KADZ DEM SEH IS NOT ONE STEADY MAN

Hey pinkwall my first time sending a story here but I want to know y kadz think seh she slick than nobody. She have different different man taking her to hotels n she act like a always she go on her own. Girl know is a man fly her out to DR and she posting like a she alone deh at the hotel talking bou she a go find somebody to take her pics when she know deep down d man is there n a him a take them🤣 her food table has two glass of wine Nd u always can tell another person is dining to how she snap it. Which other guest a video her a play pool she all mute it so u nuh hear d man a talk 😂 feel like u smart than nobody else . And she is not there with no friend she woulda snap her long time

8 thoughts on “KADZ DEM SEH IS NOT ONE STEADY MAN

1. yet unuh same pussyole siddung pan cecile name and pussy, why cecile pussyole a badda unuh suh , cuz unuh cyant get popcaan fi suck off him cock a it a mad unuh., nobody nuffi talk bout who u nuh like but as long as unu dislike dem unuh chat bad bout dem. SYM ma jancro. d’angel trouble unuh?

1. Sender tell me when a ur graduate cuz mi want forward at yuh PhD award ceremony….to how deeply yuh study Ms.Porter n watching her pum pum there MUST be a major degree learning involved!!!Live yuh life Enuh Kadz!!!

1. move yuh bludclaat like anuh dat yuh deh yah fah, fi read out file and watch people life just the fucking same but cussing the sender. this is the year of revelation so all who on IG stunting for the gram is going reveal their real life

2. Wha yuh seh…she a sell di fuck n a gwan like she naaa sell it. Maybe she nuh waah too many customers pan di ting maybe is only certain buyers.

3. Is a married man she’s dating so obviously she can’t highlight the man! Rumor has it it’s the grabba dude!

4. Errrm and ur point is, u wanna do wat she doing or she tek u man, kmt go take a seat or fine sumting constructive fi do