KANISHA HOW YUH ONE MARRIED SUH MUCH TIME?

30 thoughts on “KANISHA HOW YUH ONE MARRIED SUH MUCH TIME?

1. Have mercy Jesus no man Kanisha a you name Goodas 2 husband in one year Elisabeth Taylor style . The other day Mrs Laing Mrs Laing you running a refuge camp .

2. Keisha Gangsta from Philly Win this prize. :2thumbup :ngakak Lol She go straight fi marriage in a every relationship. Is them ppl yah teck God fi Joke and dem wonda why dem life neva happy no matter how dem portray otherwise. :malu

3. Only your friend know your secret, only then can reveal it. One of your your your closest friend put u up here..

4. Met and in between these 2 men she f**k…..

YOUNG BLOOD CHEKKAS
    FRESH PRINCE
    TONY MATTERHORN
    NOAH POWA
    BOB RAVERS
    JERRY BLING
    BONES

not in that order but within 1 year and half all these dancehall men f**k her. I get it a fi her pussy but lawd a wah she a run dung suh? And shi love gwaan like miss goody 2 shoes I can bet Laing happy him get rid a her. This gal evil bad and she is a big pathological liar

5. She run lef Jevaughn cus him a criminal, conman n teef like him Puppa, businness marriaage him did a look, hope dis one is not di same, anyhoo girl u luckyyyy fi can find husban sooooo fassssstttttt

6. Lmaoooo a weak.. Kanisha always a recruit di man dem wah come from Jamaica.. She a talk bout hubby and bassaskeng nuh live a foreign Any man f**k Kanisha find har out.. She ever get f**k and duck inna less dan 3.. What a gal desperate bad.. gal sad eeh.. F**er har mussi did think laing ago stay wid har.. Karma is a bitch.. All she chat bout she have dis and dat gal bruck yuh f**k from har truck crash a bare rental she a drive and a talk bout its all about the money bitch please.. Everyday she inna dis one bag a makeup can we see her natural lol.. Met yuh nuh see she post up a pitney seh a har son where was this son all along with child protective services how dis son just come bout suh lol… Yes she was f**g youngblood chekkas.. Gal pussy busy like florida 4 lane highway.. Unno soon see she have a next man again bassaskeng a look papers just like laing was so she soon get wah di duck get lmaoooooo… She needs to be crowned for the saddest bitch in long island.. Man clown a long island… Desperate gal a long island.. The award goes to her… A better yuh go pay attention to yuh special needs son and leff man alone cause u have no luck.. Damn man ding dong.. Kanisha u 40 up leave young boy alone cause nothing nuh hot bout yuh.. If i was your mother mi beat yuh damn clown

7. BADMIND IS ACTIVE UNNO LOVE TRY F*K UP PPL LIFE …STOP TELL LIE PON THE GIRL MAN UNNO TOO WICKED JAH KNO STAR IF ME KNOW A WHO WRITE THIS ME BOX A SHOT IN A UNNO FACE MON …GO LOOK A MAN FOR F**K NUH

8. IDIOT GAL TRUDY YOU GET IT WRONG KANISHA HAS A SON INNA REAL LIFE DUMB BITCH . BASSA LIVES WITH KANISHA N SHE IS PREGNANT FOR BASSA IF YOU NEVER KNOW HE WILL BE BACK IN NY END OF SEPTEMBER CAUSE KANISHA IS PREGNANT FOR HIM HE WONT BE PLAYING FOOTBALL THIS TERM. HIM NEVER TELL YOU IDIOT GAL HE CAME TO JAMAICA ON A ROUND TRIP TICKET IDIOT HIM LIVE IN AMERICA NOW HE LIVES WITH MY FRIEND AND THATS A FACT BITCH !!!!

9. Met is goodly one of the matey dem send in dis, true Bassa nah look pon unno gweh n Lowe di girl badmind ppl!!!!!!!!

10. Trudy your a very sad hurt matie get over Bassa him reject you for kanisha get over him my gosh u over her talking bout a man that f**k u n duck u n refuse you kanisha is pregnant fact kanisha live with him fact n ur a past that him reject fact so go look a man for f**k n come of met site u sound dumb now worrying about Kanisha n Bassa who nah worry bout you go clean ur house or take a shower

11. She don’t even know boom unno wicked no bomboclaut she n boom woman a fren Dippy bat try again with a Next Lie Boom come here this him must laugh him not even know Kanisha idiot Liar dwl

12. Tekeisha aka Kanisha get ur whoring ass off jmg we know is you writing and yes Boom did f**k you facts,poppy show gal how much more man lef fi you married and dem Jamaican buoy deh only looking papers ole fool fool gal.

13. Big Big question to Kenisha why do you still have a profile Facebook page with you and Laing arms in arms ????? You should have just deleted that page since you both moved on ‘ by keeping that page what are you proving . Kanisha you can’t blame ppl for talking trash about you are the one give them trash . I firmly belived after a breakup women must chile if we act like these men we are just the same dear . I would not clown myself out putting diffrent men pictures on my social media once is enough .

14. People unno go look at bassa skeng page who really want him but Kanisha lol no people unno really go look him up and talk truth.. Kanisha every man u tek up u haffi mine and beg dem fi post yuh pic.. Kanisha miss no f**g body no man a NY or a foreign nuh want yuh germs dats why u always tek up di stay bad man dem wah come from Jamaica wah naked like bottle lmaoooooo… Miss f**y f**y gal if yuh did good at least one a di man dem wah call woulda stay wid u.. No MAN NUH WAH YOU.. All di powder yuh powder up yuh face lmaoooooo… A weak…. Long Island Reject have several seats… Yuh sad like funeral.. Di bitch have 2 page met one wid laing and one wid Bassa Skeng lets see which next man from Jamaica come up she recruit lmaooooo we a gi har 6 months the most

15. Bassa no badda chat because you a dog shit to and that gal a bitch Bassa you a gwann like you a good good bwoy and all you a do a look your papers and when you get it you gone Bassa start mine your pickney down shit house you I can bet she no know how much pickney you have and you nah help none a dem you can’t even send them to school a big man like you must start act right you feel god a sleep and a Bassa a write bout badmind this and bout a lie you a tell in her Bassa you and she come kiss my ass

16. @Met, this trudy person is despicable referring to the woman’s child as “Handicap”. That is beyond low. I know u probably didnt see it, but mek she know we don’t condone these comments here ole harlot.

17. @ Goodgaltrudy you cursing the girl and don’t know nothing about her or your just interested in her pums. yes she has a son fro Pie from 21 in Brooklyn. how that memo miss you

18. Di two a dem careless nuh bloodclooth bassa a f**k down jamaica right now and Kanisha a f**k pon him to. Bassa nuh want nuh body a di whole a 8 pickney him get if kanisha a breed now she join di poppyshow club dat mek 9.

19. Poppy bbc show dirty Bassa you can go dead you no see say you career dun fah you careless no bbc you and di gal she a idiot she no know what she in a Bassa you need to look in your self if a papers you want you can tell her bout gal a breed all you a do breed up people and left dem dirty nasty man like a you you need to start mine your kids them and kanisha you ugly no bbc all you live in a make up everyday and can’t see a normal picture of you gal get lost yah man that’s why all a the man Dem f**k you and duck you

20. The hole a unuh was poppy show cause unuh did A hype up dutty bassa skeng as him breed the woman dem him gone and don’t mine his kids I bet he don’t tell kanisha abt all these kids he only pose wat the crowd know about careless that he is nothing but a Liad and wicked !but she So f***ck fool you need to run a file pan him and you will know the evil you take up a Mek him trick you a papers him a look I bet u couple months you will sorry !how can a man don’t love his kids who he going to love smh God ago beat bassa skeng bet say he don’t tell her abt his new born smfh west boi but wait ppl unuh know how the wicked boi stay…all his baby’s mom must meet up an f**k up bassa skeng…all some a unuh did a put up pictures bout world a wonder a weh unuh deh,,,,weh unuh deh now reel dwl

21. He can always stop play foot ball his career done cause over the years bassaskeng accomplished nothing from foot ball all he do is getting kids and walk away from there life’s I don’t rate a man that don’t play apart in his kids life worthless boy kanisha bassa is tricking you something him a look he is a Use a stop hype up and page ugly bitch all you do is wear bare makeup you look like a walking dead go natural so your baby make 9 lmaof you just get what the duck get lol

22. What a something lord I know you coming soon and sooner Bassa dem find you out f**k a you nasty gal kanisha you nah tell Bassa you a f**k pan him and you have more than one man and you have a next profile on Facebook with a next man oh I see every new man you have you make a new profile and put dem up gal you dum no f**k you no know say people ago fine you out and I hope you tell Bassa all the man dem way you f**k girl watch your self remember big A a go round the rate a how you ago you lucky you wah breed fi Bassa and you no know say a 9 you make and a run him ago run left that to like bolt me nah lie a full time know woman realize what’s going on in the world gal you fool nuh f**k all

Leave a Reply to No Way Cancel reply