JUNIOR FLEX DEM A SING

0 thoughts on “JUNIOR FLEX DEM A SING

1. Kmt chu dat a remedy weh cant mash antd.someone really send this in fi wha not even no story.remedy just and dj no bad man,kmt

2. Goodmorning Met. Still a try fi figure out why dis get send een, A nuff artiste sing bout badness and nuh kno ntn bout badness. Di dj a neva nuh badman mi neva yet hear jr flexx name a call pon nuh badness. Selectors talk nuff shit yes cause a dem job dat suh a wul heep a shit talking gwaan. Mi live a miami and still nuh kno wah really tek place. Nadine vybz nuh utter a word as to what tek place a har fish fry all now suh mi deh ya a wait fi hear fi har side. Mi just stop ya suh fi seh Jr flexx was a good yute, yeah him av him flaws but him wasn’t nuh badman, gunman or ntn of that sort. Sleep In Peace Mi Dj. None a we nuh come ya fi stay fi eva we all gonna have our day it was just fi im time fi go. Junior nuff respect. Yuh ratingz updeh.

3. And she will never say nothing, these people stand up and watch dem friend get killed and not a word

4. So sAd every kno junior flexx oh boy i heard him deh fish fry go outside tru club hot man inna car call him name hihim walk towalkwards car and a pay shot idk a dat i hear but he was mad cool dat a wah me kno cool guy