SHARON SPOILERS AND DI MATE

Pinky mi did wah yuh hide mi ID wid Sharon Spoilers eyebrows but it nah guh work a better yuh use di lipstick wah night yah Sharon Spoilers deh pon her live a mad and seh she still love Max Spoilers si di young gal yah weh a spend Max dutty money

7 thoughts on “SHARON SPOILERS AND DI MATE

1. Just tell me this is a bad pic of this woman. She need not mek no stress her out. Lady change up the wig and make up and you will be just fine.

2. Max cudda neva hab dutty money and di wife tan bad suh like it spoil… She have di right name. A suh it guh miss nuh badda try competition dat a betta yuh bill like Clinton.

3. Sad….can see she was pretty when she was young. So dem man ya tan, waan young gyal who only a nyam dem out. Sharon Spoliers hope you have the bag pud dung fi yuh retirement years ya now

4. Also the man DONE OUT.BUDDY DEDDDD. Its the GAL a charge fi keepin up appearances. I would too. Familiarity breathe contempt some MAN want bug WOMAN fi do dutty wuk

5. Cannot blame the man. From the way how she do her face and mouth, yuh can know that this woman is an old time skettel. Who needs that? Show little dignity old woman, this teggareg mentality is bringing jamaica down. You nuh notice that the young girl look decent.? Who wants to live a Banga rang life style forever?