unno tink dem nah guh miss it..nd dovey it seem like a kern dem kern e’ ge yuh r yuh wuda contact apple from wednesday fe dem gps it fi yuh..smfh

1. DWL, mi just a si dah post yah, Simply yuh know seh as simple as wi see yuh deh yuh nuh easy a baxide enuh. Da 1 yah ketchy bad, y yuh kern d ppl dem thing??? So suppose mi waan seh mi nuh like thiefing ppl, wah mi fi seh, mi nuh like when ppl kern enuh…. i cant wait fi smaddy thief sinting mek i buss dah slang yah a road…

3. BOMBOCLAAAT DOVY MU LIKE YOU! U HAVE ME A LAUGH INA DI VIDEO ALTHOUGH A SERIOUS MATTERS! DI GAL FI DEAD! A WAH HAPPEN? HAR OLE NUH GOOD? SHE NEED FI GO BLOODCLAAT F**K AND GET ONE SINCE SHE WELL WANT ONE! GOD NUH LIKE UGLY A BLOOODCLAAT! JOSSETH ME WAH FIGHT YUH (tony matteron voice)

4. My girl u r looking really nice. But Weh mi want to know people don’t confront each other anymore try working out stuff a just video a run di place. Mi na chat up in a no video if mi a someone inna things face to face f**k video.

5. Boy oh boy a ppl like dem deh when dem come a u yawd from dem reach di front door u meck dem start clap till dem go back out the door toooo rawseeeeee thief man bout see u in court is a piece a 2×4 woulda b my judge kmft

6. Mi feel it fi har fi choot choot! Dah swipe deh hot nuh bloodclaut. Imagine she watch the girl a come from empty house to where she can have man and furnish house. Mi know di cuss weh di man ah cuss har suppose to mek she feel even worse.

7. But Dovey… :nerd…when ya huh learn? Coo much times dem so called dancehall “friends” dun f**ked you ova time and time again? Yuh dun know seh some ah dem doe like yuh but yet still you allow them to talk and smile up inna yuh face while ah plan dem ah plan fe yuh…are yu that desperate for friends?? Yuh man is ah cool yute ( Big up Sound Decision ) and im huh seem like the mixup type and im seems to be ah serious yute weh wi deh deh fe yuh and yuh likkle yute so why go against his wise advice? Fool me once, shame on you, but fool me twice, shame on myself…Dovey, tek yuh man’s advice to heart ca nuff ah dem pussey deh ah some set ah bad mine tear dung artist :hoax2

8. Dovey I feel for u especially ur son. What ur “friend” did was grimy and low down. I believe everyword u said u were convincing in telling the story. That I-pad just didn’t vanish someone took it. Nevermind mi luv u will get another.

9. If is one ting mi hate more dan a teef, is a liar. So di person who “Kern” di goods is called a “kerner or kernel” ??_____________________. Bloodclaat Simply yuh a sample. Dwlll

10. addi same bloodclatt ting mi tell mi wife seh dont have dem bloodclaat gyal affa 165 or ja ave ina mi bloodclaat place a do yuh hair..caah mek mi tell yuh dis if any bloodclaat body bway or gyal tek mi tings weh mi work hard fa…hmm dats all mi ago seh…mints meat……………….big up to di whole a westside merrick

11. Dovey 2XL MAGNUM,

You dont have to tell wi say you nuh use to nothing, we see it clearly now, you are a neva si come si. Imagine you invite someone in your home and your Ipad end up missing, tek the loss learn from it and don’t invite ppl back into your home. You a create excitement w/ a spliff ina yuh hand like a hood rat.
    ” Fix up a gal, put har ina Georgia big cheap house, but she will still be a hood rat crawling around in it”.
    Yuh hypa dan Vybz Kartel & you see where he end up. Speaking of court! “Can you travel?” You need to relax yourself and squash the IPAD arguement.
    The gal say CHO! mi sick a dis gal a beg free hairstyle!

1. A WAT DAT HAFFI DO WID SHE TEEFING DI GYAL IPAD… IN SUM COUNTRIES TEEF HAND GET CHOP OFF.. SHE HAVE ALL RITE FI FEEL HOW SHE FEEL…COME IN LIKE DI VIDEO HURT YUH FEELINGS…COME IN LIKE A YOU SAME ONE TECK IT…

12. dancehall party fren nuh suppose to know which part a weh u live much less fi come a yuh yard come tief u pickney tings so ah u fault lady u fi know betta den dat

13. @ Tawkchuet Lmao @ mek dem clap till dem lef me did have a cousin wha finga fearing and when me did lickle a did my job fi watch har everytime when she come ova till she lef …yuh know how much dandy shandy me coulda out a door a play if me did know dis

14. Did you pay her for the hairstyle ?. Cause sometimes a person when them don’t want pay you start an argument, you sometimes so glad to get out of the argument you forget to collect . So did she get paid for the hairstyle ?

15. You can’t just automatically find your ipad she would hv had to turn on the Find my ipad feature. That’s the only way and most don’t activate it. but she can log into her iCloud acct and req a remote wipe it will delete all info and if updated to IOS 7 go into iCloud and try activation lock and. That way it is no good to them because at some point it will ask for password for example she wants a app or listen to music she does not hv it it will lock her out of most of the features plus at some point she will hv to charge it she will hv to keep it turned on forever if She tries to reset it she needs the password sorry for being long winded if you hv iPhone/ipad you need to activate the Find My Ipad/iPhone so you don’t end up like her at least you will hv a better chance of locating it

Leave a Reply to Pinky Cancel reply