JUNIEL RAVERS NEXT BABY MADDA A DUN HIM…AH SHAME

0 thoughts on “JUNIEL RAVERS NEXT BABY MADDA A DUN HIM…AH SHAME

1. MORN OOOO!!! Wat a stress inna di MONDAY Morning ya. A so mi love wen di woman dem done dem cause most a dem boy ya mi cannot even find words fi describe dem dem nasty a no have no :batabig :batabig :batabig :batabig respect fi women.

2. That’s not a good woman she sleep with shit & tun round a cuss shit . Imagine dat ” takes one to know one she’s a damn shit like she said . Baby father don’t ever pick up no more ghetto trash .

3. So she never know him was ole nastyness and shit before she breed fi him? Really some a dem gyal must take responsibility, you get whey you pay for. Him nah work, no have no where to live, nothing to bring to the table, what ambitious woman ago tek up dat?

4. GET OVER IT, THE MAN USED U AND NOW HIM FIND ANOTHER WOMAN FI GI HIM PAPERS CAUSE U MARRIED ALREADY, U A SIDE KICK NOT SIDE CHICK…..U SHOULD BE A SHAME TO SAY U HAVE HUSBAND THAT MEAN U A F**K PON U HUSBAND…..LADY U JUST MAD THE MAN LEAVE U WITHOUT WARRING…U NO SI SAY A HIM STAR DING DONG CHEATERS VIDEO ” RAVERS A GALLIS

5. GET OVER IT, THE MAN USED U AND NOW HIM FIND ANOTHER WOMAN FI GI HIM PAPERS CAUSE U MARRIED ALREADY, U A SIDE KICK NOT SIDE CHICK…..U SHOULD BE A SHAME TO SAY U HAVE HUSBAND THAT MEAN U A F**K PON U HUSBAND…..LADY U JUST MAD THE MAN LEAVE U WITHOUT WARRING…U NO SI SAY A HIM STAR DING DONG CHEATERS VIDEO ” RAVERS A GALLIS :tkp :tkp :tkp :tkp :kimpoi

6. ( Talk the truth) get the f**k outta here.. u sound like a u find him and ago give him papers.. because a str8 a jamaica him ago back, him his a ungreatful piece a shit fi diss the girl that take him in her house and giving him food and shelter over is head…god dont like ugly, thats why the girl a expose is dirty little secrets…. need to get a damn job….

7. Big man ting tht yute need fi get him act together, I was messing with him a couple years back and the fuss ting him do err h throw mi off a beg mi money mi just kindly tek weh myself….wutliss style.

Leave a Reply to GENUINE Cancel reply