KAKA ENJOYED A SMALL STAYCATION INA DI PLACE

kaka-Optimized
Chris Brown’s girlfriend Karreuche Tran hosted Fiction Fantasy’s Fridays this weekend and stayed along for a small tour of the island.

0 thoughts on “KAKA ENJOYED A SMALL STAYCATION INA DI PLACE

1. a rihanna hands dem deh are a kaka own? it look like she have a love hate relationship fi rihanna.. so u mean fi tell me say she run go tattoo her hand dem just like rihanna own too?

2. met me a look pan her from wha day kaka and she nuh happy she look stress confused and tired.. she look frustrated.. she look like dem pickney deh weh na get no care. a she a do herself so me caah understand why? and she neva put up a thing weh chris brown ever buy her yet me mean something of value.. she not even have a child for him and look how she a gwaan.. a dem gal deh Put O inna Obsession and S inna Stalker me feel bad fi her

1. If she a go say she a half Jamaica she fi know a we set trend we nuh follow nuh bwaay nor no gyal. Chris is sick I believe and she is caught up in the fame he has so maybe she nuh happy but she cannot leave until she set her life a certain way n get full fame offa him …which I dont blame her for…In saying that she fi stop follow up Rihanna , stop throwing shade etc

3. she a nuh nuh half jamican, we fool but no so.. we no weak so no yankee bowy caah have we so.. nope I refused to believe that

1. is her stepfather a di jamaican i believe but mi wudda like hear from she as to why she say she is half, maybe she sorry fi chris because dat bwaay sick ,mad and bad at the same time